Медиите ни са като отборите...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Re: Медиите ни са като отборите...

Мнениеот ivo82 » 26 авг 2011 00:15

Това не Стефан Стоянов,вие тъпи ли сте или се правите надали ще се появи на форума да си говори глупости с нас.Много заблудени хора има във форума. :mrgreen:
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

djikata
Контакти:

Мнениеот djikata » 26 авг 2011 00:17

Напълно нормално отпадане на всичките ни "грандове". Толкова нормално, колкото нормално е да ми показват лепенките в самолета на цска и настроението по време на път на левски. Журналистиката ни е поне 5 нива под футбола ни. А футбола ни е много, много зле. А Т. Рус. Ник. Ал. и В. Грънч. са хората, които са изкопали дупка в дъното на спортната ни "ДЖурналистика". Да, ДЖурналистика, а не журналистика, защото това са жалки, пристрастни драскачи...

nattt
Контакти:

Мнениеот nattt » 26 авг 2011 00:31

hrclspr12 написа:
stoyanov написа:
balef написа:И Гонг са същите не смеят да зададът един неудобен въпрос !? Ония ден другаря Батков кани само удобния журналист Стефчо защо ли ? :) :lol:

Здравей, аз съм Стефан Стоянов и онзи ден висях 4 часа на 35 градуса, за да направя интервю, да си свърша работата. Никой никъде не ме е канил! А, защо останалите колеги не са били на тоя пек на Герена, а са си били в офисите под климатика, не е мой проблем. Приятна вечер и много успехи...

Стефан кой? Ти си един от многото смешни журналисти, които са в нашата татковина. Ти ако имаш собствено мнение, което имаш смелостта да го кажеш, поне един път го кажи на място. Но очевидно, че не ти стиска. А на мен за разлика от теб ми стиска. И хич не ме интересува, че разни си шефове там ще ми се правят на важни. Тук няма истински ръководители, а паплач.
Заради такива като теб България ще е такава, каквато ти заслужаваш най - вече.

Изключително лесно е да се напише във форум как един журналист трябва да си проведе интервюто, как един треньор - да си нареди отбора и как един собственик на клуб - да си върже бюджета. Ако наистина ти можеш по-добре, просто грабвай микрофона, купи си отбор и си го тренирай. Не, това не е празно заяждане. Сериозно говоря - ти вярваш, че можеш да задаваш по-добри въпроси от журналистите, направи го! После даже ще имаш и право да казваш това, което и сега казваш: "А на мен за разлика от теб ми стиска".
Стиска ли ти наистина? С нищо не си го доказал.

(И не знам защо си мислите, че няма как да е Стефан Стоянов. Всеки нормален човек би се ядосал на подобни обвинения и би им отговорил.)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 26 авг 2011 00:39

ivo82 написа:Това не Стефан Стоянов,вие тъпи ли сте или се правите надали ще се появи на форума да си говори глупости с нас.Много заблудени хора има във форума. :mrgreen:

Баш Стефчо си е. Писал си е с нас и преди. И другият път вместо да се излагаш можеш да му провериш мненията, така ще си спестиш излишни разправии и писаници. В случая заблуденият си ти :geek:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 26 авг 2011 00:40

точно заради такива като вас,никога няма да постигаме успехи и да пълним стадионите.Бахти,само знаете да бъдете негативни-ВИНАГИ! всички говорите наизуст,разбирачи на най-великата игра.миналата година след всеки кръг слушах //колко ни било слабо първенството// ,ама никой не каза тогава //абе виж,Левски биха Спортинг,биха гент,замалко не биха и Лил (който между другото стана шампион на Франция няколко месеца по късно...2 поредни години имаме отбори в групите и вместо да се радваме,вие само плюхте,колко били слаби.УЖАС....миналата година най-силните отбори на Турция,с изключение на Бешикташ отпаднаха от безславни отбори,но едва ли някои е казал-гати колко е слабо тяхното първенство...ето днес Рома отпадат от Слован Братислава-и ко аиде ся италиянското първенство е слабо-така ли??? абе остай,ко ли се заминавам със смешници като вас-КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА БГ ПЪРВЕНСТВОТО НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ,НО НЕ ГО И КОМЕНТИТАЙТЕ..ЛЕКА ВЕЧЕР :)
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 26 авг 2011 00:43

ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО Е НАПИСАЛ marmi 52 - - -евала пич - това е истината за съжаление - народа се подаде на промиване на мозъците - това е. Прост народ - лесно се управлява. И сега всички на бегом да гласувате - че иначе ......... Срамота.

Ultras_1948
Контакти:

Мнениеот Ultras_1948 » 26 авг 2011 00:49

anro написа:Гонг- по нагоре имате материал - цесекато викали поп да им освети съблекалните за помощ - ако това е журналистика здраве му кажи , те че са тъпаци и разчитат на помощ от поп защо трябва да го отразявате бе тъпаци такива това не е журналистика станете драскачи във жълти вестници и без това ни занимавате със фолк певачки и други подробности ако сте спортен сайт обърнете внимание на спорта - Томе прочете ли?

Нали затова е сложено във форум ''жълто'' бе пич.. :lol: :lol:
Да разберат говедата,
че този цвят червен,
цветът е на победата -
на лидера свещен!

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 26 авг 2011 00:52

McLovin написа:
ivo82 написа:Това не Стефан Стоянов,вие тъпи ли сте или се правите надали ще се появи на форума да си говори глупости с нас.Много заблудени хора има във форума. :mrgreen:

Баш Стефчо си е. Писал си е с нас и преди. И другият път вместо да се излагаш можеш да му провериш мненията, така ще си спестиш излишни разправии и писаници. В случая заблуденият си ти :geek:

Не ми се вярва,да е той.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 26 авг 2011 00:55

ivo82 написа:
McLovin написа:

Не ми се вярва,да е той.

Е казвам ти, че сме си комуникирали покрай отбора на форума и отбора на журналистите. Той е. Казах ти и да му провериш мненията. Пък после дали ти се вярва или не, си е твоя работа :geek:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 26 авг 2011 00:58

Той фен на Левски също е коментирал мачовете на отбора както и фен на Реал(М),той ли e или?.
КЕШ 1992 DREAM TIM

Върни се в “Футбол - България”