Ръководители, футболисти и фенове ще почетат 6 годишнината от гибелта на собственикът Георги Илиев, донесъл първата и единствена титла в историята на Локомотив през паметната 2004-та година. Панахидата в негова памет ще започне от 18.00 ч. на Лаута и на нея са поканени всички желаещи.
news4000
На Лаута почитат Георги Илиев с панахида
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
На Лаута почитат Георги Илиев с панахида
- Captain Stottlemeyer
Re: На Лаута почитат Георги Илиев с панахида
JohnnieWalker написа:Смятайте колко сме зле - почитаме МАФИОТ
Както са казвали древните привърженици на "Рома" и "Лацио": De mortius aut bene, aut nihil.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
nib написа:Ръководители, футболисти и фенове ще почетат 6 годишнината от гибелта на собственикът Георги Илиев, донесъл първата и единствена титла в историята на Локомотив през паметната 2004-та година. Панахидата в негова памет ще започне от 18.00 ч. на Лаута и на нея са поканени всички желаещи.
news4000
Добре де,к'во те сърби тебе?????Ми направи ни шампиони,почитаме го,мафиот ли е, не е ли-ми щом не са го осъдили,значи не е!
Както добре знаем всички,има ли честност в БГ футбола,или някой си мисли,че бюджета на всички отбори се прави от билети?????????????????????????????????????????????

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
кво ви бърка вас тва ...
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

- Марти Камбуров
- Контакти:
Yobs1912 написа:Смъртта на мутрите, наркоманите, наркодилърите и народните иззедници трябва да е празник за всеки българин! Честито! Да живее Будабар!
Обаче за 500 лв. всичко забравяме, нали? Що не се върнете пак към идеята за бира с името "Христо Ботев"?
Когато някои направи за вас това, което Жоро Илиев направи това за нас, тогава имате право да говорите!
Завинаги един от нас! Мир на праха ти ЖОРО!!!
Любовта е черно-бяла!
- child in time
- Контакти:
Георги Илиев винаги един от нас ! Благодарим! Тази новина ме застигна в Америка! Нямаше такова гадно чувство!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Пловдив1926
- Контакти:
dafquezz написа:Пише се "панИхида". Бъдете българи!
Все пак автора на темата е от Сдружението за Права и Свободи. Какви българи... Българите са христянски народ, а един христянин не пее от радост за ничия смърт. Само атеистичните остатъци от комунизма може да се радват и подскачат пеейки за смъртта я на Гунди, я на Жоро Илиев. Какво да правиш - въпрос на ценности.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Марти Камбуров
- Контакти:
Пловдив1926 написа:
Българите са христянски народ, а един христянин не пее от радост за ничия смърт.
[offtopic]Не всички българи са християни![/offtopic]
Любовта е черно-бяла!
Пловдив1926 написа:dafquezz написа:Пише се "панИхида". Бъдете българи!
Все пак автора на темата е от Сдружението за Права и Свободи. Какви българи... Българите са христянски народ, а един христянин не пее от радост за ничия смърт. Само атеистичните остатъци от комунизма може да се радват и подскачат пеейки за смъртта я на Гунди, я на Жоро Илиев. Какво да правиш - въпрос на ценности.
По принцип съм съгласен с теб, само че недей да изкарваш религията единствен извор на ценности. Аз съм цесекар, атеист, но не съм комунист, никой от родата ми не е, и никога не съм се радвал, няма и да се радвам, на нечия смърт. Въпрос на възпитание, бих казал. Всички сме продукт на средата си.