Чудо невиждано сътвориха в БФС. Незнайно как чиновниците на президентът Борислав Михайлов допуснаха квалификации за Европейско първенство по футбол за юноши до 19 години да се състои в Пловдив. Досега абонирани за такива двубои бяха "мега футболните" центрове Мездра, Тетевен, Трявна и разбира се Ловеч. Нашите са в една група с Русия, Ейре и Босна и Херцеговина. Мачовете ще са на Лаута и на стадион "Христо Ботев". Два от тях са край Бирената, а един на "Локомотив". По програма България започва срещу Ейре (6 октомври, "Христо Ботев"), вторият ни мач е с Русия (8 октомври, "Локомотив") и завършва с Босна и Херцеговина (12 октомври, "Христо Ботев").
Твърд титуляр в селекцията на треньора Атанас Атанасов е Тодор Неделев от канарчетата, а проектонационал е Аян Садъков - младши.
http://marica.bg/show.php?id=64245
Пловдив приема Евроквалификации за юноши
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Локомотив1926
- Контакти:
- child in time
- Контакти:
Re: Пловдив приема Евроквалификации за юноши
А един Бобър ги завиваше в целофан!
Не мога да повярвам че се случва! Последно имаше един мач на младежите на ст Пловдив но това беше преди 15 години поне! Ясно защо ни накзаха - пазят терена!

Не мога да повярвам че се случва! Последно имаше един мач на младежите на ст Пловдив но това беше преди 15 години поне! Ясно защо ни накзаха - пазят терена!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- wicked1913
- Контакти:
Добър ход на бфс...този път.
фалшива коса - фалшив футбол!
Там съм, да подкрепя момчетата, дано не ни разочароват 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Моето скромно мнение е следното (първо се извинявам, че пиша във форума на "Локомотив" (Пловдив): дано поне за тия три мача да се забрави враждата м/у пловдивските фенове. В крайна сметка играе национален отбор, па макар и младежки. България е нашата Родина (защото държавата е нашата мащеха). Нека в трите мача заедно да подкрепим младите "лъвчета" (все пак от тях се очаква в бъдеще поне 5-6 качествени играчи).
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
- Tribune East 1912
- Контакти:
Дано наистина се съберем хора и да подкрепим юношите!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Labros написа:Моето скромно мнение е следното (първо се извинявам, че пиша във форума на "Локомотив" (Пловдив): дано поне за тия три мача да се забрави враждата м/у пловдивските фенове. В крайна сметка играе национален отбор, па макар и младежки. България е нашата Родина (защото държавата е нашата мащеха). Нека в трите мача заедно да подкрепим младите "лъвчета" (все пак от тях се очаква в бъдеще поне 5-6 качествени играчи).
Няма за какво да се извиняваш.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Като гледах репортажите от Враца (с култовите седалки БОТЕВ ВРАЦА, дето никой не седи там- явно не допускат фенове, да не се закрие надписа), Мездра и Ловеч (там пък хептен никой не ходеше- няколко чобана и кварталните пияници от махалата под стадиона)... ме хващаше яд и ми ставаше мъчно за момчетата.
Едно свястно решение (да се чуди човек дали Второто пришествие няма да идва...) в последните години на БФС да прати момчетата в най-футболния град на България
Точно това искам- да покажем, че за нац. отбор сме обединени. А не като феновете на "грандовете" на мачовете на националния отбор- едните от едната страна, другите насреща. И всяка една група иска да надвика другата и да се покаже пред телевизионните камери колко е велика.
Едно свястно решение (да се чуди човек дали Второто пришествие няма да идва...) в последните години на БФС да прати момчетата в най-футболния град на България

Ние ще отидем на техния стадион,те ще дойдат на нашия и не трябва да има проблеми.
Точно това искам- да покажем, че за нац. отбор сме обединени. А не като феновете на "грандовете" на мачовете на националния отбор- едните от едната страна, другите насреща. И всяка една група иска да надвика другата и да се покаже пред телевизионните камери колко е велика.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
- plovdivram
- Контакти:
Аз също подкрепям идеята Обединен Пловдив в името на Националния отбор... т.е. без значение дали ще стоим едни до други, така както бе през 80-те и 90-те години, когато младите национали пак играеха в Пловдив... или ще си заемем различни части на стадиона... Във всеки случай, както и да се разположим по стадионите, нека не позволим клубните страсти да надделеят, защото това ще е най-неподходящото място и момент... Разбира се... сигурен съм, че ще има много клубни знамена, но нека това бъде всичко, което ще напомня за двата клуба и да не се прави по начин, по който да се дразнят едните или другите фенове!!! Клубните скандирания задължително трябва да бъдат забравени, за мачове като тези!!! Според мен, това са неща, които трябва предварително да бъдат уточнени и да се имат предвид от отговорните фактори във всяка една от публиките на двата отбора!!!

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
plovdivram написа:Аз също подкрепям идеята Обединен Пловдив в името на Националния отбор... т.е. без значение дали ще стоим едни до други, така както бе през 80-те и 90-те години, когато младите национали пак играеха в Пловдив... или ще си заемем различни части на стадиона... Във всеки случай, както и да се разположим по стадионите, нека не позволим клубните страсти да надделеят, защото това ще е най-неподходящото място и момент... Разбира се... сигурен съм, че ще има много клубни знамена, но нека това бъде всичко, което ще напомня за двата клуба и да не се прави по начин, по който да се дразнят едните или другите фенове!!! Клубните скандирания задължително трябва да бъдат забравени, за мачове като тези!!! Според мен, това са неща, които трябва предварително да бъдат уточнени и да се имат предвид от отговорните фактори във всяка една от публиките на двата отбора!!!
Ами същото си го мисля и аз.Няма да е лошо да се направи една среща между фенклубовете.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg