Черно Море - Миньор - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

dido77
Контакти:

Re: Черно Море - Миньор

Мнениеот dido77 » 24 авг 2011 10:12

Mourinio написа:
костенурк написа:Скучен мач и резултат 1-1.Черно Море няма шанс за четворката шампиони искат да стават.Лудогорец и Левски ще се борят за трето място а Литекс и Цска за първо и второ.Сомпатично отборче сте само че Лудогорец инвестира страшно много пари в селекцията и ще е преди вас в класирането.

То ако ставаше само с пари изведнъж, Манчестър Сити щяха да са вече шампиони на Англия, въпреки големите инвестиции чак на 3-я сезон с арабите успяха с много мъки да се класират за ШЛ и да спечелят първата си купа. Лудогорец няма никакви традиции, нищо не са постигали в А група и дори никога не е играл тоя отбор на такова ниво, измислен отбор и то, винаги са били ''Антибиотик Разград'', даже и на името си не държат, нищо чудно и Домуса да им лепне името на някоя от фирмите си, за какви традиции да говорим?! На ''Тича'' ще им сложим една 3-ка и обратно на село, ако искат Ето'О и Дрогба да взимат, пак ще сме пред тях в края на сезона, макар че не знам защо толкова се шуми около селекцията им, не съм видял да са взели кои знае какви класни играчи, събират резерви на отбори от А група, чужденци на килограм, както и бивши известни играчи сега пенсионери и колко такива като теб полудяха и напълниха гащите от страх колко силни били :lol:

Леле, колко мъка по тоя свят, леле! Защо, преди да седнеш да пишеш глупости, първо малко не се ограмотиш. Отборът винаги бил "Антибиотик Разград" - приятелю, когато Лудогорец беше един от най-стабилните и постоянни отбори в Б група, ти предполагам не си бил плануван още. Разбира се, че не става само с пари, ама да ми сравняваш Английското и Българското първенство, е меко казано смехотворно. Отделно от това, досега не съм чул или прочел, ръководството на отбора да е поставяло като цел първите 3-4 места в класирането. Ако говорим за футболистите пък, съмнявам се че в момента Черно Море разполага с по-добри такива.
Иначе за мача, минимална победа за Черно Море си е най-реалистичният резултат - успех!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 24 авг 2011 10:16

Принципно срещу Миньор трите точки във Варна си ги печелим лесно. По една или друга причина в последните си две гостувания там играхме в почти юношески формации и веднъж загубихме и един равен. Този равен ни струваше участието в ЛЕ и много искам сега не просто да ги бием, а да ги натоварим. Настроението при нас е налице, проблеми с контузии и наказания нямаме. При тях не знам как е и не ме интересува. Бием с разлика.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 24 авг 2011 10:46

2-1 за Черно море и нова победа за нашия Андре Вилас Бояш обаче Морето в Пловдив ще загуби 100 процента

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 24 авг 2011 11:22

bekono написа:Успех за Черно Море с 1 или 2 на 0.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 24 авг 2011 11:52

Морето бие с 3:0 .
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 24 авг 2011 12:18

bianchi написа:2-1 за Черно море и нова победа за нашия Андре Вилас Бояш обаче Морето в Пловдив ще загуби 100 процента

Хайде остави ни поне 1% надежда :lol:

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 24 авг 2011 12:22

Гол до 30 мин. и бием с 3:0.
Гол 30-60 мин. - бием с 1:0.
Без гол до 60 мин.- :cry:

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Мнениеот manolovplamen » 24 авг 2011 12:37

ebvkoko10 написа:Гол до 30 мин. и бием с 3:0.

Направо си падате с 0:1 без значение на минутите! 8-) ;) 8-)
Само Левски!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 24 авг 2011 12:41

manolovplamen написа:
ebvkoko10 написа:Гол до 30 мин. и бием с 3:0.

Направо си падате с 0:1 без значение на минутите! 8-) ;) 8-)

Ама на карти след мача :) :geek: ;)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 24 авг 2011 13:18

bianchi написа:2-1 за Черно море и нова победа за нашия Андре Вилас Бояш обаче Морето в Пловдив ще загуби 100 процента

Много ще ви стане, този път мисля да ни надиграете и да ви бием с 1:0 :) както ставаше в два поредни мача, в които ни биехте с по 1:0 ;)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”