СТИГНАХА ДЪНОТО!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: СТИГНАХА ДЪНОТО!

Мнениеот sedem_!_dva » 12 юни 2009 18:49

LOKO_PD_FAN написа:Чак ,толкова лошо не е направил,толкова може ,толкова дава,то в Левски и ЦСКА не дават ,та в Ботев ли? Ако си мислят ,че ще дойде някой и да им налива купища пари ,жестоко се лъжат. Вече президентите са търгаши това е действителноста.

Не искам да се явявам, като някакъв защитник на Ботев ПД, но той Христолов погреба школата на клуба, не плаща на никой на стадиона, като се почне от чистачки до треньора, пътуват с някакви автобуси- Случаен превоз, всяка година Ботев се бори да не изпадне, ако не успее следва сезон в Б група, което изобщо не отива на отбор с такава публика да играе с Чавдар Бяла Слатина и други села и паланки, всяка година Христолов разпродава всички футболисти от клуба що годе качествени и пак се почва да се гради нов отбор... Това е моето мнение от това, което виждам...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 юни 2009 18:51

LPFC_36 написа:
alive1912 написа:
Модератор ЛокоПД написа:Излишни полемики.Който иска да идва - да идва.Който не иска - да прави каквото иска.Утре ще се разбере.

ако бяха всички фенове на отбора от лаута като модератора си,повече щях да ги уважавам.

Трудна работа! Това все пак е Форум! Ако всички ваши бяха като Падналия Ангел щяхме да почнем да си подаряваме цветя... ;)

Чак цветя няма да си подаряваме :lol: Но малко уважение не е излишно.Иначе заприличваме на едни други фенове,на запад от Пловдив.Едните решили да протестират - окей.Всеки сам си решава.Ние пък сме решили да отидем на мача и да си направим купона - не че и ние няма какво да кажем на ГТ. Ето,Делибашич си тръгва,има и други...А нашата се ослушва.Да ви звучи познато ?
:idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 12 юни 2009 18:57

да,но вие искате да кажете,че не сме вярна публика...ако вие сте 10 години под христоловото иго друго щяхте да приказвате.за мен това не е дерби в този вариант.стига вече!целта ни е да го махнем,никой няма желание да подкрепя отбора на христолов ад.наистина на човек му писва всяко година едно и също...
Изображение

pak_ li _ti
Контакти:

Мнениеот pak_ li _ti » 12 юни 2009 19:04

olivernik1912 ...Немога да се обидя на нещо ,което е базирано във ващта идеология(лъжи като дърт циганин) :mrgreen:

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 12 юни 2009 19:07

pak_ li _ti написа:olivernik1912 ...Немога да се обидя на нещо ,което е базирано във ващта идеология(лъжи като дърт циганин) :mrgreen:

ти си една дребна душица,ти дори не можеш да спориш като хората.нали знаеш,че спорът е и изкуство?откъде може да знае твоята дребна душа :lol:
Изображение

pak_ li _ti
Контакти:

Мнениеот pak_ li _ti » 12 юни 2009 19:13

Спор няма! само истина!аз не обичам да споря :roll:

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 12 юни 2009 19:19

pak_ li _ti написа:Спор няма! само истина!аз не обичам да споря :roll:

пак съм аз.лицемер-не бил спорил! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 12 юни 2009 19:22

alive1912 написа:да,но вие искате да кажете,че не сме вярна публика...ако вие сте 10 години под христоловото иго друго щяхте да приказвате.за мен това не е дерби в този вариант.стига вече!целта ни е да го махнем,никой няма желание да подкрепя отбора на христолов ад.наистина на човек му писва всяко година едно и също...

А защо го подкрепихте с Вихрен бе?

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 12 юни 2009 19:30

LOKO_PD_FAN написа:
alive1912 написа:да,но вие искате да кажете,че не сме вярна публика...ако вие сте 10 години под христоловото иго друго щяхте да приказвате.за мен това не е дерби в този вариант.стига вече!целта ни е да го махнем,никой няма желание да подкрепя отбора на христолов ад.наистина на човек му писва всяко година едно и също...

Щото са "леки жени" :mrgreen:
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 12 юни 2009 19:36

AREA BIANCONERA написа:
LOKO_PD_FAN написа:

Щото са "леки жени" :mrgreen:

идеята е да останем в групата и да махнем христолов.това дерби няма тръпка с такъв президент-психично болен...ако се поставите на наше място поне веднъж,ще разберете защо няма да посетим мача.колкото до "леките" жени-вие го показахте на мача с вихрен :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”