sMotLiO написа:pomiqrat написа:После що България била зле. Като гледам как щели да гласуват за толкова ограничен човек. УжасТ.
Ти поне правиш България едно добро и достойно място за живеене. СмеХ
Да не ме познаваш и да знаеш какво правя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sMotLiO написа:pomiqrat написа:После що България била зле. Като гледам как щели да гласуват за толкова ограничен човек. УжасТ.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:sMotLiO написа:pomiqrat написа:После що България била зле. Като гледам как щели да гласуват за толкова ограничен човек. УжасТ.
Да не ме познаваш и да знаеш какво правя![]()
dafquezz написа:http://vbox7.com/play:7659d06d&al=2&vid=6053896
Поздрав за всички, които като млади са купонясвали с Хиподил! Вие си знаете...
Модератор ЛокоПД написа:А бе не бях много млад,когато съм купонясвал с Хиподил,ама...както и да е.Като гледам кои се очертават за кандидат-президенти,кандидатурата на Светльо ми се струва доста актуална. Витков - Президент !
И ако случайно някой може да изрови парчето на Хиподил "Майките",да го пусне и да поздравим всички бивши и настоящи политици от времето на Прехода,а така също и тези отпреди 10 ноември.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта