Напълно съм съгласен с captain_drifuss!
Вземете го проумейте това, което го казва човека. Много пискате, че искате т.нар. "Тара" да си ходи, но направили го, ще пискате двойно.
До момента и аз не съм чул за човек, който да вади поне парите на Батков, че Левски да е на това ниво, на което е в момента.
Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тодор Батков - официална тема
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Напълно съм съгласен с captain_drifuss!
Вземете го проумейте това, което го казва човека. Много пискате, че искате т.нар. "Тара" да си ходи, но направили го, ще пискате двойно.
До момента и аз не съм чул за човек, който да вади поне парите на Батков, че Левски да е на това ниво, на което е в момента.
Пич не те зная на колко си годинки но мислиш малко повърхностно не смяташ ли ,че ако има такива оферти ние с теб ще сме от последните които ще го разберем или ти имаш подслушвателни устройства в кабинета на Батков и следиш какво става

- blue avalanche
- Контакти:
AN71 написа:ehh написа:Напълно съм съгласен с captain_drifuss!
Пич не те зная на колко си годинки но мислиш малко повърхностно не смяташ ли ,че ако има такива оферти ние с теб ще сме от последните които ще го разберем или ти имаш подслушвателни устройства в кабинета на Батков и следиш какво става![]()
![]()
А не смяташ ли,че всеки читав купувач може да излезе пред медиите и да обяви,че е готов да купи Левски?Да си чул някой да го казва?Щото аз не съм.
колко плаща батков на гугутката?
вероятно заплатата му не е голяма, като се има предвит с какво се римува гугутка. как мислите колеги? и има ли полза от такива казионни фенклубове подобни на БЗНС ПРЕДИ 10-ТИ НОЕМВРИ?
- Levskar_90
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: колко плаща батков на гугутката?
Levskar_90 написа:По 5000 лева и шкембе чорба
А свинско със зеле няма ли,човек само с чорба не може да живее,требе си и яка манджа за тая работа!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Гледай си Титаните и не се занимавай с нас.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
askold написа:вероятно заплатата му не е голяма, като се има предвит с какво се римува гугутка. как мислите колеги? и има ли полза от такива казионни фенклубове подобни на БЗНС ПРЕДИ 10-ТИ НОЕМВРИ?
Плаща му по 12 000 на месец или 3 000 на мач.Когато има евромачове и мачове за купата на месец се събират доста пари.
Отделно плаща наема на кафето ,където нормални фенове не стъпват.
Абе пълна малоумщина,това е заплата за няколко добри футболисти,а вместо това се дават за да не го освиркват.
Само като му видя физиономията на пернатия ми е ясно ,че се продава за жълти стотинки.И това ще е прецедателя на фен клуба на моя отбор........АБСУРД 

istinskilevskar написа:askold написа:вероятно заплатата му не е голяма, като се има предвит с какво се римува гугутка. как мислите колеги? и има ли полза от такива казионни фенклубове подобни на БЗНС ПРЕДИ 10-ТИ НОЕМВРИ?
Плаща му по 12 000 на месец или 3 000 на мач.Когато има евромачове и мачове за купата на месец се събират доста пари.
Отделно плаща наема на кафето ,където нормални фенове не стъпват.
Абе пълна малоумщина,това е заплата за няколко добри футболисти,а вместо това се дават за да не го освиркват.
Това интернета се превърна в ебати клюкарника! Като си нямате и идея от нещо, по-добре мълчете, защото просто ставате смешни

Какви 3000 лева на мач какви глупости?! Още малко Гугутката получава премии при гол.