Наистина няма да е лошо, малко да се пропомени заглавието на темата.
Нека се изкара на главната страница ако може !
Пловдив приема Евроквалификации за юноши
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
- TheUsualSuspect
- Контакти:
Re: Пловдив приема Евроквалификации за юноши
Абе кви са тия фантастични филми за некви общи дейности с извънградските, бе....тия не заслужават изобщо нашето внимание.
Къде ги хванем, там ше ги бием!!!!!!

Дано хората разсъждаващи така и от наша и от ваша страна са единици,защото в противен случай ще се получи поредния цирк,поредното мерене на пишки и поредното нищо.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
-
- Контакти:
TheUsualSuspect написа:Абе кви са тия фантастични филми за некви общи дейности с извънградските, бе....тия не заслужават изобщо нашето внимание.
Брат, с това мислене никога няма да се променим към по-добро. Искам да ти задам един конкретен въпрос. Когато става думa за България, трябва ли да се делим на черно-бели и жълти, на червени и сини и т.н. ? Пич, става въпрос за мач на националния ни отбор, а тогава всички трябва да се обедим като нация, независимо от клубната ни принадлежност. Да, ти не ги обичаш жълтите, на мен също не са ми любимци, нали се сещаш, че и при тях чувствата са такива, но нека за 3 мача забравим омразата помежду си

- plovdivram
- Контакти:
TheUsualSuspect
Никой не кара никой да се "прегръща и целува"!!! Не става въпрос затова... Става въпрос затова, че говорим за мач на НАЦИОНАЛНИЯ ни отбор и като такъв е нужно да има атмосфера на стадиона, която да помогне на момчетата на терена... и другото... ако реша да заведа детето си на стадиона, за да гледа НАЦИОНАЛНИЯ ни отбор, не искам, на стадиона или по улиците върху нас да се нахвърли някой самозабравил се фен, който си мисли, че е тръгнал на ГРАДСКО ДЕРБИ само защото детето ми е с фланелка на Локомотив или просто 'щото са ме е разпознал като фен на "кръвния враг"... това важи и за обратната страна... В крайна сметка - КАКВИ БЪЛГАРИ сме ако неможем ПОНЕ ЗА ДЕН да забравим за тези неща, които иначе са "нормални" в ден, когато има ДЕРБИ.... но... когато има мач на НАЦИОНАЛНИЯ отбор, аз искам да отида на стадиона с мисълта, че там ще има няколко десетки хиляди СЪНАРОДНИЦИ, с които ЗАЕДНО ще помогнем на момчетата на терена... Иначе по-добре да не ходя!!!
Абе кви са тия фантастични филми за некви общи дейности с извънградските, бе....тия не заслужават изобщо нашето внимание.
Никой не кара никой да се "прегръща и целува"!!! Не става въпрос затова... Става въпрос затова, че говорим за мач на НАЦИОНАЛНИЯ ни отбор и като такъв е нужно да има атмосфера на стадиона, която да помогне на момчетата на терена... и другото... ако реша да заведа детето си на стадиона, за да гледа НАЦИОНАЛНИЯ ни отбор, не искам, на стадиона или по улиците върху нас да се нахвърли някой самозабравил се фен, който си мисли, че е тръгнал на ГРАДСКО ДЕРБИ само защото детето ми е с фланелка на Локомотив или просто 'щото са ме е разпознал като фен на "кръвния враг"... това важи и за обратната страна... В крайна сметка - КАКВИ БЪЛГАРИ сме ако неможем ПОНЕ ЗА ДЕН да забравим за тези неща, които иначе са "нормални" в ден, когато има ДЕРБИ.... но... когато има мач на НАЦИОНАЛНИЯ отбор, аз искам да отида на стадиона с мисълта, че там ще има няколко десетки хиляди СЪНАРОДНИЦИ, с които ЗАЕДНО ще помогнем на момчетата на терена... Иначе по-добре да не ходя!!!

До ексесии чак не вярвам да снигне(поне на стадиона),ама си представям как едната част от стадиона си пее тяхна песен,а другата се опитва да ги надвика и накрая се стига до "Жълта кочина" и "Цигани" на мач на националите.Смях в залата.Темата е сериозна и се надявам да се подходи наистина сериозно и от двете страни и да се организират нещата правилно.
Новата песен,която пяхме на мача с Спартак също е подходяща.Всички с ръце горе пляскаме и викаме Айде българи.
Новата песен,която пяхме на мача с Спартак също е подходяща.Всички с ръце горе пляскаме и викаме Айде българи.
-
- Контакти:
v.s. написа:До ексесии чак не вярвам да снигне(поне на стадиона),ама си представям как едната част от стадиона си пее тяхна песен,а другата се опитва да ги надвика и накрая се стига до "Жълта кочина" и "Цигани" на мач на националите.Смях в залата.Темата е сериозна и се надявам да се подходи наистина сериозно и от двете страни и да се организират нещата правилно.
Ти пък представяш ли си да стане такава излагация? За мен е повече от абсурдно, даже не смятам, че е правилно да се делим на "сектори", също и не трябва да си ходим с клубните принадлежности, а с националните знамена и фланелки.
- Марти Камбуров
- Контакти:
Lauta Army написа:Ти пък представяш ли си да стане такава излагация? За мен е повече от абсурдно, даже не смятам, че е правилно да се делим на "сектори", също и не трябва да си ходим с клубните принадлежности, а с националните знамена и фланелки.
Чак пък да не се делим... как си представяш ГМУ и Лудата банда рамо до рамо...

Това което трябва е да се организира среща между двата фенклуба и да се разберат кой къде, как и т.н.! Ако не стане, ние на Лаута, те на "Христо Ботев" и т'ва е! Аз лично ще ида и на 3-те мача, ако съм свободен и ще си викам здраво..
Любовта е черно-бяла!
Ако нещата не бъдат дискутирани и в крайна сметка не се вземе решение и на ниво фенклубове съм сигурем,че при по-скучен мач ще се стигне до подобни изпълнения.
Иначе нека сме в отделни сектори,лошо в това няма.
Иначе нека сме в отделни сектори,лошо в това няма.
Дано няма други подобно мислещи, пренасящи клубните пристрастия на мач на нац. отбор на България. Първо сме българи, после сме фенове на отборите си.
На мен предложенията ми харесват. С малки напасвания на текста за мачовете, съм убеден, че ще се получи. А и не сме чак толкова прости като в други краища на страната, че да не можем с едно-две изпявания на стадиона преди мача, да запомниш текста и мелодията. Въпросът е и да покажем на страната, че за национални каузи се обединяваме и няма това-онова. Разбира се, това трябва да става с чувство, а не по принуда.
И пак давам предложение: да направим някакво хорео с трибагреника...
Да се обадиш, за да сме заедно на стадиона
На мен предложенията ми харесват. С малки напасвания на текста за мачовете, съм убеден, че ще се получи. А и не сме чак толкова прости като в други краища на страната, че да не можем с едно-две изпявания на стадиона преди мача, да запомниш текста и мелодията. Въпросът е и да покажем на страната, че за национални каузи се обединяваме и няма това-онова. Разбира се, това трябва да става с чувство, а не по принуда.
И пак давам предложение: да направим някакво хорео с трибагреника...
Ако не стане, ние на Лаута, те на "Христо Ботев" и т'ва е! Аз лично ще ида и на 3-те мача, ако съм свободен и ще си викам здраво..
Да се обадиш, за да сме заедно на стадиона

...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912