На Лаута почитат Георги Илиев с панахида

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nib
Контакти:

На Лаута почитат Георги Илиев с панахида

Мнениеот nib » 25 авг 2011 15:56

Ръководители, футболисти и фенове ще почетат 6 годишнината от гибелта на собственикът Георги Илиев, донесъл първата и единствена титла в историята на Локомотив през паметната 2004-та година. Панахидата в негова памет ще започне от 18.00 ч. на Лаута и на нея са поканени всички желаещи.
news4000

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: На Лаута почитат Георги Илиев с панахида

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 авг 2011 16:16

JohnnieWalker написа:Смятайте колко сме зле - почитаме МАФИОТ :evil:

Както са казвали древните привърженици на "Рома" и "Лацио": De mortius aut bene, aut nihil. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
nesto
Контакти:

Мнениеот nesto » 25 авг 2011 16:33

nib написа:
Ръководители, футболисти и фенове ще почетат 6 годишнината от гибелта на собственикът Георги Илиев, донесъл първата и единствена титла в историята на Локомотив през паметната 2004-та година. Панахидата в негова памет ще започне от 18.00 ч. на Лаута и на нея са поканени всички желаещи.
news4000

Добре де,к'во те сърби тебе?????Ми направи ни шампиони,почитаме го,мафиот ли е, не е ли-ми щом не са го осъдили,значи не е!
Както добре знаем всички,има ли честност в БГ футбола,или някой си мисли,че бюджета на всички отбори се прави от билети????????????????????????????????????????????? 8-) 8-) 8-)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 25 авг 2011 17:47

кво ви бърка вас тва ...
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 25 авг 2011 18:54

Пише се "панИхида". Бъдете българи!

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 25 авг 2011 19:08

Yobs1912 написа:Смъртта на мутрите, наркоманите, наркодилърите и народните иззедници трябва да е празник за всеки българин! Честито! Да живее Будабар!

Обаче за 500 лв. всичко забравяме, нали? Що не се върнете пак към идеята за бира с името "Христо Ботев"?

Когато някои направи за вас това, което Жоро Илиев направи това за нас, тогава имате право да говорите!
Завинаги един от нас! Мир на праха ти ЖОРО!!!
Любовта е черно-бяла!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 авг 2011 19:17

Георги Илиев винаги един от нас ! Благодарим! Тази новина ме застигна в Америка! Нямаше такова гадно чувство!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 авг 2011 19:18

dafquezz написа:Пише се "панИхида". Бъдете българи!

Все пак автора на темата е от Сдружението за Права и Свободи. Какви българи... Българите са христянски народ, а един христянин не пее от радост за ничия смърт. Само атеистичните остатъци от комунизма може да се радват и подскачат пеейки за смъртта я на Гунди, я на Жоро Илиев. Какво да правиш - въпрос на ценности.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 25 авг 2011 19:21

Пловдив1926 написа:
Българите са христянски народ, а един христянин не пее от радост за ничия смърт.

[offtopic]Не всички българи са християни![/offtopic]
Любовта е черно-бяла!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 25 авг 2011 19:22

Пловдив1926 написа:
dafquezz написа:Пише се "панИхида". Бъдете българи!

Все пак автора на темата е от Сдружението за Права и Свободи. Какви българи... Българите са христянски народ, а един христянин не пее от радост за ничия смърт. Само атеистичните остатъци от комунизма може да се радват и подскачат пеейки за смъртта я на Гунди, я на Жоро Илиев. Какво да правиш - въпрос на ценности.

По принцип съм съгласен с теб, само че недей да изкарваш религията единствен извор на ценности. Аз съм цесекар, атеист, но не съм комунист, никой от родата ми не е, и никога не съм се радвал, няма и да се радвам, на нечия смърт. Въпрос на възпитание, бих казал. Всички сме продукт на средата си.

Върни се в “Локо Пловдив”