Лишиха Локомотив Пловдив от домакинство

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: БФС - за едни майка, за други мащеха

Мнениеот Lyubaka01 » 24 авг 2011 12:39

child in time написа:Криминално деяние се преследва от закона независимо от местопрестъплението ! БФС не е прокуратура или следствие! Тук не говорим за вандализъм или дребно хулиганство а най - малко за тежка телесна повреда! Закона ще си ги накаже!
А БФС е органа който след подобен случай може да вземе решение отбора Х да е без публика ! За да не стане факт същото нещо и на следващия мач само че вътре на стадиона! Капиш? Затова ти говоря! Насилието от улицата да не се насажда и вътре на стадиона ! Защото всеки е отишъл на спортно събитие а не на война!

БФС НЯМА правомощия да наказва за криминалните деяния на някой ИЗВЪН района на стадиона! Вас БФС наказа ли ви когато се бяхте били с фенове на канарите в центъра на Пловдив?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 12:39

megan fox написа:А кой ти каза, че полицията и прокуратурата не си вършат работата по случая?
Но и БФС трябва да накаже Левски!

По силата на кой член от дисциплинарния правилник?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 авг 2011 12:41

Много любопитна дискусия!
Колегите от Локо Пд са прави!
Защото никой не е обяснил с какво е била пълна бутилката!това има голямо значение :idea:
Ако е била с домашна гроздова-смърт за БФС!Оставка!
Ако е била с газ обаче,първо трябва да се проучи,дали е платен акциза,ДДС ,дали са вързани да НАП и т.н..

Положението е много комплицирано... :mrgreen:
Последна промяна от фифи перото на 24 авг 2011 12:41, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 12:41

pampi написа:
bigbonusprize написа:
pampi написа:Ти си поредното доказателство, че по-промит мозък от милиционерския няма. Конкурирате македонците по митове и легенди. Ченгета бяхте и ченгета си останахте. Живеете според Гьобелсовия принцип - една лъжа повторена 100 пъти става истина. 8-)
Той щял да ми преподава история на комунизма...Смешко! :lol:

Нито съм милицонер, нито съм бил, нито имам достъп до тях. Отричаш се от собствената си история ли бе "смешко"? :) Я кажи при създаването ви през 48ма кои са ходели на мачовете ви? Сигурно сте нямали нищо общо с армията и сигурно не са организирани дружни посещения на мач? Сигурно целият български народ се е тълпил да види новото комунистическо творение? Направо сте ми смешни как се отричате от историята си. Скоро ще твърдите, че в армията е нямало организирани посещения на мероприятия...

Аз ли се отричам от историята си бе? Аз ли се отричам от милиционерското минало на отбора си бе, ченге? Аман от Гъобелсови номера!
А колкото до 1948г. и първата следвоенна титла на ВЪЗСТАНОВЕНИЯ армейски клуб има достатъчно фотографии и статии. Намери ги, разгледай ги и ограмоти промития си мозък. 8-)

Недей приказва глупости!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 24 авг 2011 12:45

От всичките изказвания по темата става ясно, че
-БФС трябва да разглежда всяко престъпление в България успоредно с прокуратурата, за да наказва отборите на престъпниците
-Всеки може да хвърля обвинения без доказателства
-Дори когато има доказателства, закон и решение, то това се прави единствено против провинциалните отбори(без Литекс)
-Поредните комплекси София-провинцията
-Преди да кажете "Те са богопомазани", изкарайте доклад, закон, решение за дадена ситуация
-Поредното изместване на темата към комунистите, ДС-то и т.н.

Хора, спорете с аргументи, а не после да има "Аз нямам сестра" и "Кой ми сра в гащите?!"

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 24 авг 2011 12:46

megan fox написа:
Lyubaka01 написа:
megan fox написа:А кой ти каза, че полицията и прокуратурата не си вършат работата по случая?

ОК. Аз ти разбивам главата в някое заведение на 500км от София щото не си от Локо и БФС наказва Локо с три мача лишаване на домакинство... Айде малко по-сериозно...

Ти правиш ли разлика м/у 500 км и по-малко от 50 метра от стадиона?! :idea: :idea: :idea:

А колкото до разбиването на главата ми... това ще е интересно да се види как по ангелите ще успееш! :lol: :lol: :lol:

П.П. Нито съм някаква канара, нито съм уличен бияч, но въпреки това съм сигурен, че няма да успееш!

Може и 20м да са и пак да се водят извън района на стадиона.
Колкото до разбиването на глави-със сигурност няма да успея, най-малкото защото не бих тръгнал и да опитвам. За мене футболът е просто една игра и източник на положителни(е не винаги де) емоции, а не повод за война.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 авг 2011 12:47

Кашчей написа:

Глава Пета от Правилника - НАЛАГАНЕ НА ДИСЦИПЛИНАРНИ НАКАЗАНИЯ
Член 15, ал. 1 от Дисциплинарният правилник на БФС гласи:

За допуснати нарушения от състезатели, треньори, служебни лица, ръководители на футболни клубове, публика и други при подготовката, провеждането и след приключване на футболните срещи, се налагат съответни наказания.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 авг 2011 12:48

Lyubaka01 написа:Колкото до разбиването на глави-със сигурност няма да успея, най-малкото защото не бих тръгнал и да опитвам. За мене футболът е просто една игра и източник на положителни(е не винаги де) емоции, а не повод за война.

Евала, за което! Така и трябва да бъде...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 12:49

megan fox написа:
Кашчей написа:

Глава Пета от Правилника - НАЛАГАНЕ НА ДИСЦИПЛИНАРНИ НАКАЗАНИЯ
Член 15, ал. 1 от Дисциплинарният правилник на БФС гласи:

За допуснати нарушения от състезатели, треньори, служебни лица, ръководители на футболни клубове, публика и други при подготовката, провеждането и след приключване на футболните срещи, се налагат съответни наказания.

И това къде?Из целият град или само на стадиона и в района на стадиона, който включва подходите и паркинга?
Тогава трябва да накажат и Ч. Море, защото отборът не е осигурил достатъчно ефикасна охрана!
Последна промяна от Кашчей на 24 авг 2011 12:51, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 24 авг 2011 12:50

Lyubaka01 написа:
child in time написа:Криминално деяние се преследва от закона независимо от местопрестъплението ! БФС не е прокуратура или следствие! Тук не говорим за вандализъм или дребно хулиганство а най - малко за тежка телесна повреда! Закона ще си ги накаже!
А БФС е органа който след подобен случай може да вземе решение отбора Х да е без публика ! За да не стане факт същото нещо и на следващия мач само че вътре на стадиона! Капиш? Затова ти говоря! Насилието от улицата да не се насажда и вътре на стадиона ! Защото всеки е отишъл на спортно събитие а не на война!

БФС НЯМА правомощия да наказва за криминалните деяния на някой ИЗВЪН района на стадиона! Вас БФС наказа ли ви когато се бяхте били с фенове на канарите в центъра на Пловдив?

БФС няма право да наказва където и да е за криминални прояви! Затова си има следствие съд и прокуратора! БФС има право само да не допусне подобни опасни прояви на спортното мероприятие като не допусне присъствието на опасни елементи т.е публика ! Факта че такова събитие като това във Варна е проява на фенове само по себе си трябва да е катализатор за ответни мерки от страна на БФС в синхрон с правоохранителните органи! Тогава с Ботев не реагираха адекватно наистина - дойде им като шок ! А нас си ни наказват периодично защото могат!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Локо Пловдив”