Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

blue,lagoon

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот blue,lagoon » 26 авг 2011 08:14

Как умувате,какво нямате и какво имате. Нищо нямате: Кой добър вратар ще пусне такъв гол? Кой читав бек ще бъде разминаван по този начин и то толкова пъти? Централните ви защитници са пълна музика. Опорни халфове практически нямате. За нападение,което уцелва вратата в 80-та минута ,какво да говорим? Треньор,който бърка състава а тактиката му е пародия ли отива на претенцийте ,които имате? Просто слаб отбор! Добре дошли в кочината на БГ футбола!

Потребителски аватар
redstarred

Мнениеот redstarred » 26 авг 2011 08:18

абе хора аз като ви разправям от една година че радуканов място в ЦСКА няма имаше някой които спориха с мен,е сега и те дойдох на мойта .снощи направо ме хвана срам,че то един точен пас не могат да си подадат нашите.на Делев формата му отиде по дяволите ,този тренер не става и за б група,дано по-скоро го махнат щото тази година и за трето място няма да можем да се борим.снощи наистина беше срамна вечер за нас ,да не можеш да смачкаш тези селяни от румъния дето който ги хване и ги свива на топка .Радуканов ,много си добър но не и в тази професия,моля те върви си ! ние искаме да сме шампиони ,но с теб няма как да стане !

Потребителски аватар
bobi_getov
Контакти:

Мнениеот bobi_getov » 26 авг 2011 09:04

redstarred написа:абе хора аз като ви разправям от една година че радуканов място в ЦСКА няма имаше някой които спориха с мен,е сега и те дойдох на мойта .снощи направо ме хвана срам,че то един точен пас не могат да си подадат нашите.на Делев формата му отиде по дяволите ,този тренер не става и за б група,дано по-скоро го махнат щото тази година и за трето място няма да можем да се борим.снощи наистина беше срамна вечер за нас ,да не можеш да смачкаш тези селяни от румъния дето който ги хване и ги свива на топка .Радуканов ,много си добър но не и в тази професия,моля те върви си ! ние искаме да сме шампиони ,но с теб няма как да стане !

:mrgreen: :mrgreen: Бъркаш-в Бг ще стане-шампиони ще станем-носители на купата,златна топка,златна мотика и всякви златни и сребърни пренадлежности там,ма като дойде европа ,на хората не им пука че в състава е мега звездата и най-големия талант на Бг Спас Велики-който ще е вкарал 30 гола в първенството -17 хетрика,301 асистенций и 4 припадания у СинСититу :mrgreen: :mrgreen: -Голям Смях
Вижте тази черната маимуна Гара Дембеле който беше мега таланта в БГ който вкара 138 хетрика,6 пъти кара пиян и 8 пъти се събуди в канафката-отиде ж германия и го обяжиха за цървул номер1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Сметнете Гарата да вкара толкова голове в първенството колко футбол играем,Спас е същия,гонзо и той е беше същия цървул отиде в рен и умря,Та така всеки чужденец идва 1 сезон вкарва сумати голове и чао-на вън лъсват кви са бастуни-А доколкото темата с Милен ще станем шампиони ма в европа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 26 авг 2011 09:24

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Значи...каквито и слаби футболисти да имаш в отбора си ако си добър треньор можеш да прикриеш слабостите им.Примерно...казваш на Галчев да я подава на не повече от 3 метра,забраняваш на Спас да изпълнява статични,казваш на външните халфове,че е неуместно когато външния защитник води топката те да отиват срещу него с още един защитник на гърба.Това са елементарни неща...От колко дълги паса има уцелен човек Тошко Янчев,от колко центрирания Спас е уцели футболист на ЦСКА и още и още да не се повтарям.Нямаме тактика и от там идея защо сме на терена и когато съперника срещу нас е изчистен от излишни движения и грешки изглеждаме жалки.

