Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

ENTOMBED
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот ENTOMBED » 24 авг 2011 13:59

magga написа:
bigbonusprize написа:Е айде сега. Нямал голове с крак, по-далеч от 3 метра. Хора, прекалявате. Вярно, че е трагичен като ръководител и треньор, до този момент, но пък започвате да изкривявате и нещата. Само си спомнете с Жоро Хетрика на мястото на Гонзо една година по-късно какво беше... :)

Ми намери ми такъв :lol: от границата на наказателното със силен плътен удар и млъквам ... Гонзо беше консуматор,а като ръководител е толкова тъп,че дори Вуцов е прав да го критикува... А понеже в момента е треньор ние говорим за сега,това че е вкарал 100 гола и друг можеше да е,например Тошко Колев или Чиликов,ама Гонзо тогава никой не смееше да го извади :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=w5OlyTRoZwo
Не е нито силен, нито плътен но е перфектно изпълнение.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 авг 2011 14:04

ENTOMBED написа:http://www.youtube.com/watch?v=w5OlyTRoZwo
Не е нито силен, нито плътен но е перфектно изпълнение.

Бях го забравил тоя мач. :) Доста добър поглед и изпълнение...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 авг 2011 14:08

bigbonusprize написа:
фифи перото написа:Я да питам,понеже съм от "разбирачите",та обсъждаме тук и ГИ-мениджъра и Гонзо ,футболиста..
Колко време му трябваше да се " адаптира",след като дойде в Левски?!
Някой помни ли КОЛКО ВРЕМЕ ГО ЧАКАХМЕ?

Не беше много. Няколко мача... :)

Под няколко разбираш под 15 или над 15? :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 авг 2011 18:43

Онзи мач в Ловеч, в който Гонзо вкара двата гола, беше УГОВОРЕН, така че моля ви престанете да го боготворите.
Това, че съм привърженик на Левски, а също така и симпатизант на един - два чужди отбора, но на първо място на Левски естествено, не означава, че трябва да се заблуждаваме.
Хайде, моля ви! Което си е, си е. Ако не бяха парите на Чорни, Левски нямаше да стане шампион дълго време. Лично за мен титлите до 1995 си бяха истински и си ги ценя. Може би имаше някои и други съмнения около тях, поне тези, които помня, първите няма как да ги коментирам, но навремето имахме ИГРАЧИ.
А след последната титла при Лафчис доста време нямахме толкова силен отбор, колкото трябва, за да се заслужи шампионското звание. Просто бяхме принудени да действаме като другите, за да успеем и ние. Нямахме друг избор.
Това, че сме левскари, не трябва да ни прави пристрастни винаги. А и не само левскари.
Човешко е титлите, трофеите като цяло да замъгляват погледа на хората и да си мислят доста хубави неща, но има неща, които са повече от званията и титлите. Навремето Гунди го казваше.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 авг 2011 19:43

daniel875 написа:Онзи мач в Ловеч, в който Гонзо вкара двата гола, беше УГОВОРЕН, така че моля ви престанете да го боготворите.
Това, че съм привърженик на Левски, а също така и симпатизант на един - два чужди отбора, но на първо място на Левски естествено, не означава, че трябва да се заблуждаваме.
Хайде, моля ви! Което си е, си е. Ако не бяха парите на Чорни, Левски нямаше да стане шампион дълго време. Лично за мен титлите до 1995 си бяха истински и си ги ценя. Може би имаше някои и други съмнения около тях, поне тези, които помня, първите няма как да ги коментирам, но навремето имахме ИГРАЧИ.
А след последната титла при Лафчис доста време нямахме толкова силен отбор, колкото трябва, за да се заслужи шампионското звание. Просто бяхме принудени да действаме като другите, за да успеем и ние. Нямахме друг избор.
Това, че сме левскари, не трябва да ни прави пристрастни винаги. А и не само левскари.
Човешко е титлите, трофеите като цяло да замъгляват погледа на хората и да си мислят доста хубави неща, но има неща, които са повече от званията и титлите. Навремето Гунди го казваше.

Е де!Уважавам те,но този път маааалко..прекали...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 24 авг 2011 19:48

Има още мегдан за доверие и подкрепа към Гонзо, моля ви нека не правим драми от 5 мача
Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 авг 2011 20:05

TB1957 написа:Има още мегдан за доверие и подкрепа към Гонзо, моля ви нека не правим драми от 5 мача

И след 30 мача промяна няма да има. Защото...всички знаят!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 авг 2011 20:16

Продължавам да се чудя на повечето хора.... Ама вие нещо различно ли очаквахте от Гонзо??? Такава ще е и аз лично просто се надявам Гонзо да ме изненада и да надскочи треньорските си възможности. А и е малко грозно някой от нещата, които са изписани за Георги Иванов. Изключително къса памет, разни конспирации и тем подобни! Странно много обичат да цитират репресиите от комунизма в/у Левски, а при 2-3 сухи години и се вдига едно реване.... Да не говорим, че половината сигурно са иска ли главата на Кокала, а преди него на Вуцов като единственото зло пречещо на ЛЕВСКИ да побеждава и то красиво. Всеки, който гледа футбол е забелязал, че Гонзо не е САФ дори не е Раниери, но в момента той ръководи ЛЕВСКИ! Като спортен директор има някое попадение и горе/долу там може повече да се вясва. Мъри за мен не е правилната опция. Надявам се на Илиан Илиев, но той отказа (както и Херо).

ПП Най се забавлявах " Ще призная Гонзо при 15 от 15" или нещо от сорта. Звучи точно като баща ми хаха
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 авг 2011 21:08

shammi написа:
metodito написа:
Пък и аз още веднъж да попитам колко очевадно важни гола е вкарал Гонзо, които са решили важни мачове???

:shock:
Верно почнахте да се излагате!
Почни отзад напред и брой, ако искаш, но се съмнявам, че искаш...

Нямам намерение да споря, но от над 380 изиграни мача той има 162 гола от които 15 срещу ЦСКА - това е! За мен това не е очевадно резултатен нападател, а и имах предвид важни голове като този в 93-та минута срещу ЦСКА за купата ))))))))) и май с това се изчерпват "важните" му голове.... ;) За нацинални има 33 мача и само 4 гола((( разбираш ли за какво говоря???

п.п. Решаващ гол очеваден пример е гола в 91 минута на Емо Костадинов срещу Франция, който НИ КЛАСИРА НА СВЕТОВНОТО - това исках да ми кажете....

Ти определено си ОЧЕВАДНО ЧЕРВЕН. Гонзо има много важни и решаващи мачовете голове, както и решаващи титлата. Говоря за мачовете с Левски. За национала може да не се е проявил в най-добра светлина, но в Левски определено беше решаващ футболист. А това , че сега се дъни като треньор не е негова вина. Вината е на Батков ,че е сложил неподходящия човек на това място. И теб да те сложат треньор и ти ще се мъчиш да направиш нещо, но като не го умееш, не го правиш. Това е положението.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 авг 2011 21:10

Спорът ви е безсмислен.
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,