ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)
Можем да ги бием. Просто трябва да знаем какво искаме и да не се предаваме. Понеже няма да мога да отида на мача порових в нета и намерих това. 1 час преди мача ще дадът линкове за гледане онлайн тук http://a-pfg.info/news_view.php?id=1128 ... айде дано смачкаме тея селяни гадни ...
- POPCORN
- Контакти:
както казах на мойте прители, за първи път отивам на мач без да мисля за резултата!Отивам за емоцията, отивам за кефа, отивам за атмосферата.Да разбира се искам да продължиме, но ще е доста трудно!Дори да ги бием и с 3 на 2 и 2 на 1 пак ще съм доволен.Поне ще съм видял,че момчетата са се борили до последно за каузата!Вярвам в тях,че могат , вярвам че могат да направят чудото!ЦСКА не веднъж го е правил....Впрочем няма какво да губиме.И да отпаднем никой няма да каже, че не е било очаквано.Трябва да играем с насторение, без напрежение с много хъс!Стяуа в момента има какво да загуби ние нямаме, може само да спечелим!Успех на наште!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
искам да пожелая успех на всички които ще си подкрепят отбора довечера.Трудно ще ви бъде,много трудно,но пък не и невъзможно.Най-важното направете си кефа,пък каквото стане ще стане.Помнете все пак че това е само една игра и че нещата в живота са съвсем различни.Много от тези неща в живота са на преден план.Аз го разбрах и го проумях благодарение на един червен фен,той си знае.На него лично му пожелавам да види своя отбор в групите-довечера.
И помни здравето и семейството са над всичко дори над Левски и ЦСКА.
Успеххххххх ви желая.
Успеххххххх ви желая.
LEVSKI_FOREVER
Легендата на българският футбол Христо Стоичков ще стиска силно палци за ЦСКА срещу Стяуа тази вечер. Най-успелият български футболист за всички времена почти сигурно ще се появи на Националния стадион “Васил Левски”, за да подкрепи “червените” в плейофния реванш за влизане в групите на Лига Европа. “Армейците” паднаха с 0:2 в Румъния и ще имат тежката задача да заличат два гола пасив.
“Ако не ми мине котка път, съм на стадиона. Но ще отида, за да подкрепям ЦСКА, а не “Титан”. Те не са ми на сърцето. ЦСКА обаче е, защото оттам тръгнах в големия футбол”, категоричен е Стоичков.
Ако се наложи ще го пускаме и него на терена!

zlatan написа:искам да пожелая успех на всички които ще си подкрепят отбора довечера.Трудно ще ви бъде,много трудно,но пък не и невъзможно.Най-важното направете си кефа,пък каквото стане ще стане.Помнете все пак че това е само една игра и че нещата в живота са съвсем различни.Много от тези неща в живота са на преден план.Аз го разбрах и го проумях благодарение на един червен фен,той си знае.На него лично му пожелавам да види своя отбор в групите-довечера.
Успеххххххх ви желая.
По-странно мнение не бях чел от доста време! Благодаря за пожеланията, дано да ги отстраниме, че иначе яко ни втасфа коефициента...
YA GUNNERS YA
Нямам търпение да идва мача :X ! Чета по разни сайтове, че стадиона щял почти сигурно да се напълни!!! Ако това стане, мисля, че ще е за пръв път откакто е обновен Васил Левски.
! АТМОСФЕРАТА ще е неповторима!!!! (Имам предвит Васил Левски, не Българска Армия! Армията сме я пълнили мноооооого пъти
).

Последна промяна от Morgause на 25 авг 2011 12:24, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
crap,аз съм реалист човек все пак вече съм на 33год и не виждам нищо странно в това да пожелая успех на вас.Ако нещо в самия текст съм сбъркал-може щото дъщеря ми е с мен на компа.
Но това което казвам е че това е една игра-в живота има много по-важни неща от футбола,а имено семейство,здраве.
Но това което казвам е че това е една игра-в живота има много по-важни неща от футбола,а имено семейство,здраве.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:crap,аз съм реалист човек все пак вече съм на 33год и не виждам нищо странно в това да пожелая успех на вас.Ако нещо в самия текст съм сбъркал-може щото дъщеря ми е с мен на компа.
Абсолютно съм съгласен, но ние не правим съпоставка семейство - футбол ... иначе благодаря за пожеланията и дано ги отстраним тея мургавелки

catch me ... if you can !
zlatan написа:crap,аз съм реалист човек все пак вече съм на 33год и не виждам нищо странно в това да пожелая успех на вас.Ако нещо в самия текст съм сбъркал-може щото дъщеря ми е с мен на компа.
Вярно, наистина много вярно...Благодаря и аз и дано си прав
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН