Мача снощи приличаше точно на мача с Базел преди две години. Същата безидейна и уплашена игра, а Стяуа ни изнесе лекция как се пази резултат. Ако сте забелязали ни скъсаха от преса и не оставяха играчите ни да разиграват топката и ги принуждаваха да връщат назад и да си подават по диагонал и когато някой от ЦСКА беше с топката срещу него се озоваваха по 3-4 футболиста от Стяуа.
А за коефициента най-много допринесе Литекс, след това ЦСКА, Локо Сф и накарая ПФК "Левски" драги ми Смехурковци.
ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
И сега фенчетата на ПФК "Левски" само могат да съжаляват, че ЦСКА няма да са в групите в Лига Европа, защото по този начин ще се съсредоточат сили само в първенството и ПФК "Левски" пак ще остане без титла.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:А за коефициента най-много допринесе Литекс, след това ЦСКА, Локо Сф и накарая ПФК "Левски" драги ми Смехурковци.
В голяма грешка си.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Това момче Павел Виданов всеки път като е в игра и ми къса нервите .... няма място в ЦСКА ! Гола в нашата врата беше абсолютно негов !
catch me ... if you can !
- mistreated
- Контакти:
BaLoN написа:Това момче Павел Виданов всеки път като е в игра и ми къса нервите .... няма място в ЦСКА ! Гола в нашата врата беше абсолютно негов !
Ами колкото е негов, толкова и на Галчев. Като го видях още как едва подтичва до румънеца ми стана ясно какво ще последва. Виданов е просто глупав играч, при него няма грам мисъл и затова прави и глуповати грешки.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)
Valdes написа:драги ми ЕВРОБОЙЦИ вие ставате първият на БГ участник в Европа напуснал турнирите без нито един отбелязан гол.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Драги ми многознайко, май не си имал телевизор и достъп до медии по време на мачовете на ПФК "Левски" с Тампере!!!
pomiqrat написа: Същата безидейна и уплашена игра, а Стяуа ни изнесе лекция как се пази резултат.
КАКВА безидейна и уплашена игра ?! Ти футбол гледал ли си някога ? Играеш срещу по-силен отбор с по-бързи и мощни футболисти. В съвременния футбол няма по-лесно от това да се затвориш и да разбиваш играта . С нашите халфове не можем да разбием бетона на Черноморец и Видима , та на Стяуа ли? Цял мача се опитваха да ги надиграят , просто толкова могат.

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
kolokolo написа:pomiqrat написа: Същата безидейна и уплашена игра, а Стяуа ни изнесе лекция как се пази резултат.
КАКВА безидейна и уплашена игра ?! Ти футбол гледал ли си някога ? Играеш срещу по-силен отбор с по-бързи и мощни футболисти. В съвременния футбол няма по-лесно от това да се затвориш и да разбиваш играта . С нашите халфове не можем да разбием бетона на Черноморец и Видима , та на Стяуа ли? Цял мача се опитваха да ги надиграят , просто толкова могат.
Аз съм гледал, ама май ти не си. Отбора изостава с 2 гола и има да догонва, а не да пази той резултат. Хвърляш се в атака и каквото стане, а не да играеш за 0:0.
- mistreated
- Контакти:
pomiqrat написа:kolokolo написа:pomiqrat написа: Същата безидейна и уплашена игра, а Стяуа ни изнесе лекция как се пази резултат.
Аз съм гледал, ама май ти не си. Отбора изостава с 2 гола и има да догонва, а не да пази той резултат. Хвърляш се в атака и каквото стане, а не да играеш за 0:0.
Не мислиш трезво. Ако бяхме се "хвърлили" без грам да мислим за защитата, то мачът щеше да свърши още в 5-тата минута.
Опитахме се да натиснем и да вкараме гол, особено в края на първото полувреме, но румънците не ни позволиха. Играха много стабилно в защита и знаеха точно какво да правят срещу нас. Не че нашите не са се опитали, просто толкова са им силите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
pomiqrat написа:kolokolo написа:pomiqrat написа: Същата безидейна и уплашена игра, а Стяуа ни изнесе лекция как се пази резултат.
Добре се хвърляш в атака, но нали трябва да знаеш какво да правиш с топката, защото това не ти е "На нож" от Балканската война
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?