Кашчей написа:Имам прошуто от свински бут.на мен ми харесва, и сигурно става за мезе
Аз имам бисквитена торта, която сам си направих и почти изядох
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Имам прошуто от свински бут.на мен ми харесва, и сигурно става за мезе
Blue_Girl написа:На бачкане си ударих коляното в 1 стол и сега ме боли, зверски.
AnalBreaker написа:Кашчей написа:Имам прошуто от свински бут.на мен ми харесва, и сигурно става за мезе
megan fox написа:Само де не се окаже в Манчестърско синьо, че тия араби както пазарят... А и САФ не е вечен!
megan fox написа:AnalBreaker написа:Кашчей написа:Имам прошуто от свински бут.на мен ми харесва, и сигурно става за мезе
Много си подъл! Сега ми се дояде бисквитена торта...
THE G.A.M.E написа:megan fox написа:Само де не се окаже в Манчестърско синьо, че тия араби както пазарят... А и САФ не е вечен!
Е, те тръгнаха по модела на Челси още преди 2 години ...
Челси при баце Роман в първата му година май взеха купата на Лигата, но на Абрамович не му стигна и изгони Раниери, после във втората му година Жозе обра трофеите ...
А тия от Сити карат трета година с един - единствен трофей ...![]()
Нещо ме кара да мисля, че няма да ги огрее дори да настигнат Челси, пък какво остава за градският си съперник - Юнайтед ...
TodorT написа:Ми нормално... и аз бих се притеснил![]()
TodorT написа:А, Силве, само да те питам... разбра ли по колко ще са билетите за мача на ЛЕВСКИ срещу Ботев ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта