ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Мнениеот Кашчей » 26 авг 2011 14:28

mistreated написа:
pomiqrat написа:
kolokolo написа: КАКВА безидейна и уплашена игра ?! Ти футбол гледал ли си някога ? Играеш срещу по-силен отбор с по-бързи и мощни футболисти. В съвременния футбол няма по-лесно от това да се затвориш и да разбиваш играта . С нашите халфове не можем да разбием бетона на Черноморец и Видима , та на Стяуа ли? Цял мача се опитваха да ги надиграят , просто толкова могат. 8-)

Аз съм гледал, ама май ти не си. Отбора изостава с 2 гола и има да догонва, а не да пази той резултат. Хвърляш се в атака и каквото стане, а не да играеш за 0:0.

Не мислиш трезво. Ако бяхме се "хвърлили" без грам да мислим за защитата, то мачът щеше да свърши още в 5-тата минута.
Опитахме се да натиснем и да вкараме гол, особено в края на първото полувреме, но румънците не ни позволиха. Играха много стабилно в защита и знаеха точно какво да правят срещу нас. Не че нашите не са се опитали, просто толкова са им силите.

Ако беше влязла задната ножица на Зику тогава, след тъча, нещата можеха и да са други сега.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 26 авг 2011 14:31

Кашчей написа:Добре се хвърляш в атака, но нали трябва да знаеш какво да правиш с топката, защото това не ти е "На нож" от Балканската война

Абсолютно си прав ! :)
Като отстъпваш технически , играеш задружно (отборно) и си подаваш топката . Аз не видях повече от 3-4 паса да си направим. Първите пет минути на мача не можахме центъра да минем . За каква ЛЕ си говорим изобщо ? :)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 авг 2011 14:40

Видях, че спорите за точки ,коефицентии силата на противника.Първо,има си правила и съгласно тези правила ЦСКА тази година е с по- голям клубен коефицент.Няма служебен в тая игра.Служебно класираха Трабзонспор, това е !Относно това кой с какъв противник е играл показва моментния коефицент на отбора.Левски отпадна от отбор с по- слаб коефицент от неговия и за това заслужено отива в графата"Евроидиоти".Стяуа имат по- голям коефицент от Левски и ЦСКА събрани заедно над 29 им е коеф. Когато цифрите говорят и боговете мълчат.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2011 14:45

onegavon написа:Видях, че спорите за точки ,коефицентии силата на противника.Първо,има си правила и съгласно тези правила ЦСКА тази година е с по- голям клубен коефицент.Няма служебен в тая игра.Служебно класираха Трабзонспор, това е !Относно това кой с какъв противник е играл показва моментния коефицент на отбора.Левски отпадна от отбор с по- слаб коефицент от неговия и за това заслужено отива в графата"Евроидиоти".Стяуа имат по- голям коефицент от Левски и ЦСКА събрани заедно над 29 им е коеф. Когато цифрите говорят и боговете мълчат.

Ако трябва да сме честни, Левски не е играл на елиминационна фаза с отбор с по-голям коефициент от този на Стяуа може би от мачовете им с Шалке на 1/4 финала преди 5 години.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
cooldoctor
Контакти:

Мнениеот cooldoctor » 26 авг 2011 14:49

Баси колко много мнения, как ви се пише бе хора, аз просто не знам какво да кажа. Просто вчера бях на стадиона и от това, което видях НЕАММММ ДУМИИИ. БЕСЕН СЪМ!!! Това не е моят ЦСКА, това е...........НЯМА ДУМИИИИИИ :o :o :o

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 26 авг 2011 14:50

1.8 т и 1.3 т ,уникални постижения. 1.8 са спечелили евробойците а 1.3 евроидиотите.Просто не мога да повярвам че някой си ги мисли тия неща. А бе пичове,БГ футбола е трагедия бе!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 26 авг 2011 14:51

Можеше ЦСКА да играе по настървено ,с силен натиск,а не моментни изригвания,които всъщност почти нямаше
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 авг 2011 14:51

mistreated написа:
onegavon написа:Видях, че спорите за точки ,коефицентии силата на противника.Първо,има си правила и съгласно тези правила ЦСКА тази година е с по- голям клубен коефицент.Няма служебен в тая игра.Служебно класираха Трабзонспор, това е !Относно това кой с какъв противник е играл показва моментния коефицент на отбора.Левски отпадна от отбор с по- слаб коефицент от неговия и за това заслужено отива в графата"Евроидиоти".Стяуа имат по- голям коефицент от Левски и ЦСКА събрани заедно над 29 им е коеф. Когато цифрите говорят и боговете мълчат.

Ако трябва да сме честни, Левски не е играл на елиминационна фаза с отбор с по-голям коефициент от този на Стяуа може би от мачовете им с Шалке на 1/4 финала преди 5 години.

Как да играе с такъв отбор, след като почти винаги е поставен в предварителните кръгове? А докато ЦСКА не направи нещо значимо в Европа, за да натрупа коефициент, ще продължавате да се радвате, че сте отпаднали от силни отбори.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2011 14:59

Tommi написа:
mistreated написа:

Как да играе с такъв отбор, след като почти винаги е поставен в предварителните кръгове? А докато ЦСКА не направи нещо значимо в Европа, за да натрупа коефициент, ще продължавате да се радвате, че сте отпаднали от силни отбори.

Колкото е бил Левски поставен, толкова е бил и ЦСКА. Това не ви пречеше да отпадате от отбори с коефициенти под 5. Айде стига безсмислени спорове.
Най-важното е, че всички пак сме в кочината.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 авг 2011 15:01

Viktor4o_Rs написа:Мислех Валентин Илиев за интелигентен човек, доказан професионалист, уважаван от феновете на другите отбори ... Е от клипчето в Спорт 1 се вижда, че съм се бъркал ...

И аз го мислех за такъв,но то си е до манталитет,колега,не бива да се учудваме толкова...Самият факт,че поздравява публиката с това скандиране говори много.Всеки сам може да си направи изводите.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Архив”