Искам да подхвана една тема, свързана с отношението на запалянковците /феновете/ към т.нар. любим отбор. Не един път съм бил свидетел как хора по трибуните присъстват на мачове единствено и само за да „плюят” и обиждат футболистите и не рядко треньора на тимът, който „подкрепят”.
Играта не върви, нещо на терена куца и вместо да поддържат своите футболисти, споменатите „фенове” не спират да сипят ругатни и обиди. Тези хора не са там да покажат любов и подкрепа, те са там за да избият нещо - напрежение, ако щете комплекси и да се напсуват на воля.
Не мисля, че има полза от такива „привърженици”.
Пиша това, защото съм изпадал многократно в ситуации, при които на фона на недоброто представяне на отбора, за който държа, подобни „плювачи „ са нагнетявали допълнително напрежение и са ме изнервяли до крайна степен.
Какво е вашето мнение ?
P.S. Пиша това във форума на Черно море, защото това е моя отбор, но предполагам, че нещата стоят така и при всички останали клубове.
За псевдо феновете
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Nevertheless
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: За псевдо феновете
На контролата със Светкавица(0:2) двама тъпи папардаци,около 60-65 г. започнаха "май ши изпадами",нищо не играйми ууууу юююю юууууу виуууууу....всеки път е така.Интересното е....КЪДЕ СА СЕГА ВСИЧКИ ТЕЗИ КРИТИЦИ КОГАТО ОТБОРЪТ Е 1-ВИ
.Но тогава много им знаеха ла*нометите и оплюха Сър Генов и младите играчи-кой от Пловдив,кой дори от нашата школа.Не разбирам например-защо има някакъв негативизъм към Илиян Капитанов
.Лудост!Момче израстнало в нашата школа,МОРЯК,растящ само нагоре,всеки мач,всяка минута е по-добър...ами избутал Румен Николов от 11-ката...хахаха,няма абонати в нея,като е по-добър-ще играе Илиян,толкоз.И в крайна сметка да напомня на ДЪРТАКС ОЛД МЕНС,че за разлика от Румбата(който не е наш кадър) Илиян е такъв и е последния,ама наистина последния в отбора,който заслужава някаво хранене.Ади вееее,до кога ще го държиш веееее....чувам редовно...всички обаче ликуваха като прониза Левски,нали?На 19 г.....я се сетете кой друг наш юноша е пронизвал Левски на 19 г.?Жоро Илиев в Ловеч,но май беше вече на 20,няма аналог постигнатото от Илиян,може би най-младия ни юноша успял да влезе в 11-ката и то в такъв силен отбор.Виууууу юууууу буууу-да си ги пазят за у тях си,за пред бабичките.И тука е мястото за критика-не на стадиона.Така мисля аз.След мачовете там помежду ни буууу мууу ауууу ееее,всичко може 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Nevertheless
- Контакти:
ShooterMan написа:На контролата със Светкавица(0:2) двама тъпи папардаци,около 60-65 г. започнаха "май ши изпадами",нищо не играйми ууууу юююю юууууу виуууууу....всеки път е така.
Точно това имам предвид !!
- TheApostleOfFreedom
- Контакти:
ShooterMan написа:На контролата със Светкавица(0:2) двама тъпи папардаци,около 60-65 г. започнаха "май ши изпадами",нищо не играйми ууууу юююю юууууу виуууууу....всеки път е така.
За съжаление винаги има такива...
Дяконе, победихме!
Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.
http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!
Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.
http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!
Най-гнусното нещо е да псуваш собствените си футболисти, за жалост това явление го има почти навсякъде. На трибуна "Козирка" за последен път бях на контролата със Светкавица и искрено се надявам това да е последния. Предпочитам да заобикалям целия стадион всеки път, вместо да слушам недостойни възгласи. Не съм от агитката и не дера гърло 90 мин. (и май вече спадам към категорията "дъртак"), но не бих искал да изживея това отново. Някои наши фенове са абсолютни уроди -- играем приятелски мач, където основния приоритет е да няма нови контузени (както Камазола в Каварна) и все се намират хора да коментират кой бил най-голямата дупка, как ще ни дънят Монтана и Ботев, как Янев бил пълен капут след първата грешка в неофициалния му домашен дебют, и т.н.
По-лошо, тенденцията продължава и на другата трибуна. На мача с Монтана първото полувреме беше тягостно и имаше хора да се провикнат "К'ви са тия пасове, веее", "К'ъв национал си ти, вееее", "Аре стига с тия високи топки, веее, пе'ерас'и". Зад мен имаше един неутрален зрител с дете, от софийския регион съдейки по говора и по факта, че ме попита "Коуега, к'ъв е тоа футбоуист с номер 7 дет' вуезе кат' резерва?" и беше видимо притеснен, че нашата публика освирква собствения си отбор. Негодуванието на Козирката се чуваше ясно през целия мач.
Ужасна публика имаме. Далеч не всички, но и малко кал разваля меда в кацата.
По-лошо, тенденцията продължава и на другата трибуна. На мача с Монтана първото полувреме беше тягостно и имаше хора да се провикнат "К'ви са тия пасове, веее", "К'ъв национал си ти, вееее", "Аре стига с тия високи топки, веее, пе'ерас'и". Зад мен имаше един неутрален зрител с дете, от софийския регион съдейки по говора и по факта, че ме попита "Коуега, к'ъв е тоа футбоуист с номер 7 дет' вуезе кат' резерва?" и беше видимо притеснен, че нашата публика освирква собствения си отбор. Негодуванието на Козирката се чуваше ясно през целия мач.
Ужасна публика имаме. Далеч не всички, но и малко кал разваля меда в кацата.
Така е при всички български отбори. Няма абсолютно никакъв смисъл от тази тема. Особено в момент когато имаме база за големи мечти. КЛЮЧ!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
много пъти съм си дигал нервите точно заради ей такива работи и не само дъртаци и млади хора плюят по футболисти и по треньори нямам думи ... и понеже търпиш търпиш но аз не търпя много и влизал съм във спорове със 2ма със дядото даже и по някой друга хубава приказка разминихме ама нищо да си пазят негативните мнения за вкъщи както каза Шутър Мен.Имайте търпение има и слаби мачове има и силни но нали за това сме фенове да обичаме отбора и да го подкрепяме ''Дори във трудни и тежки дни'' Айде всички на ''Тича'' във събота и мощно от трибуните.Черно Море Оле!
зеления написа:Така е при всички български отбори.
Така е при всички отбори по света. Верните английски фенове всеки сезон си набелязват изкупителни жертви и ги псуват цял сезон. Не всички от тях, но достатъчна част, за да стигне "посланието" до въпросния футболист.
yavorescu написа:зеления написа:Така е при всички български отбори.
Така е при всички отбори по света. Верните английски фенове всеки сезон си набелязват изкупителни жертви и ги псуват цял сезон. Не всички от тях, но достатъчна част, за да стигне "посланието" до въпросния футболист.
Абсолютно точно, yavorescu.
-
- Контакти:
yavorescu написа:зеления написа:Така е при всички български отбори.
Добре де,"верните" фенове защо го правят?И "въпросният" футболист като се "смухли",ТЕ кефят ли се?Застраховат се феновете....или ...какво....?