Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TB1957

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот TB1957 » 23 авг 2011 12:04

roknrolla написа:
ehh написа:Смешки на килограм. Същите тези отворковци, които се правят на интересни и искат "Тара" да се махне, първи ще почнат да плюят отбора, когато заради липса на спонсор, ще затъне в класирането и ще види евротурнири през крив макарон.

Искаш да кажеш,че Батков е спонсор-смях в залата господа съдебни заседатели-Бай Ганьо е един обикновен дебел,ама много дебел глист,живуркащ благодарение на Левски.

Неблагодарник !!! Г-н Батков вади всеки месец 200-300к за да дотира разликите в бюджета на Г-н Баждеков. За всеки е ясно че без финансовия благодетел работата на самозидръжка няма да стане. Чистоквърен Левскар, параклис ни построи, вади лев за селекция, майтапи пуска, какво искате повече ? И в Шампионска лига играхме и 1/4 за УЕФА помирисахме...... когато фактите говорят, боговете мълчат, а Г-н Батков има картбланш да кара влака
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 авг 2011 12:09

TB1957 написа:
Неблагодарник !!! Г-н Батков вади всеки месец 200-300к за да дотира разликите в бюджета на Г-н Баждеков. За всеки е ясно че без финансовия благодетел работата на самозидръжка няма да стане. Чистоквърен Левскар, параклис ни построи, вади лев за селекция, майтапи пуска, какво искате повече ? И в Шампионска лига играхме и 1/4 за УЕФА помирисахме...... когато фактите говорят, боговете мълчат, а Г-н Батков има картбланш да кара влака

:lol: :lol: :lol:

С глас съм се смял... 4млн на година лични пари дава, нали? :lol: :lol: :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 23 авг 2011 12:20

bigbonusprize написа:
:lol: :lol: :lol:

С глас съм се смял... 4млн на година лични пари дава, нали? :lol: :lol: :lol:

Ами не съм чул ти да ги извадиш.... Счетоводния баланс (подписан от Одитор) го има публикуван в сайта на търговския регистър, отвори и погледни там има една 7 цифрена сума със знак "-" . Омръзна ми да се делим на фракции, сектори, гугутковци и т.н. Нека подкрепяме от все сърце Г-н Батков и да берем плодовете на успехите
Изображение

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 23 авг 2011 13:14

Батков, направи много грешки, аз лично не го харесвам , заради някои безумни решения, които взе последните години, заради адски тъпата му кадрова политика, заради необмислените му изказвания пред медиите (понякога си мисля че е нонстоп пиян)! Но, при неговото управление изживяхме едни от най-незабравимите моменти с любимият отбор, при неговото управление Левски няма никакви финансови задължения (поне досега)! Истината е ,че докато няма реален кандидат-купувач ,ще трябва да се задоволим с него!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 23 авг 2011 13:22

kireto2 написа:Батков, направи много грешки, аз лично не го харесвам , заради някои безумни решения, които взе последните години, заради адски тъпата му кадрова политика, заради необмислените му изказвания пред медиите (понякога си мисля че е нонстоп пиян)! Но, при неговото управление изживяхме едни от най-незабравимите моменти с любимият отбор, при неговото управление Левски няма никакви финансови задължения (поне досега)! Истината е ,че докато няма реален кандидат-купувач ,ще трябва да се задоволим с него!

Абсолютно подкрепям. Само,че аз най не го харесвам заради миналото му.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 авг 2011 20:14

TB1957 написа:
roknrolla написа:
ehh написа:Смешки на килограм. Същите тези отворковци, които се правят на интересни и искат "Тара" да се махне, първи ще почнат да плюят отбора, когато заради липса на спонсор, ще затъне в класирането и ще види евротурнири през крив макарон.

Искаш да кажеш,че Батков е спонсор-смях в залата господа съдебни заседатели-Бай Ганьо е един обикновен дебел,ама много дебел глист,живуркащ благодарение на Левски.

Прекръсти отбора от Левски на Витоша

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 авг 2011 20:54

[quote="kireto2"]Батков, направи много грешки, аз лично не го харесвам , заради някои безумни решения, които взе последните години, заради адски тъпата му кадрова политика, заради необмислените му изказвания пред медиите (понякога си мисля че е нонстоп пиян)! Но, при неговото управление изживяхме едни от най-незабравимите моменти с любимият отбор, при неговото управление Левски няма никакви финансови задължения (поне досега)! Истината е ,че докато няма реален кандидат-купувач ,ще трябва да се задоволим с него![/quote
Абсолютно си прав!
8-) ]
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 авг 2011 21:21

Като изключим, че Блу-то е наш човек, а Ред-а е червена, има ли разлика между двете? Защото както се казваше в една реклама -
Ти, мачът остави на нас! Я, кажи, откъде го вадиш този глас!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Гонзо, Батков и останалите

Мнениеот daniel875 » 23 авг 2011 21:24

Гонзо, Батков и тяхното обкръжение в момента заслужават всичко друго, но не и подкрепа. Трябва да ги скъсваме от критики не само тук, но и на стадиона. И така, докато им бием шута.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 авг 2011 21:30

daniel875 написа:Като изключим, че Блу-то е наш човек, а Ред-а е червена, има ли разлика между двете? Защото както се казваше в една реклама -
Ти, мачът остави на нас! Я, кажи, откъде го вадиш този глас!

Има ли разлика?

П.п
1 Път съм крещяла с цяло гърло на стадиона оставка и то когато ни беше Достанич.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”