Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот milan199440barca » 25 авг 2011 14:15

megan fox написа:
milan199440barca написа:П.п. 25 000 зрители е нормална бройка за такъв мач. Лошото е, че вече хората нямат традиция да ходят на мач. Чакат се ЕКТ, през останалото време в МОЛ-а.

A какво да им гледаш на мачовете от родното първенство? Кажи ми поне 2 достойнства на ...

По принцип си прав. Имам предвид това, че хората ходят и подкрепят отбори от Чемпиъншип, Сегунда, Втора Бундеслига и т.н. не защото гледат някаква феноменална игра и купища купи, а просто защото обичат футбола. Проблемите на българския футбол естествено, че отблъснаха много хора, щом стигнахме дотам, че да говорим как 25 000 зрители са постижение за милионен град.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 авг 2011 14:18

THE G.A.M.E написа:
ros написа:Абе не четеш ли? Къде в Сливен може да се апне хубаво. Трябва да си избера заведение още от сега за понеделник вечер

ааа, чеки сега ... :)

Ами зависи какво търсиш ... Има заведения дето си е евтинко, има и с цени като в Слънчев бряг ... :lol:

Аз мога да ти препоръчам, ама не ти знам вкуса ... в смисъл, какъв тип заведение ти допада ...
Ако искаш сам да избереш, напиши в гугъла - Сливен - заведения и ще ти излязат всички по-така, с цени и т.н. ;)

Абе аз ще съм гледан като писано яйце, един вид ще трябва да се представят представят пред мен подобаващо, така че нещо битово, с жива музика... нещо такова. ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 авг 2011 14:20

milan199440barca написа:
megan fox написа:
milan199440barca написа:П.п. 25 000 зрители е нормална бройка за такъв мач. Лошото е, че вече хората нямат традиция да ходят на мач. Чакат се ЕКТ, през останалото време в МОЛ-а.

A какво да им гледаш на мачовете от родното първенство? Кажи ми поне 2 достойнства на ...

По принцип си прав. Имам предвид това, че хората ходят и подкрепят отбори от Чемпиъншип, Сегунда, Втора Бундеслига и т.н. не защото гледат някаква феноменална игра и купища купи, а просто защото обичат футбола. Проблемите на българския футбол естествено, че отблъснаха много хора, щом стигнахме дотам, че да говорим как 25 000 зрители са постижение за милионен град.

То и в България има много хора, които обичат футбола, но в България футбол НЯМА!!! Затова все повече хора губят интерес към родното първенство и започват да симпатизират на чужди отбори! И понеже както казах в България всичко е наредено затова само за мачовете в ЕКТ отиват повече хора на стадиона, защото знаят, че дори и родният отбор да загуби (а той почти винаги губи последните години) поне за момент ще гледат истински футбол БЕЗ уговорки и наредени неща!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 авг 2011 14:21

Много пишете!
:o
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 25 авг 2011 14:24

Rivaldo10 написа:
fabregas_949 написа::? .

Гониш Блуто по мнения? :?

Далече съм от тази мисъл. :?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 25 авг 2011 14:25

Да мълчат ли

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 авг 2011 14:27

Blue_Girl написа:Много пишете!

А какво да правим в тези жеги? Как човек да си покаже носа навън като Слънцето ще го смаже...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 25 авг 2011 14:29

megan fox написа:То и в България има много хора, които обичат футбола, но в България футбол НЯМА!!! Затова все повече хора губят интерес към родното първенство и започват да симпатизират на чужди отбори! И понеже както казах в България всичко е наредено затова само за мачовете в ЕКТ отиват повече хора на стадиона, защото знаят, че дори и родният отбор да загуби (а той почти винаги губи последните години) поне за момент ще гледат истински футбол БЕЗ уговорки и наредени неща!

Не си прав. Футбол има. Слаб до безобразие, но теоретично покрива определението за "Футбол". Само ще кажа, че преди месец-два ходихме с приятели на бараж за влизане в "В" група или нещо такова. Мачът се игра на стадиона на НСА и имаше повече зрители от мач на Славия примерно (да не се обиждат славистите). Всеки знае къде се намира НСА. Или може да види на картата. Отборите бяха Рилски спортист и някакъв от Пернишко (забравих му името). Доста хора се бяха вдигнали от родните си места, за да изгледат мача. Имаше и много неутрални. Ето това имам предвид - да отидеш да изгледаш един мач, па даже и да не си ултрас, фен или привърженик на един от двата отбора.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 25 авг 2011 14:30

megan fox написа:

А какво да правим в тези жеги? Как човек да си покаже носа навън като Слънцето ще го смаже...

А мен питаш ли ме дето съм на работа как се работи в тези жеги

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 авг 2011 14:44

megan fox написа:

Ще бачкаш, кат моя милост!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Свободна зона”