Срам ме е от футбола ни..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

wiseman

Re: Срам ме е от футбола ни..

Мнениеот wiseman » 21 авг 2011 13:02

Абе "Кашчей"-"грамотния": Това ли ти заниманието на теб? И това ли темата? Самo бунак няма как да схване,че човека е написал цска с малки букви,защото не ги уважава. Формата на е и я е еднакво допустима в тази дума,освен това. В едно изречение се поставя,само една запетая преди че и буква И. И освен това ,когато се пише във Форума най-важно р да се чете и отговаря бързо. Важно е и да не се спами по темата,като теб. Ама ти явно се изявяваш,като ника си на Кашчей -магьосника и мислиш да редактираш ,който ти падне. Почвай да търсиш грешки сега,на кой ли му дреме!Само Левски! С главна буква!

Fantasmagoriev
Контакти:

Футболът в действителност...

Мнениеот Fantasmagoriev » 25 авг 2011 09:55

Така, нека след изминалия сезон да си направим една равносметка... Защо всъщност гледаме футбол? За да подкрепяме отбора си, за да насърчаваме играчите, за да напълним трибуните на стадиона? Е, това го правят около 5 процента от феновете. Нека си припомним нулевото реми между Левски и Миньор в Перник... Тогава се стигна дори до изтрели. Аз когато отида на футболен мач от българското първенство, а повярвайте ми не го правя кой знае колко често, аз съм просто изумен. От всякъде чувам "Ей, педе**ст!" или пък "Майка ти да e*а" предполагам, че на българските фенове им е ясно. Така, аз съм фен на английски отбор... Не мога да кажа, че англичаните са цвете за мирисане, ама поне 5-6 пъти съм виждал дъртия Фъргюсън седнал в ложата, а на най-много един-два метра от него стой обикновен фен като всички нас. Няма охрана, няма нищо... Нали футбола е за забавление, нали футбола е за развлечение, не за псувни, убийства и т.н. Затова колкото искате ми се смейте, даже и аз сам си се смея обаче с китайското и японското първенство няма кой да се сравнява.

YNWA
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Футболът в действителност...

Мнениеот pomiqrat » 25 авг 2011 10:42

Fantasmagoriev написа:Просто казвам, че футболът е за забавление, не за бой.

След като е забавление хората по трибуните ще се забавляват както намерят за добре.

В Аржентина, Бразилия, Колумбия като се колят по стадионите празни ли са :!: :?:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Fantasmagoriev
Контакти:

Мнениеот Fantasmagoriev » 25 авг 2011 11:07

Айде да се забавляваме аз в събота отивам на Ливърпул - Болтън завирам си някой пистолет в джоба и гръмвам някой фен на Болтън. Ебати забавното!!!
LIVERPOOL F.C.!!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 авг 2011 11:10

Fantasmagoriev написа:Айде да се забавляваме аз в събота отивам на Ливърпул - Болтън завирам си някой пистолет в джоба и гръмвам някой фен на Болтън. Ебати забавното!!!

Ако ще ти достави идоволствие защо да не го направиш :?: :!: Ама недей в Англия, защото имат яко цензура за хулигански прояви по стадионите и няма да можеш да се видиш по телевизията.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Fantasmagoriev
Контакти:

Re: Срам ме е от футбола ни..

Мнениеот Fantasmagoriev » 25 авг 2011 12:57

Въобще не ми е забавно!!! Ти олигофрен ли си? Това е човешки живот. За кво ми е да ходя на мача да гледам примерно ако играят Етър и Левски, съм за Етър... Левски бият 7-0 и кво става след тва вадя пушката и гръмвам някой от агитката на Левски... Е тва на тебе забавно ли ти е, защото на мене не ми е...
LIVERPOOL F.C.!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Моя мила България.

Мнениеот zlatan » 26 авг 2011 07:03

Моя страна,моя България
Моя любов,моя България
Моя тъга,моя България
При теб ме връща вечно любовта.

Как страхотно само звучи,дали нашите мили футболери знаят текста.Знаят,знаят те затова не искат в Европа,защото тук си е най -хубаво.Ракийка,женички дискотеки,парички.Само се погледнете мили мои футболистчета ако само се погледнете отстрани и видите каква жалка картина сте,но това няма как да стане.
Ами вие господа собственици вас не ви ли е срам от тези палячовци които взимат сакове пари,а се потят само в Студентски град.
Всичко обаче в купом след отпадане казват НИЕ СМЕ ФАВОРИТИ ЗА ТИТЛАТА.
За коя титла бе мишоци-охххххххххх забравих за тази на България.
Спрете тази кочина един с мустаци дето така казва и играйте за играта че вижте къде са хората-Кипър,Ейре,Словакия,а казвахме кви са тия Слован бре анонимници,а тези анонимници отстраниха Рома.
Господа след две-три години може и да ни няма и в първи кръг на УЕФА.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
italianeca_77
Контакти:

Re: Моя мила България.

Мнениеот italianeca_77 » 26 авг 2011 07:24

напално си прав подкрепям те

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 26 авг 2011 09:07

Предлагам тези дето ще ходят на мача с/у Англия да пеят често химна, за да подсещат родните национали за кого играят!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 26 авг 2011 09:23

Браво на автора за точните думи, но едва ли някой от така наречените - "футбалери" ще ги прочете!

Без име написа:Предлагам тези дето ще ходят на мача с/у Англия да пеят често химна, за да подсещат родните национали за кого играят!

Колега, много си прав! Може би, това е единственият начин, да им събудим отново чувството за дълг към родината! Или пък да ги пратим в казармата, за да се научат на режим!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Върни се в “Футбол - България”