Blue_Girl написа:megan fox написа:Т.е. искаш да ти утъпча пътечката, а ти да минеш като царица триумфално, така ли?
Разбира се!
Изфука ли се в темата за усмивките с мнение номер 13000?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:megan fox написа:Т.е. искаш да ти утъпча пътечката, а ти да минеш като царица триумфално, така ли?
Разбира се!
Rivaldo10 написа:TodorT написа:Блу, Мегън ти се кани да те задмине по мнения.... кажи ми, че няма да се дадеш лесно
Ние с теб ще атакуваме от засада.Мадридиста ще ни добави по една цифричка и сме готови.
TodorT написа:Rivaldo10 написа:TodorT написа:Блу, Мегън ти се кани да те задмине по мнения.... кажи ми, че няма да се дадеш лесно
Ние с теб ще атакуваме от засада.Мадридиста ще ни добави по една цифричка и сме готови.
Ехее... ако ни добави по една цифричка цяла година да не влизаме няма да ни задминат![]()
Blue_Girl написа:Виктори ултра, примерно?
megan fox написа:Зависи къде ви добави и какво ви добави..., ако ви сложи една единица отпред... въпрос на месец-два да ви минем отново
megan fox написа:
Ами ако се обърка и ги добави на мен и Блуто?
megan fox написа:Blue_Girl написа:megan fox написа:Т.е. искаш да ти утъпча пътечката, а ти да минеш като царица триумфално, така ли?
Разбира се!
Изфука ли се в темата за усмивките с мнение номер 13000?
Rivaldo10 написа:megan fox написа:
Ами ако се обърка и ги добави на мен и Блуто?
Това в кръга на шегата, хич не гоня мнения. Харесва ми да коментираме с част от форума, затова и напоследък съм редовен. Пък и гледам да избягвам провокативните, безсмислени теми.
milan199440barca написа:Blue_Girl написа:Виктори ултра, примерно?
Victory Ultras пуши Red_girl, ама друг път. Днес е на Viceroy slims
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта