t0bl3ro_bg написа:Еми да слаб е, да ме пускат и мен по 10 минути на мач и аз ще съм слаб..
Ако беше добър щяха да го пускат като титуляр

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
t0bl3ro_bg написа:Еми да слаб е, да ме пускат и мен по 10 минути на мач и аз ще съм слаб..
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
фифи перото написа:Дембеле:Фрайбург е слаб отбор![]()
[offtopic]от къде ги намирате тези глупости,че и теми правите ...[/offtopic]
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
vladipo написа:Да ни го върнат тогава!
pomiqrat написа:t0bl3ro_bg написа:Еми да слаб е, да ме пускат и мен по 10 минути на мач и аз ще съм слаб..
Ако беше добър щяха да го пускат като титуляр
pomiqrat написа:фифи перото написа:Дембеле:Фрайбург е слаб отбор![]()
[offtopic]от къде ги намирате тези глупости,че и теми правите ...[/offtopic]
Гонг.бг
vladipo написа:Да ни го върнат тогава!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
blue avalanche написа:Това,че отборът ще търси още един нападател,според "немските медии"(този израз ми напомня "жълти" вестници-защо ли),означава,че наличния нападател е слаб...![]()
![]()
![]()
Страшно интересно заключение!Ще си го запиша в тефтерчето!
Привличането на Фалкао означава,че Форлан е слаб! Не, означава, че Агуеро го трансферираха в Сити
Привличането на Торес означава,че Дрогба и Анелка са слаби! Не, означава, че Дрогба и Анелка са пред пенсия.
Привличането на Ернандес означава,че Рууни е слаб! Не, означава, че съра си търси заместник на Бербатов.
Привличането на Дзеко означава,че Тевес е слаб! Не, означава, че Балотели е лабилен, а Тевес ту иска ту не иска да играе футбол
![]()
![]()
![]()
pomiqrat написа:blue avalanche написа:Това,че отборът ще търси още един нападател,според "немските медии"(този израз ми напомня "жълти" вестници-защо ли),означава,че наличния нападател е слаб...![]()
![]()
![]()
Страшно интересно заключение!Ще си го запиша в тефтерчето!
Привличането на Фалкао означава,че Форлан е слаб! Не, означава, че Агуеро го трансферираха в Сити
Привличането на Ернандес означава,че Рууни е слаб! Не, означава, че съра си търси заместник на Бербатов.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта