Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: А сега, накъде???

Мнениеот bubka » 26 авг 2011 12:17

luxorus написа:За мен Делев е най-надценявания играч в БГ футбола.Нека да видим кои са му силните страни!Скорост-вчера на няколко пъти имаше пространство да надбяга румънски защитник-не успя нито веднъж.Дрибъл-ек на ек почти никога не тръгна снощи да играе.Центриране-кошмарно,Дълъг пас-средно.Борба за първа топка-никакъв шанс.Лидерство-освен да ръкомаха и да спори със съдиите,друго не виждам.Това за мен е Спас Делев-едно просто момче, посредствен футболист,,за посредствен отбор в посредствен шампионат.

Не само Делев-миналия сезон този отбор и тези играчи бяха сигурно едни от най-хвалените играчи за.... 3-то си място в шампионата
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

jorovg
Контакти:

Re: Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?

Мнениеот jorovg » 26 авг 2011 12:17

olfix написа:Вие вярно ли мислите ,че някой би се навил да купи Делев???
След мачовете му този сезон си мисля,че и да го подарите ще ви го върнат-без лоши чувства,просто се замислете...

Ти по-добре коментирай задоволството, което изпитват във Фрайбург от вашия човек. А за Делев дали някой ще даде или не ще се разбере след някой друг ден. В мътните води в БГ със сигурност обявената сума ще е различна от действителната.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 26 авг 2011 12:24

jorovg написа:
olfix написа:Вие вярно ли мислите ,че някой би се навил да купи Делев???
След мачовете му този сезон си мисля,че и да го подарите ще ви го върнат-без лоши чувства,просто се замислете...

Ти по-добре коментирай задоволството, което изпитват във Фрайбург от вашия човек. А за Делев дали някой ще даде или не ще се разбере след някой друг ден. В мътните води в БГ със сигурност обявената сума ще е различна от действителната.

Чакай сега-не сме се разбрали нещо.Някога да съм писал ,че Гара е някакъв извънземен??? За съжаление такъв тип футболисти,които видите ли били много бързи много ги разкриват навън,просто защото там всички са бързи и от нашата бързина остава едно нищо...
Казах без лоши чувства-просто Л.Танев го каза много добре-Няма футболист в БГ за който да се дадат такива пари.Така че ,ако все пак някой се излъже ще е в порядъка на 800 000 евро,не повече и след един месец ще се чудят какво да го правят

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2011 12:31

Колко много лайна заради една единствена загуба от началото на този сезон. Е сори, ама явно не гледате реално на нещата. Явно не сте наясно с реалностите в нашия футбол. Ако някой си е мислил, че ще мачкаме в Европа с този отбор, явно жестоко се е заблуждавал.
Не псувайте момчетата, а ги подкрепете в името на спечелването на титлата този сезон. До другото лято има много време и за изграждането на силен тим, и за привличане на нужни играчи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 авг 2011 12:36

Пак впрягаме колата преди впряга.На отбора му трябва спокойствие и време да се обиграе.Имаме нужда само от засилване на опорните халфове.Най-голямата ни грешка е нетърпението ни.Всеки трансферен прозорец с 8-10 нови играча не става.Отбор не се прави за две седмици!Точно заради нашето нетърпение и разни дървени философи,ръководството прави такова голямо текучетво в състава.Мисля,че и сега без нови футболисти имаме необходимия потенциал да направим много добър отбор.Трябва да се гласува повече доверие на Живац и другите млади в отбора.Има опция Адемар и още един да минат като опорни халфове.Дечев също е алтернатива в дефанза.Трябва да се даде шанс и на Карачанаков.Гледал съм това момче в два мача и мисля,че ако се поработи върху физиката му и му се внуши да играе по комбинативно,има много хляб в него.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

sett1234
Контакти:

Мнениеот sett1234 » 26 авг 2011 12:41

абсолютно съгласен с Old_death . Повече търпение и спокойствие. Та ние това лято взехме почти всички млади таланти на България. Трябва обаче да им се дава и шанс. Станислав Костов много ми харесва и нямам и най малка представа защо играе толкова малко???
Освен това е видно че защитата в този вариант не става!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 авг 2011 12:42

от mistreated на 26 Авг 2011 12:31

Колко много лайна заради една единствена загуба от началото на този сезон. Е сори, ама явно не гледате реално на нещата. Явно не сте наясно с реалностите в нашия футбол. Ако някой си е мислил, че ще мачкаме в Европа с този отбор, явно жестоко се е заблуждавал.
Не псувайте момчетата, а ги подкрепете в името на спечелването на титлата този сезон. До другото лято има много време и за изграждането на силен тим, и за привличане на нужни играчи.

