ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Европа вярва на ЦСКА

Мнениеот t0bl3ro_bg » 24 авг 2011 16:21

bigbonusprize написа::) Колкото повече се залага, толкова повече пада. Ще го изчакам да падне под 2 и после Х2 на двоен шанс...

Правилно !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 авг 2011 16:21

bigbonusprize написа::) Колкото повече се залага, толкова повече пада. Ще го изчакам да падне под 2 и после Х2 на двоен шанс...

ако имаш пари за хвърляне по-добре ми ги дай на мене!Никакъв шанс!1-ца е мача , друг е върпоса дали ще продължиме!Иначе x2 го запази за събота, ще спечелиш повече пари :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 авг 2011 16:23

POPCORN написа:

ако имаш пари за хвърляне по-добре ми ги дай на мене!Никакъв шанс!1-ца е мача , друг е върпоса дали ще продължиме!Иначе x2 го запази за събота, ще спечелиш повече пари :lol: :lol: :lol:

Е Пуканке, слаби сте в защита. Тия като ви почнат на контри, ще ви се плаче...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 авг 2011 16:24

bigbonusprize написа:
POPCORN написа:

Е Пуканке, слаби сте в защита. Тия като ви почнат на контри, ще ви се плаче...

е хубаво..утре след мача ще си пишем!Мач с мач не си прилича.Аз и след Бешикташ като паднахме 2 на 0 си милих,че тука ще ни отнесат, ама се държахме доста прилично!Това е топка, но все пак мисля, че ще бием!Дали ще е с 2 на 1 или 2 на 0 или 3 на 2 незнам, ама мисля, че ще бием :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 авг 2011 16:26

А дали тези,които ще излязат на терена го вярват ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
marto786
Контакти:

Шеф на Стяуа се заяде със сектор "Г"

Мнениеот marto786 » 24 авг 2011 16:26

Взаимните атаки по оста Стяуа - ЦСКА се разрастват с пълна сила в навечерието на реванша между двата тима в Лига Европа. Днес спортният директор на Стяуа Букурещ Нарцис Радукан се изказа пренебрежително за публиката на ЦСКА. От няколко дни румънски медии и специалисти предупреждават, че за Стяуа ще е ад в София, защото публиката създава уникална атмосфера. Радукан обаче самоуверено сподели, че не очаква подобно нещо и привържениците в София не могат да го изненадат.

"Мисля, че преувеличават. Не играем срещу Галатасарай или Ривър Плейт, може би просто са най-добрите в България. Аз не мисля, че ще бъде ад, особено след като на стадиона има и писта”, сподели спортният директор на румънския гранд.

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 24 авг 2011 16:30

Напред напред напред червените , напред за победа за тая публика.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Шеф на Стяуа се заяде със сектор "Г"

Мнениеот pomiqrat » 24 авг 2011 16:31

Прав е човека. Всички български агитки отстъпват на Арис, Олимпиакос, Бешикташ, Фенербахче, Галатасарай, Партизан и т.н. Тук има само едно биене в гърдите колко сме велики, ама не се доближават до изброените.

Има тема за мача. Толкова ли сте слепи :!: :!: :!:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
marto786
Контакти:

Знахарката Мариана вдигна Янчев за Стяуа

Мнениеот marto786 » 24 авг 2011 16:31

Капитанът на ЦСКА готов на 100% за четвъртък
Прочутата сръбска лечителка Мариана е вдигнала на крака капитана на ЦСКА Тодор Янчев и лидерът на армейците ще бъде готов почти на 100% за четвъртък, когато е реваншът в Лига Европа със Стяуа.

Янчев получи травма срещу Калиакра и опасенията бяха, че той няма да играе срещу румънците, но след лечението с плацента, той вече тренира наравно със своите съотборници. Както db писа, Милен Радуканов лично пратил своя капитан при Мариана и резултатът вече е налице.

zzzzbg
Контакти:

Мнениеот zzzzbg » 24 авг 2011 16:33

Само ЦСКА момчета!!! Дай Боже да бием и да продължим, но аз съм си заделил едни 50лв за твърда 2-ка на този мач. С най голямо удоволствие бих ги изгубил, но струва ми се този път еврофутбол ще ме захрани.

Върни се в “Архив”