Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Thsmith » 25 авг 2011 17:34

THE G.A.M.E написа:"Гонзо" рискува да бъде намразен от поне 90% от феновете ...
И то не, защото не се справя като треньор, а защото започна да "вижда" врагове и сред самите левскари !!

Всъщност това дали някой ще го намрази или не няма никакво значение... от 15 години при всеки провал все него мразят и обратното...

Проблема е друг. Всичко това ще разцепи и вече го прави Левскарите доста за дълго време... Между тези които подкрепят Гонзо и останалите. Омразата вече достига връхна точка... дори срещу Монтана се осети на няколко пъти напрежение между хората и до бой щеше да се стигне в А сектор поне 4 пъти. Изобщо всичко е във фаза кипене вече. А и най-лошото е, че нищо няма да свърши при едно напускане на Гонзо, а точно обратното... тези които го подкрепяха ще скочат от първата секунда на следващия както преди време се скочи на вили вуцов и така...

Същото беше преди 10 тина години когато Чиликов 1-2 мача почна титуляр вместо Гонзо, а Гонзо остана резерва - не помня при кой треньор и целия стадион почна да псува и освирква чиликов ...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2011 17:54

Blue_Girl написа:
фифи перото написа:Когато отворих темата имах тайната надежда,че след 10-20 страници ще е ненужна..А то какво стана...
Май поне до Коледа ще си "дискутираме",но нещата няма да се променят...

Може би до май месец! :mrgreen:

Мислиш ли? :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 авг 2011 17:59

фифи перото написа:
Blue_Girl написа:
фифи перото написа:Когато отворих темата имах тайната надежда,че след 10-20 страници ще е ненужна..А то какво стана...

Мислиш ли? :mrgreen:

Блу-то прекалено много вярва на Гонзю, но ще я видим какво ще каже през месец май.
Тара ВЪН!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 авг 2011 18:22

wilge написа:
TB1957 написа:
olfix написа:Няма да ми омръзне да го повтарям всеки ден-ГОНЗО,НЕ СТАВАШ ЗА ТРЕНЬОР,ОТИДИ СИ !!!!!

Напротив! Става и ние истинските левскари искаме да остане, трябва му още малко време. А Г-н Батков всеки месец вади от джоба си по 200-300к за да покрива дупките в баланса на Баждеков. И параклис ни построи, вие какво повече искате? Я се вземайте в ръце и на другия мач искам пълен стадион и подкрепа към спортно-техническото ръководство и президента

Владимир Зарков- ти ли си това?

ТВ 1957 според мен е Todor Batkov 1957-ма година. Не знам дали тази година е роден,но като гледам какви ги пише, ей богу, трябва да е поне някакъв негов PR или пресаташе,защото не очаквам от него да седи и да чете форумите лично. Иначе до сега отдавна да е продал Левски или да се е обесил. :lol: :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 авг 2011 18:59

Тодор Батков е роден през 1957 година. Аз точно това казах преди няколко дни, но малко хора се замислиха върху думите ми. Или Тодор Батков пише в този форум, което ме съмнява, или има поставено лице от негово име, което да ни дразни.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 авг 2011 20:14

фифи перото написа:Зарков?! :lol:
Толкова ли ниско паднаха някои?!

А дали има нещо верно за Гриин?!

Скоро и Георги Атанасов ще започне да пише подобни коментари за него,в момента само по тв си позволява да го възхвалява :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 авг 2011 20:19

Avanti_Ragazzi написа:
Blue_Girl написа:

Пази Боже!!!

Абе като гледам колко е нагъл г-н Иванов накрая ще каже,напускам поста треньор,но оставам директор,не съм обещавал да напусна и двата поста

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 авг 2011 20:26

Thsmith написа:
THE G.A.M.E написа:"Гонзо" рискува да бъде намразен от поне 90% от феновете ...
И то не, защото не се справя като треньор, а защото започна да "вижда" врагове и сред самите левскари !!

Всъщност това дали някой ще го намрази или не няма никакво значение... от 15 години при всеки провал все него мразят и обратното...

Проблема е друг. Всичко това ще разцепи и вече го прави Левскарите доста за дълго време... Между тези които подкрепят Гонзо и останалите. Омразата вече достига връхна точка... дори срещу Монтана се осети на няколко пъти напрежение между хората и до бой щеше да се стигне в А сектор поне 4 пъти. Изобщо всичко е във фаза кипене вече. А и най-лошото е, че нищо няма да свърши при едно напускане на Гонзо, а точно обратното... тези които го подкрепяха ще скочат от първата секунда на следващия както преди време се скочи на вили вуцов и така...

Същото беше преди 10 тина години когато Чиликов 1-2 мача почна титуляр вместо Гонзо, а Гонзо остана резерва - не помня при кой треньор и целия стадион почна да псува и освирква чиликов ...

Тук не си прав хората след 5-10 години няма и да си спомнят,че Гонзо някога е бил директор/треньор,камоли да съжаляват за него

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 авг 2011 22:40

daniel875 написа:Тодор Батков е роден през 1957 година. Аз точно това казах преди няколко дни, но малко хора се замислиха върху думите ми. Или Тодор Батков пише в този форум, което ме съмнява, или има поставено лице от негово име, което да ни дразни.

Ха-ха!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 авг 2011 22:56

Ще питам колегата модератор защо не трие коментарите като този над моя ???? Напълно излишни ..... Като цяло на това момиченце коментарите са супер лишени от смисъл,но айде модераторите да си вършат малко от малко работата,че иначе ще стане форум в който най-дългото мнение ще е " ха-ха" или " :lol: "

Върни се в “Левски”