Мнениеот Roger_Federer » 23 авг 2011 17:50
По телевизията гледам почти и само футбол,така че мога да кажа,че най ме кефи Диема и Нова спорт,журналистите от Диемите са най добрите спортни такива у нас.Иво Даскалов и Боби Борисов са ми любимите журналисти.Сашо Диков също ме кефи много.Незнам колко рзбира от тактика и схеми,но е култов и е страшен разследващ журналист,рови се и в политиката и във футбола,от много време го харесвам,скоро не съм го гледал,но предполагам,че продължава в същия дух,той никога не омръзва,винаги има какво да разкрива и кой да уличава в конспирация.Иначе извън футбола,винаги гледам тенис,когато мога,но тея от Евроспорт не са много компетентни.Не всички,но има един много зле.Единственият журналист или незнам точно какъв е,по точно анализатор,който ми е хващал окото и на когото съм следял предавания е професор Вучков.Освен,че е страшен пич и ги ръси много култовизми,говори страшно много верни неща,които тъпаците,които обикновено му звънят(звъняха) не осъзнават,защото си нямат идея от нещата,които стават у нас.Сега незнам дали е някъде в ефир.
Относно най добър журналист по тв,преди Краси Минев много ме кефеше,сега освен тези двамата от Диема никой не ме е впечатлил.ОТ тв7 ще ги видим как са,засега не правят много глупости.Имат един репортер,който прави интервюта с играчите,голям сладур,такива като него млко са останали.