Blue_Girl написа:would написа:Rhaegar,чак сега се загледах в подписа ти.
Блу гледа ли твоя Арсенал вчера?
Да и закъснях за бачкане даже!
сега бачкаш ли ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:would написа:Rhaegar,чак сега се загледах в подписа ти.
Rivaldo10 написа:Blue_Girl написа:Rivaldo10 написа:На Мони, дали и е харесал секса?
Грубичко беше, това!
Грубо? Нали ни се фукаше, че била внесла точно "секса" от трансперанта? Теб също можех да те попитам, но ми е писнало да ти чета бисерите и си спестявам коментарите.
Blue_Girl написа:Поласкана съм!
ЕМИЛ написа:Blue_Girl написа:would написа:Rhaegar,чак сега се загледах в подписа ти.
сега бачкаш ли ?
Rivaldo10 написа:Blue_Girl написа:Поласкана съм!
Да, но пък ти продължаваш с пълни темпове. Ти си първата, на коята и казвам, че я пренебрегвам, макар и не в прав текст, а тя ми отвръща, че е поласкана!
megan fox написа:Стига злобяхте де..., разбирам Левски да направиха нещо запомнящо се, че да злобеете по адрес на ЦСКА, ама и двата отбора са един дол дренки! И двата отбора се осраха... А и ако сега почне едно присмиване един на друг... червените имат мааааааалко предимство пред вас... - те поне загубиха от бивш носител на КЕШ...
Така че стига подигравки...
megan fox написа:Стига злобяхте де..., разбирам Левски да направиха нещо запомнящо се, че да злобеете по адрес на ЦСКА, ама и двата отбора са един дол дренки! И двата отбора се осраха... А и ако сега почне едно присмиване един на друг... червените имат мааааааалко предимство пред вас... - те поне загубиха от бивш носител на КЕШ...
Така че стига подигравки...
Blue_Girl написа:
П.п
Абе хора, като ми е свит кракът, коляното ме боли ужасно.
Да не съм разтегнала нещо?
Нали сте футболисти и ги знаете, тези неща?
Rivaldo10 написа:Blue_Girl написа:Поласкана съм!
Да, но пък ти продължаваш с пълни темпове. Ти си първата, на коята и казвам, че я пренебрегвам, макар и не в прав текст, а ти ми отвръщаш, че си поласкана!
Потребители, разглеждащи този форум: metodito, Thsmith и 6 госта