Венци,нямаме нужда от нови играчи.Имаме повече нужда от спокойствие в отбора и даване на шанс на младите за изява.Време е да се даде заслужена почивка на Тошко,Галчев да се закотви на пейката докато не докаже,че мястото му е в ЦСКА и да се сложат Адемар и тоя новия,май Костов се казваше,на позицията на опорен халф.Адемар е доста по креативен и точен от Тошко и Галчев.В атака и в защита имаме достатъчно опции.Стига с тия трансфери.Предпочитам вместо да се дават пари за нови и недоказани футболисти,да се отделят средства за ДЮШ и за редовно изплащане на заплатите.Тук имаше предложение за обвързването на заплащането с конкретни резултати.От много години съм бил привърженик на такъв вид стимулиране.Нека първо заработят парите си,а после да ги получат!Стига с това авансово заплащане!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 26 авг 2011 12:43

ако бяхме вкарали поне един гол в Румъния,напрежението и при тях щеше да бъде голямо и мача ставаше друг,само че не успяхме,а те въпреки колебанията си във вътрешното първенство са доста стабилен отбор и си изиграха картите на сигурно и си продължиха напред .. това е равносметката,имаше хора които трябваше да играят по по-добър начин,но явно бяха доста пренавити,щом и ветеран като Тошко Янчев правеше нелепи поредни грешки,както каза Радуканов футбола не трябва да се играе на всяка цена,все едно от това им зависи живота,защото се получава картинка точно като снощната,голямо желание и накрая прегаряне .. не остава нищо друго,освен да покрепим момчетата и да обявим курс Шампионска Лига,за която трябва да започне подготовката не през следващото лято,дори и не през зимната пауза,а още от днес,Милен да си помисли добре кой от играчите може да му свърши работа за един такъв проект и кой не,за което самият той намекна в пресконференцията след мача,защото определено се вижда че някои от постовете издишат,а за други нямаме равностойни заместници,щото примерно ако Апостол беше играл в мачовете с румънците,едва ли щяхме да бъдем такива дантели .. :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 авг 2011 12:44

Angoff написа:danko_sot ... хм в знак на протест ?
Какъв протест бе момко от това че отпада ме ли ?
На мен ми е ясно че сме по-слаби и логично отпадаме ти ако искаш си пусни мача и гледай всяка атака и грешка по 6 пъти пък туко виж Радуканов те е извикал в щаба си :lol: а след това може да направиш дисекция на някоя жаба та да видиш защо аджеба това животинче кряка !
Ясно е че няма да се избавим от твоите "тактически разяснения" или поне до средата на октомври , когто излиза ФМ 2012.

А да и още нещо ... какви са тези епитети , дървена глава и т.н. на 12 ли си ?

Sajalqvam Angov, no za men si takav. Tova e problemat na bg futbol. Tyk nikoi ne pravi analizi na igrata, na taktikata. Tezi ne6ta vinagi sa ostavali na zaden plan. Poglednete kak e v angliiskoto parvenstvo i kolko mngogo pove4e v nimanie se obra6ta na tova dori i v Bg ot diema. Nie tyk sme darveni glavi. Analizite ni sled ma4a se ograni4avat do tova- slabi sme, imame si trenior, toi 6te re6i. Vlezte v saita na nova sport i vijte tam za kvi analizi stava na vapros vav foruma im.Tam se podvizavam s nik Danko no na kirilica. Sajalqvam za latinicata,na rabota sam v momenta
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2011 12:51

Old_death написа:
от mistreated на 26 Авг 2011 12:31

Венци,нямаме нужда от нови играчи.Имаме повече нужда от спокойствие в отбора и даване на шанс на младите за изява.Време е да се даде заслужена почивка на Тошко,Галчев да се закотви на пейката докато не докаже,че мястото му е в ЦСКА и да се сложат Адемар и тоя новия,май Костов се казваше,на позицията на опорен халф.Адемар е доста по креативен и точен от Тошко и Галчев.В атака и в защита имаме достатъчно опции.Стига с тия трансфери.Предпочитам вместо да се дават пари за нови и недоказани футболисти,да се отделят средства за ДЮШ и за редовно изплащане на заплатите.Тук имаше предложение за обвързването на заплащането с конкретни резултати.От много години съм бил привърженик на такъв вид стимулиране.Нека първо заработят парите си,а после да ги получат!Стига с това авансово заплащане!

Не знам дали Костов ще се справи в отнемането на топката. Момчето си е нападател, не трябва да го мъчим с дефанзивни функции. Иначе съм съгласен за инвестирането в школата, но не вярвам да се случи това преди да успеем да влезем в ШЛ. А това може и да не се случи скоро, ако гледаме играта ни в евротурнирите....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”