Пловдив приема Евроквалификации за юноши

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Lauta Army
Контакти:

Re: Пловдив приема Евроквалификации за юноши

Мнениеот Lauta Army » 25 авг 2011 22:02

Гледате ли ги смешните грандчета? Ако първенството ни тая година трябва да е честно, то и ЦСКА и Левски трябва да са извън челната 4-ка. Смешници. Винаги вървят със съдиите, а после в Европа.... Смешни сте!

Потребителски аватар
besica
Контакти:

Мнениеот besica » 25 авг 2011 22:06

Тази работа където я мислите няма да стане,единствения вариант е на другия стадион да ходят само умерените фенове които не са малко от двата отбора но фракциите и ултрасите трудна работа.
САМО С ЛОКО,САМО В ПЛОВДИВ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 25 авг 2011 22:39

Еми като не стане другия мач на юнуши,младежи или мъже ще в Етрополе,Тетевен или Ловеч и ще чакаме поне още 10 години национална гарнитура да дойде в Пловдив.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 авг 2011 22:45

besica
Тази работа където я мислите няма да стане,единствения вариант е на другия стадион да ходят само умерените фенове които не са малко от двата отбора но фракциите и ултрасите трудна работа.

Тази работа "няма да стане" и определно ще е "трудна ако се гледа от тази "гледна точка"... За кой ли път трябва да кажа, че никой тук не говори за нещо от сорта на Иво Мегафона и Бакала /примерно-незнам кой е с мегафонана ТИ/ да застанат рамо до рамо, а зад тях да са едни до други Лаута Арми с Лудата Банда и останалите от ТИ... То човек е абсурдно да си го помисли та камо-ли - да претендира, че може да бъде постигнато!!! Тук въпроса е много ПРОСТИЧЪК и наистина е такъв... Става въпрос за следното нещо - Да се стигне до някакво СПОРАЗУМЕНИЕ затова:

1/ Да няма илишни ПРОВОКАЦИИ от едната и от другата страна и ако е възможно:
2/ Да постигнем някаква КООРДИНАЦИЯ относно това как всеки от своя "ъгъл" /което явно е неизбежно/ ще направи така, че като цяло да не изглеждаме смешно "всеки сам за себе си" или по друг начин казано "по български"!!!

Помислете си добре... Никой не кара да се "женим едни за други"!!!
Изображение

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 26 авг 2011 01:16

Според мен, доста удачен и сполучлив вариант, ще са скандиранията !
И определено от това трябва да почнем и на това да заложим в това ни начинание !
Ето едно предложение за мелодия http://www.youtube.com/watch?v=T3UYFT4X ... age#t=315s
Текста нека измислим заедно !
Нещо от сорта на..:
"Напрееееед юнаци млади лъвове" - "Българио родино мила майчице!"
"За наааас и всички братя поо света" - "БЪЛГАРИЯ това е нашатааа страна !"
"Бушуууват силно нашитее сърцаа" - "БЪЛГАРИЯ е най - великатааа страна!"

При този вариант, понеже няма да сме на една трибуна, няма как да стане просто, всяка страна ще си знае думите
и примерно едната страна поддава едното - от другата страна мощно звучи другото и обратно.

Мисля, че всичко може да се постигне, стига желание да имаме.
Ако искате, понеже сега е рано, но е точно идеално, да се съберем 10 15 човека, за да има глас като хор и да го изпробваме.
За да няма проблеми нека и от другата страна да направят същото и ще видим какво ще се получи, за мен това е добър вариант.

п.с. Само предлагам.
Със здраве Българи 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 26 авг 2011 15:38

Трудна задача ще е тази координация . То е ясно , че ние ще сме в едната част на стадиона жълтите в другата . Нямаме манталитета на такива мачове да се спрятеляваме и съм сигурен , че ще има мизерии , както на 1 мач в София , когато играха България и Северна Ирландия ( може и да се бъркам ), когато от сектор Г почнаха да викат " Цска " , а от сектор Б " Левски " .Hе сме като Англия .

Интересно ми е как жълтите ще дойдат със знамената им и ще ги сложат на трибуна Спортклубъ :shock: и обратното :?:

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 26 авг 2011 16:03

Аз почвам да си мисля, че желание липсва, което е много жалко !
До сега съм видял мненията на едва 2ма фенове на Ботев, което говори за нисък интерес от тяхна страна.
Така или иначе трябва да се иде на мача, да се подкрепи БЪЛГАРИЯ тогава на който и стадион да съм няма да ме притесняват 2 или 3 жълти знамена. А и това не е мач на клубно ниво все пак, не може цялата ограда да се навърже със знамена на Локото и Ботев. Смешно ще е.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 авг 2011 16:17

Как си ги представяте тия работи да дойдат жълтите и да вържат знаме на Лаута жълто и да не са в клетката :mrgreen: Айде малко по-сериозно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
nabokos
Контакти:

Мнениеот nabokos » 28 авг 2011 12:04

Пловдив1926 написа:Как си ги представяте тия работи да дойдат жълтите и да вържат знаме на Лаута жълто и да не са в клетката :mrgreen: Айде малко по-сериозно.

Тебе те знаем и никой не се и съмнява, че лягаш и ставаш с омраза към "жАлтите"
Вие пак си ни мразете, но за един ден само, нека бъдем първо Българи и после фенове на Ботев и Локо

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 28 авг 2011 12:14

nabokos написа:
Пловдив1926 написа:Как си ги представяте тия работи да дойдат жълтите и да вържат знаме на Лаута жълто и да не са в клетката :mrgreen: Айде малко по-сериозно.

Тебе те знаем и никой не се и съмнява, че лягаш и ставаш с омраза към "жАлтите"
Вие пак си ни мразете, но за един ден само, нека бъдем първо Българи и после фенове на Ботев и Локо

То и вас ви знаем. Ставате и лягате пред компютрите с омраза към буфИрИтИ. Няма нормално жълто мнение за свързана с Локомотив тема. Покажи ми едно, само едно, което да не е налято с негативизъм! Опитай първо тук.

Вземи си трибагреника, обади се, обещавам лично да те черпя каквото пиеш преди/след мача и да те заведа на нашия стадион! Остави ги форумните приказки и призиви.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Локо Пловдив”