Да,ама ще му разсърдят "звездите", че не им позволява да правят това,което им харесва. :)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 авг 2011 10:30

:o
Как така Радуканов няма място в ЦСКА? Не беше ли точно той бг Моуриньо?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 авг 2011 10:32

Няма да скрия, че съм разочарован от Милен Радуканов не само като треньорски качества, но и от поведие, изказвания и т.н. Вчера сядам пред тв-то, пускам Канал 3 и го слушам на пресконференцията. "Ама видите ли, момчетата ги било едва ли не страх да играят щото после вестниците щели да ги разглобят". В Б-я се правило винаги трагедия и очакванията били много големи и за това отборът играел така напрегнато. Ми много ясно бе, Милене, като те е страх недей ходи в гората при мечките. Той кво очаква- тва е ЦСКА, а не Вихър Горубляне. Там медиите ще го пожалят при всички положения. И почва такъв да се звери и нерви на медиите в стил Гонзо, а отделно напоследък Милен на мен малко почва да ми прилича и на Тройчо като поведение. Визирам и псуването по скамейката на Черноморец и тонът, с който говори напоследък Милен. А аз го мислех за друг тип човек. Не че има нещо лошо в това да има хъс и да е надъхан, но просто останах разочарован от поведението му напоследък. Просот си мислех, че е различен и специален. Само че митът за Мауриньо вчера се сгромоляса с страхотна сила. Не че нещо, но най малкото, което е Мауриньо е гений в тактическо отношение във футбола, а Милен е на едно доста по-посредствено ниво засега. Все пак не мисля, че има спор, че трябва да му се даде шанс до края на шампионата и след това в зависимост от резултатите и начинът на игра да се решава за бъдещето му
Последна промяна от danko_sot на 26 авг 2011 10:34, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 авг 2011 10:33

Бре, бре, бре...Айде левскарите са ясни, намериха си повод и сега им е кеф да плюят по човека, унижил ги на Герена, ами вие бе ПИШМАН цесекари... :shock:
Много е просто - Стяуа е по-класния отбор! ЦСКА имаше шанс само срещу Рейнджърс! Защо търсите под вола теле?
В момента за ЦСКА по-добър избор от Радуканов НЯМА!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 авг 2011 10:37

bigbonusprize написа::o
Как така Радуканов няма място в ЦСКА? Не беше ли точно той бг Моуриньо?

Стига с тоя Моуриньо! Това е измислица не на феновете, а на журналистите! Същите тия журналисти, според които в България играят Меси и Роналдо! Колкото въпросните Меси и Роналдо наистина са те, толкова и тия журналисти са такива!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 26 авг 2011 10:41

Радуканов не е проблемът, няма какво да го нападате! човекът работи добре с матеирала, който има. ЦСКА е най-силният БГ отбор благодарение на него. да не прави смени, но и Любо Пенев не правеше и бъркаше съставът навремето (спомнете си пролетта на 2009-а). проблемът е, че класен футболист трудно ще дойде в България (в частност дори и в ЦСКА или Левски) и е трудно да се сглоби конкурентен отбор.
Стяуа направиха селекция за над 5 милиона и обраха най-доброто от Румъния с изключение на Зику. ЦСКА взеха Зику. това е. имаме нужда от едина силен централен защитник, който да стабилизира цялата защита и от един вътрешен халф с голяма класа и перфектна физическа подготовка. това е! няма нужбда от нищо друго, другите постове си ги имаме дори ако броим Делев за продаден! и не забравяйте, чх миналта година по това време имахем 1 точка, а сега имаме 9. Не забравяйте, че Делев и Платини ги бяхме отпиасли за футбола а сега им търсим по 2 млн. евро!!! къде бяха Глачев, Румен и Бандата, къде са сега!? каква беше атмосферата в отбора преди година и каква е сега!? не отричайте качествата на Милен Радуканов! тепърва предстои да се докаже колко добър треньор е!!!!! само ЦСКА!!!
Последна промяна от captain_drifuss на 26 авг 2011 10:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 авг 2011 10:43

Милен снощи пак обърка състава!
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”