ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 22:46

Teo написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kj2SgLwH9o0&feature=related[/youtube]

:twisted: :twisted: :twisted: 5-30сек.

20 000 на БА и 20 000 на Васил Левски са различни неща, но май на някои им е трудно да го разберат 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 24 авг 2011 22:51

Viktor4o_Rs написа:Голямо надъхване, големи приказки, високопарни фрази, прогнози за победи с 3,4 или 5 гола :lol: :lol: :lol: Аз казах, че ако продължите, ще призная че не съм бил прав, но ако отпаднете, ще признаете ли, че много хора нищо не разбирате от футбол или в най-добрия случай не махате червените очила :roll: И това не е заяждане или желание да отпаднете, просто гледам реално и смятам, че няма как да отстраните Стяуа след 2 чисти гола пасив и че румънците ще вкарат първи гол и ще си опекат работата.

Ти ходил ли си на мач без оптимизъм ??? Реално тук няма и не се гледа такова нещо, има желание има надежда и голям оптимизъм всичко различно от загубата ще е достойно представяне, победата ще е успех а отстраняването на Стяуа ще е нещо велико ! Бих ти препоръчал да вземеш и да прочетеш стихотворението "Вяра" на Никола Вапцаров ! Всеки един червен фен се надява и всички ние вътре в себе си знаем,че имаме своите шансове стига да имаме ден... това не е нещо което не сме правили през годините и не е невъзможно. Не можеш да кажеш, ако познаете значи, ако не познаете значи ... не ме интересува какво значи и какво не значи както мен така и всички фенове интересувани само едно ДА ВЛЕЗЕМ В ГРУПИТЕ и за това ще бъде всеки един от нас на стадиона .... виж си изречението само " ...ако продължите, ще призная че не съм бил прав, но ако отпаднете, ще признаете ли, че много хора нищо не разбирате от футбол или в най-добрия случай не махате червените очила..." простотия до шия ... все едно да ти кажа : ако паднем ще признаем че за този мач не сме били прави , а ти ще признаеш ли че не разбираш нищо от футбол, че си вечно със сини очила както ти така и всичките ви фенове и че си болен мозък... ???

Ако си ме разбрал какво искам да ти кажа добре, ако не си ме разбрал съжалявам, но нямам как да ти помогна ! :lol:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Мнениеот daniel_red » 24 авг 2011 22:56

BaLoN написа:
Viktor4o_Rs написа:Голямо надъхване, големи приказки, високопарни фрази, прогнози за победи с 3,4 или 5 гола :lol: :lol: :lol: Аз казах, че ако продължите, ще призная че не съм бил прав, но ако отпаднете, ще признаете ли, че много хора нищо не разбирате от футбол или в най-добрия случай не махате червените очила :roll: И това не е заяждане или желание да отпаднете, просто гледам реално и смятам, че няма как да отстраните Стяуа след 2 чисти гола пасив и че румънците ще вкарат първи гол и ще си опекат работата.

Ти ходил ли си на мач без оптимизъм ??? Реално тук няма и не се гледа такова нещо, има желание има надежда и голям оптимизъм всичко различно от загубата ще е достойно представяне, победата ще е успех а отстраняването на Стяуа ще е нещо велико ! Бих ти препоръчал да вземеш и да прочетеш стихотворението "Вяра" на Никола Вапцаров ! Всеки един червен фен се надява и всички ние вътре в себе си знаем,че имаме своите шансове стига да имаме ден... това не е нещо което не сме правили през годините и не е невъзможно. Не можеш да кажеш, ако познаете значи, ако не познаете значи ... не ме интересува какво значи и какво не значи както мен така и всички фенове интересувани само едно ДА ВЛЕЗЕМ В ГРУПИТЕ и за това ще бъде всеки един от нас на стадиона .... виж си изречението само " ...ако продължите, ще призная че не съм бил прав, но ако отпаднете, ще признаете ли, че много хора нищо не разбирате от футбол или в най-добрия случай не махате червените очила..." простотия до шия ... все едно да ти кажа : ако паднем ще признаем че за този мач не сме били прави , а ти ще признаеш ли че не разбираш нищо от футбол, че си вечно със сини очила както ти така и всичките ви фенове и че си болен мозък... ???

Ако си ме разбрал какво искам да ти кажа добре, ако не си ме разбрал съжалявам, но нямам как да ти помогна ! :lol:

Тя е бронирана
здраво в гърдите
и бронебойни патрони
за нея
няма открити!
Няма открити!

НАПРЕД, ВСИЧКИ ЗАЕДНО! САМО ЦСКА !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 авг 2011 22:58

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=37841

E как човек да не е горд,че е част от това!!ВЕЛИКО!!!!
Любовта не се купува с пари!!!ЦСКА ИЛИ УМРИ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 22:59

както мен така и всички фенове интересувани само едно ДА ВЛЕЗЕМ В ГРУПИТЕ и за това ще бъде всеки един от нас на стадиона

Само заради това ли?
Аз мислех, че обичате ЦСКА, независимо от резултатите, или резултатите са... по-важни?

Не ми отговаряй, защото миналата есен, в мачът с Берое се видя кое е по-важно!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 23:01

cska_90 написа:http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video=37841

Точно пък ти да го кажеш!Ти, който толкова плю миналият сезон, а сега си първа кипра?!И ако утре отпаднете и продадат Делев и Бандаловски (каквито слухове витаят и при вас) ще си първият, който пак ще почне да плюе!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 24 авг 2011 23:23

Кашчей написа:

Точно пък ти да го кажеш!Ти, който толкова плю миналият сезон, а сега си първа кипра?!И ако утре отпаднете и продадат Делев и Бандаловски (каквито слухове витаят и при вас) ще си първият, който пак ще почне да плюе!

ти кой си, че си морален съдник на всички и всичко!? какъв си ти? от кой отбор си? човек, който само дебне да уязви и засегне другите, без принципи, без верую, което да следва! поне так изглеждаш отстрани! за хора като теб Ремарк е казал "човек с гумена съвест"... лесно е да нападаш гадните сини и червени и да им се присмиващ за сляпата любов и самозаблуда, но е трудно да поддържаш една кауза, дори когато е губеща и безнадеждна! много повече уважавам дори най-заслепените и крайни сини привърженици, отколкото бих уважавал охлюв без кауза като теб!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 авг 2011 23:36

Кашчей написа:

Aaaaaa няма отърване от тебе-има ли тема дето да не си напишеш компетентното мнение бе -аре спри се-ебати дървения философ си!! ;) ;) ;) Разбрал, неразбрал-пише-еби му майката! :evil:
Аре сеа обясни ми ква връзка има това,че плюя ръководството с това, че съм написал, че е велико да си част от Сектор Г-май само ти си виждаш логиката тука!
Последна промяна от cska_90 на 24 авг 2011 23:38, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 24 авг 2011 23:36

ЕДНО Е ДА СИ С ЧЕРВЕНИ ОЧИЛА, ДРУГО Е ДА ВЯРВАШ В ОТБОРА И ДА СИ ОПТИМИСТ!!! ВСЕ 1 ТИ НЕ СИ ВЯРВАЛ ЧЕ ЩЕ НИ БИЕ НА ФИНАЛА, ТАКА ЛИ?
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 24 авг 2011 23:38

Имам един въпрос към тези които са си взели билет от Германос?
И на вашите ли билети има надписи на Вивател?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Архив”