Ясни съперниците на Черно море в Лига Европа

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Ясни съперниците на Черно море в Лига Европа

Мнениеот Sagittarius » 12 юни 2009 19:42

Аз пък искам стойностен и голям отбор.Искам Валенсия,искам Рома.Почнем ли да се молим за слабаци,че дойде някой слаб отбор,уж слаб,и както сме фаворити - бам,опита на Локо Сф и Левски и също влизаме в графата на евроидиотите.Много по-лесно е като не си фаворит.Пример с Макаби Нетаня,бяхме аусайдер срещу тях,но тотално ги разкрихме и там,и тук,разкрихме и смешното израелско първенство с многото милиони и т.н.Отстраняваме 2 по-слаби отбора и теглим като пичове късата клечка,т.е. Валенсия,Рома,Хамбургер и т.н. преди групите.Бием ли големците-влизаме с фанфари,ако не-падаме с достойнство от по-голям и многократно по-богат клуб както от Щутгарт и Сампдория.Не виждам от какво има да се плашим,не сме по-долу от тях,малко да ни подценят(а това няма как да не стане) и като нищо ги тряскаме ;)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 юни 2009 20:18

Sagittarius написа:Аз пък искам стойностен и голям отбор.Искам Валенсия,искам Рома.Почнем ли да се молим за слабаци,че дойде някой слаб отбор,уж слаб,и както сме фаворити - бам,опита на Локо Сф и Левски и също влизаме в графата на евроидиотите.Много по-лесно е като не си фаворит.Пример с Макаби Нетаня,бяхме аусайдер срещу тях,но тотално ги разкрихме и там,и тук,разкрихме и смешното израелско първенство с многото милиони и т.н.Отстраняваме 2 по-слаби отбора и теглим като пичове късата клечка,т.е. Валенсия,Рома,Хамбургер и т.н. преди групите.Бием ли големците-влизаме с фанфари,ако не-падаме с достойнство от по-голям и многократно по-богат клуб както от Щутгарт и Сампдория.Не виждам от какво има да се плашим,не сме по-долу от тях,малко да ни подценят(а това няма как да не стане) и като нищо ги тряскаме ;)

Абсолютно си прав! :lol: ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 13 юни 2009 16:11

зеления написа:
Sagittarius написа:Аз пък искам стойностен и голям отбор.Искам Валенсия,искам Рома.Почнем ли да се молим за слабаци,че дойде някой слаб отбор,уж слаб,и както сме фаворити - бам,опита на Локо Сф и Левски и също влизаме в графата на евроидиотите.Много по-лесно е като не си фаворит.Пример с Макаби Нетаня,бяхме аусайдер срещу тях,но тотално ги разкрихме и там,и тук,разкрихме и смешното израелско първенство с многото милиони и т.н.Отстраняваме 2 по-слаби отбора и теглим като пичове късата клечка,т.е. Валенсия,Рома,Хамбургер и т.н. преди групите.Бием ли големците-влизаме с фанфари,ако не-падаме с достойнство от по-голям и многократно по-богат клуб както от Щутгарт и Сампдория.Не виждам от какво има да се плашим,не сме по-долу от тях,малко да ни подценят(а това няма как да не стане) и като нищо ги тряскаме ;)

Абсолютно си прав! :lol: ;)

И аз съм на това мнение.Ако искаме да сме големи,трябва да играем с големите и да ги побеждаваме.Флорентино Перес се оплака вчера,че се е паднал до сега само един път с голям отбор.Мисля че визираше Ливърпул.А иначе си отпадаха от слабаци.Не искам да отпадаме от уж слаби отбори.Искам да се опитваме да побеждаваме големите отбори.Дано Бог чуе молбата ми.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Lime
Контакти:

Мнениеот Lime » 13 юни 2009 17:03

Аз също подкрепям тезата, че е по-добре да играем с някой голям и стабилен отбор. Тази година нашите показаха качества на бойци и колектив, играха сърцато и доминирахме над доста отбори игрово. Истината обаче е срещу големите отбори да си проверим класата, за да не се превърнем и ние в халюцинатори. Няма да е срамно да отпаднем от такъв тим, защото ние нямаме традиции още в турнирите, да не говорим ако пак ни пратят за съдия нещо подобно на онова лайно, което свири в Бургас срещу Сампдория(надявам се помните какви тесли видяхме тогава) Имаме време и нужда да градим, много работа се свърши и още невероятно много остава. Нашата работа като фенове е да ги подкрепяме и да сме там, да знаят, че имат стълб от хора които им вярват, а не да сме фенове на маса само.
Поздравявам всички моряци и утре на стадиона да ги аплодираме за медалите. Само ме е яд, че Станишев идва да си прави агитация на гърба на отбора, той няма морал и сърце да е "моряк"
Специални благодарности на всички които работят в клуба, от озеленителите и домакина на отбора, до ръководството на които знаем се дължи този прогрес в клуба. ;)
Черно море- единственият професионален футболен клуб на Варна!
http://www.footballbulgaria.com

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 юни 2009 17:14

Ние сме в началото на една славна ера.Вървим и ще вървим наред и нагоре.Имаме вече основата,сега остана да надграждаме над нея.Напред моряци.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 14 юни 2009 00:20

успех и от мен сред тези отбори няма нито един дето да е от футболна нация, така че не би трябвало да имате проблеми
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Черно море”