mistreated написа:bai hoi написа:
Ей го поредното г..... с къса памет. В последните 3 години ЦСКА беше поставен във всички жребии до групите, а в още една не бяхме допуснати да играем в квалификациите на ШЛ, където със сигурност щяхме пак да сме поставени (всеки може да си направи справка).
Направих си справка и установих,че през сезон 2008/2009г в 3-ти кръг на квалификациите за ШЛ Левски са непоставени с коефициент 32.644,сега ми обясни как със сигурност ЦСКА щяха да бъдат поставени като коефициента тогава им е 19.644.
Може би не се изразих правилно, мисълта ми беше, че щяхме да сме навсякъде поставени, където бяха поставени Левски. Иначе си прав, само в плейофа на ШЛ нямаше да сме поставени, както не бяха и Левски.
БАТЕ влязоха с късмет, когато ни отстраниха, паднаха се не с Барселона, Челси и Вердер, които в онзи момент бяха водачи в шампионатите си, а с Реал, Ювентус след Калчополи и уморения Зенит. Чиста проба късметлии. На следващата година Вентспилс им видя сметката, Мъри ги беше отстранил, но Урош Голубович направи поредната си идиотска вратарска грешка и БАТЕ незаслужено влезе в групите на ЛЕ. Оттам тръгна големия им възход. Миналата година се разминахме с тях по случайност.
За мен винаги ще си останат слабаци, от които недопустимо отпаднахме. Нищо, че те наистина имат стратегия за развитие, а ние нямаме. Това е важно, но много пъти надделяват традициите. Уви при Левски така не се случи по много причини, като главната беше ТАРА.