pampi написа:1.Кой български футболист играе за сборния отбор на Европа, в прощалния мач на Лев Яшин през 1971г. ?
2.Коя е най-тежката загуба инкасирана от Барселона в мачовете с български отбори, кога и къде?
1. Мисля, че е Петър Жеков

2. Не знам

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pampi написа:1.Кой български футболист играе за сборния отбор на Европа, в прощалния мач на Лев Яшин през 1971г. ?
2.Коя е най-тежката загуба инкасирана от Барселона в мачовете с български отбори, кога и къде?
lisynger написа:Кой е единствения наш отбор побеждавал Манчестър Юнайтед?
YANTRA_FOREVER написа:lisynger написа:Кой е единствения наш отбор побеждавал Манчестър Юнайтед?
Спартак Варна май беше. И ще ми е интересно ако споделиш в кой турнир е бил мачът , че за това нямам никакъв спомен.
TheApostleOfFreedom написа:1. Кой е първият български отбор на полуфинали в европейски клубни турнири ? СЛАВИЯ
2. Кой български играч бележи най-много голове в мач от Европа и кой е мачът ? Кирил МИЛАНОВ (срещу финландците)
3. Кой български отбор отстранява за пръв път немски отбор и кой е отстраненият тим ? ЛЕВСКИ - ЩУТГАРТ
4. Кой български отбор отстранява за пръв път италиански отбор ? ЛЕВСКИ - УДИНЕЗЕ
5, Коя е най-голямата загуба на български отбор и от кого е ?
на ЦСКА от Вашаш 1:6
Rivaldo10 написа:YANTRA_FOREVER написа:lisynger написа:Кой е единствения наш отбор побеждавал Манчестър Юнайтед?
Спартак Варна май беше. И ще ми е интересно ако споделиш в кой турнир е бил мачът , че за това нямам никакъв спомен.
Спартак са единственият български отбор играл срещу Юнайтед в официален мач, но не са ги побеждавали. Марек са победили Абърдийн, който са били водени от САФ.
BadBoy написа:acmilan написа:Литекс също доскоро имаше положителен баланс,но мисля,че вече е отрицателен.
Вчера попаднах на една статия и в нея пишеше, че Литекс имат в Европа
29 победи
12 равенства
26 загуби
Viktor4o_Rs написа:pampi написа:1.Кой български футболист играе за сборния отбор на Европа, в прощалния мач на Лев Яшин през 1971г. ?
1. Мисля, че е Петър Жеков![]()
2. Не знам
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта