Куба - България - СЪБОТА / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Куба - България - СЪБОТА / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
аиде първия гейм е изтрадан но е за нас
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
има ли някой, който да гледа мача онлайн?
щото аз се мъча на http://www.gledaisport.com/c-8.html ама не става - отваря ми прозорец и пише "ready" и до там?
на всичко отгоре точно на нашия мач и в http://www.fivb.org/EN/volleyball/compe ... rn=WL2009# резултата не излиза
така, че пишете от време на време кво става
щото аз се мъча на http://www.gledaisport.com/c-8.html ама не става - отваря ми прозорец и пише "ready" и до там?
на всичко отгоре точно на нашия мач и в http://www.fivb.org/EN/volleyball/compe ... rn=WL2009# резултата не излиза
така, че пишете от време на време кво става
[center]
[/center]

Абе момче ,ти правиш ли разлика от това "РАЗНИЩИХА НИ ОТ СЕРВИЗ" , а не "РАЗНИЩИХА НИ ОТ ИГРА" или пак се опитваш да прииничаваш думите ми?
И мислиш ли ,че аз не се радвам ,че взехме първия гейм?

- rebelheartous
- Контакти:
Видя се, че сме по-класният отбор. Кубинците извадиха късмет с няколко сервиса и помощта от публиката. Но във важните моменти нямаше спор кой трябва да спечели гейма. Жеков не ми се вижда колеблив, което е добре, а Владо Николов наистина е 100-процентов досега. 

Ticha написа:Слаба игра за наште и феноменален Матей!
Ми 100% успеваемост на Владо?? бе не е слаба играта на наще ще ги бием може и със зор да е но ще ги бием

пс. я някой да направи един публичен чат в скайп

kartago написа:kanar4o написа:Трудното в този гейм мина. Важното е ,че проявихме характер и се върнахме в гейма. Това е може би единствения български национален отбор с МНОГО характер.
Само незнам какво ни е бъдещето след 2-3 години ,като се откажат Пламен Константинов , Андрей Жеков , Христо Цветанов. Идват ли някакви талантливи момчета отдолу. Защото аз не съм чул за големи таланти.
Памперси...............за тебе ?! М ?............
В момента ,ако не беше модератор ,дали щеше да пишеш така. Щото при ПОРЕДОТО ти заяждане щеше да хвърчиш. Памперси , мамперси . АЗ СИ ИМАМ МНЕНИЕ ,РАЗБРА ЛИ ГО ВЕ ,КОМПЛЕКСАР ? ЗАСТАВАМ СИ ЗАД МНЕНИЕТО. ИЗКАЖИ СИ ТИ МНЕНИЕТО , АЗ НЯМА ДА ТИ ПРЕЧА. КАЗАХ - СЛАБ ГЕЙМ . МНОГО СЛАБ. ПОВЕЧЕТО ХОРА В ФОРУМА ЗА НА ТОВА МНЕНИЕ.

- [LevskiFan]
- Контакти:
kupo написа:Ticha написа:Слаба игра за наште и феноменален Матей!
Ми 100% успеваемост на Владо?? бе не е слаба играта на наще ще ги бием може и със зор да е но ще ги бием
пс. я някой да направи един публичен чат в скайп
Чакамеее....
kanar4o написа:Абе момче ,ти правиш ли разлика от това "РАЗНИЩИХА НИ ОТ СЕРВИЗ" , а не "РАЗНИЩИХА НИ ОТ ИГРА" или пак се опитваш да прииничаваш думите ми?
Пич, ти не си си тръгнал в момента, само заради това, че вчера излъга хората, а днес си с нас ! Не ме коментирай, за да продължим заедно да гледаме !!!!!!!!!!!!! ...........Не съм ти момче, гледай си мача, и не се самозабравяй !.......
- Ticha
- Контакти:
Не мога да отрека че завиждам на кубинците за този сервиз, а при наште ме дразни това че всеки сервиз на Цветанов и Гайдарски е все едно подарък за тях. Дано Пранди да поработи над това и във Варна съм на всички мачове.