Лишиха Локомотив Пловдив от домакинство

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Лишиха Локомотив Пловдив от домакинство

Мнениеот rado. » 23 авг 2011 20:58

dzhambov написа:
rado. написа:
dzhambov написа:Сами сме си виновни.

За какво сме си виновни сами,че един от нас не е издържал на гаврата с любимия му отбор(цял мач :!: )и е хвърлил полупразна бутилка на пистат????.Да виновни сме,много сме виновни,направо човек сме убили,(друг е въпроса,че тоя не е човек,аот друга страна си беше за убиване :twisted: ) И сега кво наказват ни,ама лично аз съм виждал на Герена след мач,как феновете хвърлят стотици(буквално)бутилки и полицаите пазят съдиите с щитовете си,ама не съм чул да ги наказват!!!!!!!!Ама нали е Локото,та дай да покажем,че сме много принципни,нещастници :oops: :twisted:

Ако на всички които са на стадиона не им издържат нервите,какво ще стане?

Ако си ходил на мачове знаеш,какво ще стане...не е като да не е ставало :!: А иначе ти кво предлагаш,да се гаврят с нас и ние да си мълчим и да ръкопляскаме,така ли :oops: Е НЯМА ДА СТАНЕ :!: :!:

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 23 авг 2011 21:04

За какво сме си виновни сами,че един от нас не е издържал на гаврата с любимия му отбор(цял мач :!: )и е хвърлил полупразна бутилка на пистат????.Да виновни сме,много сме виновни,направо човек сме убили,(друг е въпроса,че тоя не е човек,аот друга страна си беше за убиване :twisted: ) И сега кво наказват ни,ама лично аз съм виждал на Герена след мач,как феновете хвърлят стотици(буквално)бутилки и полицаите пазят съдиите с щитовете си,ама не съм чул да ги наказват!!!!!!!!Ама нали е Локото,та дай да покажем,че сме много принципни,нещастници :oops: :twisted:[/quote]

Ако на всички които са на стадиона не им издържат нервите,какво ще стане?[/quote]
Ако си ходил на мачове знаеш,какво ще стане...не е като да не е ставало :!: А иначе ти кво предлагаш,да се гаврят с нас и ние да си мълчим и да ръкопляскаме,така ли :oops: Е НЯМА ДА СТАНЕ :!: :!:[/quote]

Нищо не предлагам просто съдя по себе си,никога не бих хвърлил бутилка по съдията,и това не ме прави по-малко локомотивец от тези които хвърлят.

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 23 авг 2011 21:09

Първи кръг - отменен гол
Втори кръг - яко подпиране на наглите гости
Трети кръг - спестен червен картон на противника
и за капак - лишаване от домакинство
единственото за което сме виновни е липсата на късмет, другото си е политика на перуката
всички подмятания в друг смисъл са или от феновете на вечно облагодеталствените или от хора, имащи нещо общо с футбола, само по форумите
папагалите, които се разписукаха сега, да не забравят с кой играят следващия кръг

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 23 авг 2011 21:12

На Николай Йорданов съм му приготвил един винкел, само да има наряд във Варна :mrgreen:

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 23 авг 2011 21:15

thehellriser написа:На Николай Йорданов съм му приготвил един винкел, само да има наряд във Варна :mrgreen:

Недей,тогава ще се оплачи,че е видял табелата с надпис Варна и ще помисли,че сте искали да го удавите в морето и вас да ви накажат

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 23 авг 2011 21:21

drums написа:
thehellriser написа:На Николай Йорданов съм му приготвил един винкел, само да има наряд във Варна :mrgreen:

Недей,тогава ще се оплачи,че е видял табелата с надпис Варна и ще помисли,че сте искали да го удавите в морето и вас да ви накажат

ами то е ясно, със или без винкели ЧМ вече дразнят перуката - който не иска проблеми, трябва да е под 6-то място, след шопските отбори и по никакъв повод да не се жалва от съдии, отделно да пази тишина в мачовете срещу протежетата, за да не обиди някой бъдещ национал

Lauta Army
Контакти:

Мнениеот Lauta Army » 23 авг 2011 22:31

http://www.sportabg.com/drugi/top/30753 ... ara-zagora

Май ще играем в Стара Загора както върви, не знам за вас ама на мен този вариант най-много ми допада
Последна промяна от Lauta Army на 23 авг 2011 22:44, променено общо 1 път.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 23 авг 2011 22:42

Още преди да започне първенството написах да се направи един голям чаршав против БФс-то,сега е времето да се направи и да стой на всеки мач.и от другите ощетени отбори съм сигорен ,че ще го напрявят.Нека да има глстност.Сега ако остане рева само по форумите файда никаква,всичко ще е по старо му.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 23 авг 2011 23:25

Абсолютно те подкрепям! След такова наказание за някаква полупразна бутилчица от мин.вода,представте си,какво ни чака занапред?????????????????? Това наказание е една ДОЛНОПРОБНА ТЕНДЕНЦИЯ СПРЯМО КЛУБА НИ и нищо повече! Много правилно в началото на темата един от нашите даде изключитлелно точни примери с НЕНАКАЗАНИ други клубове,заради далеч по-тежки(меко казано) деиствия на публиките им!!!!!!! Тая държава,никога няма да се оправи,а футбола ни..............да не говорим!

Reckless

Мнениеот Reckless » 24 авг 2011 00:12

Абе по правилник не трябва да се хвърля, без значение, че имало случаи, някой хвърлял, пък наказание нямало. Това са глупави оправдания.
Оня фигурист пил, шофирал и уби човек. Наказанието му, никакво. Това не означава, че трябва да правим, като него и после, ако ни осъдят да се сърдим, че нас ни осъдили, пък него, не. Когато, някой нечестно не е наказан за гаф, можеш да претендираш, но когато ти сгафиш по същия начин, няма как да си оправдаеш постъпката с други. Дай сега всички да започнат да мятат, понеже някои се разминали безнаказано.
Няма издънки, няма наказания.

Върни се в “Локо Пловдив”