Евала, Коко! Голям си, наистина!
Да направим малка преоценка за тази година и половина.
1. Спаси ни от изпадане.
2. Сглоби боеспособен отбор, който не се класира по чудо за Европа.
3. Направи съблекалните като в белите страни и много отбори даже могат да ни завиждат за лукса вътре.
4. Ремонтира цялата сграда, свързана с администрацията и тунела на футболистите.
5. Ремонтира сектор "А" на стадиона ни, като постави 2500 черно-бели седалки, вместо старите изпочупени червено-черни, сложи парапети и т.н.
6. Ремонтира целия сектор "В", като повдигна трибуната, постави 55000 седалки, направи входове, всичко по изискване на "Уефа", постави ограда на Бесика и сектор "В".
7. Прави затревено игрище в момента.
8. Издейства пари от общината, с които ще си направим осветление.
9. Сглоби страхотен отбор с добър тренъор, който тази година ще е фактор в първенството и играе красив футбол.
Кажете ми кой президент в България е направил толкова в момента?
Започна изграждането на затревените игрища на Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- Irish stout
- Контакти:
Re: Започна изграждането на затревените игрища на Лаута
Lauta Army написа:.
постави 55000 седалки.
Чул те Господ!

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Пловдив1926
- Контакти:
Irish stout написа:Lauta Army написа:.
постави 55000 седалки.
Чул те Господ!
Хаха и аз тва щях да напиша

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
Дарби ако влиза на картинката от горе, която съм пуснал ако може да отбележи къде ще е тва малометражното игрище от общината, че то ми се губи в схемата. До кортовете в ляво май...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- plovdivram
- Контакти:
Дарби ако влиза на картинката от горе, която съм пуснал ако може да отбележи къде ще е тва малометражното игрище от общината, че то ми се губи в схемата. До кортовете в ляво май...

Там, където е игрище НОМЕР 2 ...
Сега... дали ще е точно така разположено не ми е ясно, но като терен е предвидено там!

Коко Динев влага 600 000 лева в ново игрище
http://www.marica.bg/show.php?id=64444
Ръководството на Локомотив започна изграждането на нов терен, който ще бъде предназначен за ползване основно от отборите от Детско-юношеската школа на клуба. Вчера на Лаута пристигнаха първите консумативи за изкуственото игрище, което ще бъде напхравено на мястото на кортовото в югоизточната част на комплекса. Клубният президент Константин Динев е платил авансово сумата, която надхвърля 600 000 лева. Миналата година със собствени средства Динев финансира основният ремонт на съблекалните, които са най-добрите в страната. След това на източната трибуна бяха направени два нови входа и бяха поставени нови седалки.
Това ще бъде първото изкуствено голямо ново игрище на територията на Пловдивска област. Досега в града на Христо Стоичков, Христо Бонев и Динко Дерменджиев само завиждаха на "мега футболните" центрове Смолян и Габрово, които имат такива съоръжения. Миналата година Община Пловдив планираше изграждането на голям изкуствен терен край Градския стадион. Инвестиционният заем обаче бе спрян и идеята потъна.
Предстои изграждането на още един маломерен терен на мястото на хандбалните игрища. Това ще стане с пари от Общината, която реши да отпусне суми за билети за феновете. В Ботев, Марица и Спартак решиха за похарчат средствата за билети на привержениците. Черно-белите запалянковци се отказаха от авантата и настояха със сумата да бъде направено ново изкуствено игрище.
http://www.marica.bg/show.php?id=64444
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
-
- Контакти:
Хахха и на мен толкова ми се иска да са толкова, че явно съм сложил една нуличка повече
. Иначе този комплекс ако се развие, може да стане страхотен. Някой измежду Иги и Дарби може ли да даде инфо горе долу колко подобни игрища могат да се направят?

- Марти Камбуров
- Контакти:
plovdivram написа:Дарби ако влиза на картинката от горе, която съм пуснал ако може да отбележи къде ще е тва малометражното игрище от общината, че то ми се губи в схемата. До кортовете в ляво май...
Там, където е игрище НОМЕР 2 ...
Сега... дали ще е точно така разположено не ми е ясно, но като терен е предвидено там!
Малката сгурия, мястото което се ползва за паркинг по време на мачовете в момента.
Любовта е черно-бяла!
- Пловдив1926
- Контакти:
Спокойно можем да имаме поне 3 (заедно с централния) големи и 3 малки терена. Ако се случат и едни други работи дай Боже може и повече.
- Марти Камбуров
- Контакти:
Lauta Army написа:Хахха и на мен толкова ми се иска да са толкова, че явно съм сложил една нуличка повече![]()
![]()
. Иначе този комплекс ако се развие, може да стане страхотен. Някой измежду Иги и Дарби може ли да даде инфо горе долу колко подобни игрища могат да се направят?
Е как колко бе майна, всеки ден си на Лаута.. голямата сгурия, кошарата, малката сгурия и евентуално игрището в югозападната част на което от 2-3 години не се играе и то е 2/3 от кошарата като големина.
това би трябвало да е картинката, колкото и некадърно да съм я илюстрирал

Любовта е черно-бяла!