Pichichi написа:Николет е резерва !
Аз като им гледам титулярите на Спортинг - Пощига,Джало, Измаилов и Капел и си мисля че нашия бая ще потърка и тази скамейка лисабонска .
Интересно е кой ще запише повече минути тоя сезон - той или Бербо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Pichichi написа:Николет е резерва !
Аз като им гледам титулярите на Спортинг - Пощига,Джало, Измаилов и Капел и си мисля че нашия бая ще потърка и тази скамейка лисабонска .
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Pichichi написа:Николет е резерва !
Интересно е кой ще запише повече минути тоя сезон - той или Бербо![]()

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Шамрок Роувърс в групите на ЛЕ![]()
![]()
![]()
![]()

Pichichi написа:Атлетико М,Удинезе,Рен и Сион/Селтик може би най здравата група в ЛЕ . Удине са прекрасен отбор , който е гледал мачовете с Арсенал трябва да се е убедил в това .
ПСЖ, Атлетик Б,Залцбург и Слован Б е групата на баските .
Други по здрави групи са Твенте,Фулъм ,ОБ и Всила (3 отбора отпаднали от ШЛ)/ Спортинг,Лацио,Цюрих и Васлуи а има и 2/3 доста слаби групи .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта