Черно Море - Миньор - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море - Миньор
Много ме е яд, че на 90% няма да мога да присъствам на мача
, тъй като имам важна и неотложна работа, а никак не ми се изпуска мач на Черно море след такъв старт, дано се съберат много хора на стадиона и да подкрепят отбора, заслужават го!

Последна промяна от Mourinio на 24 авг 2011 13:22, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:bianchi написа:2-1 за Черно море и нова победа за нашия Андре Вилас Бояш обаче Морето в Пловдив ще загуби 100 процента
Много ще ви стане, този път мисля да ни надиграете и да ви бием с 1:0както ставаше в два поредни мача, в които ни биехте с по 1:0
Черно море Няма победа в Пловдив Бая години но всичко си има 1ви пьт но номер 19 ако е в игра няма да има никьв проблем да бием Черно Море и ако говорим ние сме по добрия отбор поне така мисля Черно Море да не се зальгва че победиха Левски просто Левски не се намира вьв форма и са слаби иначе знаем дуспа и гол и Краи
bianchi написа:Mourinio написа:bianchi написа:2-1 за Черно море и нова победа за нашия Андре Вилас Бояш обаче Морето в Пловдив ще загуби 100 процента
Много ще ви стане, този път мисля да ни надиграете и да ви бием с 1:0както ставаше в два поредни мача, в които ни биехте с по 1:0
Черно море Няма победа в Пловдив Бая години но всичко си има 1ви пьт но номер 19 ако е в игра няма да има никьв проблем да бием Черно Море и ако говорим ние сме по добрия отбор поне така мисля Черно Море да не се зальгва че победиха Левски просто Левски не се намира вьв форма и са слаби иначе знаем дуспа и гол и Краи
С това няма как да се съглася, при положение, че се вижда кой колко струва в мачовете от началото на сезона, а и да не забравяме, че играхме срещу вас в Банско преди няколко седмици

С това няма как да се съглася, при положение, че се вижда кой колко струва в мачовете от началото на сезона, а и да не забравяме, че играхме срещу вас в Банско преди няколко седмици
и феновете на Видима Раковски може да твърдят, че са по-силни от нас, но дали е факт, това е съвсем друго нещо, всеки иска неговия отбор да е най-добър, но фактите са други, а и мога да ти кажа, че Левски не са толкова отачайващо слаби колкото ги изкарват някои, жалко, че не играят с вас в следващия кръг, за да се убедиш, просто срещу затворени отбори като Монатана се играе много трудно, още повече като започне и публиката да те освирква от 50-тата минута нататък...[/quote] ..................................................................
Но ти сьдиш по една контрола която сте били 3-2 и Локомотив отново ви надигра значи какво да гледам 1ви крьг отменен гол 2ри го взехме 3ти удряме 3 греди и куп положения и сьперника ни победи ще си говорим накрая и ще видиш че отново ще ви испреварим и незабряваи Локо Пловдив Победи Левски на Герена с Дембеле и то тотално ги смачка .В пловдив морето даже 2 3 срещи гол не вкарвал да не говорим че наи голямата ви загуба е от нас независимо че бяхте с децата но си е факт

Но ти сьдиш по една контрола която сте били 3-2 и Локомотив отново ви надигра значи какво да гледам 1ви крьг отменен гол 2ри го взехме 3ти удряме 3 греди и куп положения и сьперника ни победи ще си говорим накрая и ще видиш че отново ще ви испреварим и незабряваи Локо Пловдив Победи Левски на Герена с Дембеле и то тотално ги смачка .В пловдив морето даже 2 3 срещи гол не вкарвал да не говорим че наи голямата ви загуба е от нас независимо че бяхте с децата но си е факт
bianchi написа:
A ти спомняш ли си как с 10 човеки и две дузпи, заслужавахме да ви бием и се отървахте с 1-та точка, втората дузпа абсолютна симулация на некадърния Тъч, но както и да е, а на Герена имахте 2 положение и ги вкарахте, чак да сте ги надиграли, ние ви надиграхме в Банско, докато бяхме с титулярите, просто си говориш наизуст така като гледам...и какво да се плашим от номер 19, като имаме Пантерата

Черно Море е фаворит отвсякъде. Все пак имам малка надежда за Х. Лошото е че ще се получи грозен накъсан футбол, гаранция за което е Ахмед Ахмед. Този съдия убива българския футбол със свирене на нарушения през 20 - 30 секунди.
3:1 Гостите ще се затворят но ако играем както до сега ще вкараме голове.Поведем ли ще се отворят пространства за контри.Чака ни сериозен мач и трябва да го вземен задължително.Успех и победа и само победа!
- liverpool96
- Контакти:
- petrof
- Контакти:
зеления написа:То бива, бива фенщина ама чак толкова бива ли, бе? Разни изцепки от рода на: Миньор равностоен на Черно море ми звучи някак си като: Малеш Микрево равностоен на Барселона. Сега сериозно. Миньор винаги са били корав отбор, но тази година просто класите са други. Резултатът е 3:0.
Ха-ха, човече ти пък съвсем се оля

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Бианки, с вас играем чааааааааааак 11-ия кръг. Много вода ще изтече дотогава, излишно е да се коментира каквото и да е сега.