фифи перото написа:А дали има нещо верно за Гриин?!
Не бих се учудил ...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
фифи перото написа:А дали има нещо верно за Гриин?!
THE G.A.M.E написа:фифи перото написа:А дали има нещо верно за Гриин?!
Не бих се учудил ...
zlatan написа:фифи като гледах Грийн срещу Монтана ще ти кажа само едно.
Не спази нищо от това което може би са му казали преди мача-отзад играеха само трима,а той си беше в центъра.
Толкова видно бойкотира Гонзо че не е истина.
olfix написа:Няма да ми омръзне да го повтарям всеки ден-ГОНЗО,НЕ СТАВАШ ЗА ТРЕНЬОР,ОТИДИ СИ !!!!!
TB1957 написа:olfix написа:Няма да ми омръзне да го повтарям всеки ден-ГОНЗО,НЕ СТАВАШ ЗА ТРЕНЬОР,ОТИДИ СИ !!!!!
Напротив! Става и ние истинските левскари искаме да остане, трябва му още малко време. А Г-н Батков всеки месец вади от джоба си по 200-300к за да покрива дупките в баланса на Баждеков. И параклис ни построи, вие какво повече искате? Я се вземайте в ръце и на другия мач искам пълен стадион и подкрепа към спортно-техническото ръководство и президента
zlatan написа:Грийн срещу Монтана ще ти кажа само едно.
Не спази нищо от това което може би са му казали преди мача-отзад играеха само трима,а той си беше в центъра.
zlatan написа:Толкова видно бойкотира Гонзо че не е истина.
THE G.A.M.E написа:TB1957 написа:olfix написа:Няма да ми омръзне да го повтарям всеки ден-ГОНЗО,НЕ СТАВАШ ЗА ТРЕНЬОР,ОТИДИ СИ !!!!!
Напротив! Става и ние истинските левскари искаме да остане, трябва му още малко време. А Г-н Батков всеки месец вади от джоба си по 200-300к за да покрива дупките в баланса на Баждеков. И параклис ни построи, вие какво повече искате? Я се вземайте в ръце и на другия мач искам пълен стадион и подкрепа към спортно-техническото ръководство и президента
Ти малоУмен ли си, к'въ си ?
С какви очи ще викаш довечера за "червеното" отборче, след като вече няколко дни не излизаш от форума на Левски ? ...
TB1957 написа:Аз т.нар. червено отборче ще го гледам просто от любопитство, моето сърце е синьо и защо да съм малоумен ?! Защото искам пълен стадион за любимия ми отбор и без сътресения да се остави треньора да работи на спокойствие ли ?
THE G.A.M.E написа:TB1957 написа:olfix написа:Няма да ми омръзне да го повтарям всеки ден-ГОНЗО,НЕ СТАВАШ ЗА ТРЕНЬОР,ОТИДИ СИ !!!!!
Ти малоУмен ли си, к'въ си ?
С какви очи ще викаш довечера за "червеното" отборче, след като вече няколко дни не излизаш от форума на Левски ? ...
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 14 госта