Blue_Girl написа:megan fox написа:Blue_Girl написа:Фокс и на мен вече ми дойде до гуша, от прости клиенти, които се правят на...

Ама при мен проблема е, че ми идва до гуша след петата минута. Аз не мога да изкарам дори 1 работен ден като сервитьор/барман. При мен се е стигало чак до там да гоня клиенти с пушка в ръка..., ако не беше баща ми да ме спре 100% щях да застрелям някого!
Аз вече 3 години бачкам това и скоро време ще изтрещя.

Нормално е. Пълно е с кретени, които искат да се правят на тежкари, а са пълни нещастници. Винаги ще помня една случка от преди 6 години: В заведението ни идва една компания две гъзарчета с 3 девойки, седят и гъзетата веднага решават да се направят на интересни като почват да ми поръчват едно по едно нещата, които искат. След вторият курс им казах да не си рпавят ташак с мен и да не ме разхождат напред-назад и просто да си поръчат на куп всичко, което искат, а те най-нагло ми викат нали това ти е работата, а ние си плащаме. Аз им теглих една майна и отиват да взема поръчката от съседната маса, след малко като минават покрай тия, за да занеса поръчката на хората от съседната маса единият от гъзетата нарочно ме спъна и аз паднах и всичко се потроши... просто превъртях, ставам и тоя дето ме спъна както си седеше на стола и се превиваше от смях го изритах зверски в главата, още се чудя как не му счупих врата... Авера му реши да ми се направи на страшен и изкара нож и това му беше най-голямата грешка в живота... Ето тогава исках тия да ги застрелям и бях взел ловната пушка, за да го направя, но баща ми успя да ме вразуми и да ме спре.