Red Warrior написа:На колко си години?
Виж си личните съобщения ,да не пишем тук неща различни от мача .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red Warrior написа:На колко си години?
Joni_ написа:Red Warrior написа:На колко си години?
Red Warrior написа:Joni_ написа:Red Warrior написа:На колко си години?
Видях съобщението ти! Мислех, че си по-малък за да напишеш такава глупост, но нямам нерви да се разправям сега. Само за инфо, бил съм на всички мачове от евротурнирите, и хората се изправяха само когато има положение. Чак такова висене цял мач не е имало! И поне да имаше някакви ситуации през мача, а то... Колкото до спама - не ми дреме! Тия модове трият интересните теми дори да няма спам, така че не ми пука ако им спамя в техните.
Joni_ написа:
Red Warrior написа:Ами като не знаеш дали съм ходил не се изказвай, защото на един като теб днес на стадиона щях да му вкарам един в зъбите! Пак ти казвам не се седяло през мачове от евротурнирите, но ЧАК такова висене не е било. Първичност селска някаква... Какво видяха толкова като седяха прави? На Галчев финтовете - ХА ХА!
Joni_ написа:Red Warrior написа:Ами като не знаеш дали съм ходил не се изказвай, защото на един като теб днес на стадиона щях да му вкарам един в зъбите! Пак ти казвам не се седяло през мачове от евротурнирите, но ЧАК такова висене не е било. Първичност селска някаква... Какво видяха толкова като седяха прави? На Галчев финтовете - ХА ХА!
Е ама ти трябваше да кажеш, че си раздавач на правосъдие и бияч и да приключим с разговора .
Ей мишки ходите по 1 мач на сезон и си мислите, че това ви е театър, ми пък и биячи го раздавате.Просто нямам думи .
Morgause написа:Няма да пиша нищо повече. Каквото исках да напиша, го написах в фен темата за Милен Радуканов! БГ футбола си заминава, публиката взе да се връща по стадионите, а играем 30 пъти по-слаб футбол отколкото преди 5-10 години, когато нямаше жив човек по стадионите! СРАМ! Днес ако не играчите, то публиката си свършихме работата! Сектор "Г" беше уникален, горд съм, че бях част от него!
Red Warrior написа:Joni_ написа:Red Warrior написа:Ами като не знаеш дали съм ходил не се изказвай, защото на един като теб днес на стадиона щях да му вкарам един в зъбите! Пак ти казвам не се седяло през мачове от евротурнирите, но ЧАК такова висене не е било. Първичност селска някаква... Какво видяха толкова като седяха прави? На Галчев финтовете - ХА ХА!
Е ама ти трябваше да кажеш, че си раздавач на правосъдие и бияч и да приключим с разговора .
Ей мишки ходите по 1 мач на сезон и си мислите, че това ви е театър, ми пък и биячи го раздавате.Просто нямам думи .
Изпитвам голям "респект" когато някой ми каже на колко мача съм ходил - ХА ХА ХА! Между другото - като си пишеш с мен ще стоиш прав
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта