Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот magga » 23 авг 2011 21:00

Blue_Girl написа:
olfix написа:Наистина са ми ужасно странни всякакви напъни на хора,защитаващи ГИ,като тренер-хора,осъзнайте се-виждате ли ПОНЕ капка футбол в този отбор??? Няма и да видим.Колкото по-дълго е начело на този пост,толкова повече време ще загубим.

Вие се осъзнайте, че го плюете всяка секунда!
:evil:

След всяко твое изказване изпадам в недоумение ... Ти мачове на Левски да си гледала ??? Или това,че си жена те оправдава :roll: Има хора,които поне си защитават твърденията,а ти само говориш без грам обосноваване :!: :!:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 23 авг 2011 21:05

magga написа:
Blue_Girl написа:
olfix написа:Наистина са ми ужасно странни всякакви напъни на хора,защитаващи ГИ,като тренер-хора,осъзнайте се-виждате ли ПОНЕ капка футбол в този отбор??? Няма и да видим.Колкото по-дълго е начело на този пост,толкова повече време ще загубим.

След всяко твое изказване изпадам в недоумение ... Ти мачове на Левски да си гледала ??? Или това,че си жена те оправдава :roll: Има хора,които поне си защитават твърденията,а ти само говориш без грам обосноваване :!: :!:

Без да я засягам ама според мен или грам не разбира от футбол,или е на възраст от 12 до 15 години и вярва на всичко дето лети се яде?Според мен е второто,те малките сега така пишат с по 4 или 5 думи макс,за повече ги мързи!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 авг 2011 21:09

magga написа:
А дали е искал да привлече ??? Това е въпроса,защото всеки български треньор би зарязал отбора си ако Левски го поиска без изключение !!! За какво му беше Достанич ??? Да беше оставил Кокала имаше ли я тая опция ? Сигурно ... Ако имаше малко акъл щеше да го направи,а не да ми търси някакъв анонимник,я Ясен работата е същата,кой помни кога за последно е имал отбор ? Преди 4-5 години май :? Гонзо просто си плетеше кошницата,за да може да поеме цялата власт-ФАКТ

Така, за Достанич съм съгласен. За Кокала - не. Ясен се оказа, че не е толкова лош треньор...за България.
Това последното: за кошницата, човек, няма как нито ти, нито аз да го твърдим с такава убеденост като факт.
;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 авг 2011 21:15

metodito написа:
daniel875 написа:Това, което Методи твърди за онези западните клубове, в които корупцията е повсеместна, които действително използват какви ли не забранени медикаменти в името на успеха, е голяма глупост.
Не е нормално, когато един клуб се представя силно, да мачка наред в Европа. Просто физическите възможности не го допускат. Говорил съм за виртуалната реалност, която се създава около клубчета като Манчестър Юнайтед и Барселона, и ще го казвам винаги. Нека се разгледат внимателно тези успехи, нека се проследи във времето как се постигат тези неща, защото енергичността, с която играят цял сезон, става дума близо седемдесет мача, и после отново и отново няма връзка с реалността. Защо не са същите толкова физически издържливи на световните първенства или европейските, защото явно там контролът е по - сериозен по отношение на забранените стимуланти. А едно е в Англия, Испания и в евротурнирите да те бутат понеже има местни интереси, друго е Англия или Испания, които във футболно отношение не могат исторически да се сравняват с Бразилия, Италия или Германия да се сравняват.
Клубният футбол е функция към силен национален отбор. Аз не виждам това да е точно така. Като се сетя как Уругвай заслужаваха званието световен шампион за трети път в историята и как нагло бяха спрени преди финала, просто нека спрем с подобни глупости.
Така че, Методи, напълно нормално е, когато Левски, ЦСКА или Литекс понастоящем станат шампион, в Европа да не се представят толкова добре. Това не е балкански синдром или каквото и да е. Това е било почти винаги. С много малки изключения. Тук става въпрос за хора, а не за роботи. Е, ако нашите вземат допинг колкото онези на Запад и тренират така като тях, естествено, че ще бъдат същите роботи, но не са по много причини.
В Англия си го признаха за наркотиците и допинга преди десет дни, не ставайте балами.

Не съм съгласен с теб. Иначе относно корупцията в Премиършип... аз поне не съм чул за изнесени доказателства. Може само да се гадае. Гледах Барса - Наполи, преди това Барса - Реал, преди това Барса - Юнайтед. Еми, това тиранично футболно превъзходство на каталунците над другите е притеснително, но е логично. Въобще, както казах, случайни неща във футбола няма. А изключенията? Те потвърждават правилото.
Иначе това как били лежали по терена, ала-бала са кьорфишеци... и за да продължа с турцизмите...Колко си спомнят маймунджилъците на Мондрагон в края на мача при домакинството на "сините". Ми нали той беше герой за тях, не друг?!
Нормално е когато не е толкова голяма границата между постиженията им в Европа, да речем: втори предварителен кръг шампиона на страната, а третия да се издъни на плейофа, но ако третият отиде на шестадесетинафинал, а първият падне в третият квалиф. ктъг... Не, че е недопустимо, не е логично, а във футбола има логика, колкото и неуловима да е тя, поговорката: "Крива баба си показва :mrgreen: " важи в пълна степен.

Щом като казваш, че няма корупция в Англия, нека не говорим тогава, че има в България.
Хм, не се ли усещаш, че е смешно. То и в Италия реално никой нямаше да казва, че има, ако не бяха скалъпили на два пъти тези процеси срещу Милан и Ювентус. Просто ги направиха достояние на целия свят и хората оттогава винаги се съмняват, че Калчото е корумпирано. Но насоката винаги беше една и съща - Италия световен шампион.
В Англия дълги години се разиграват толкова много пари, съдиите редовно свирят в полза на един отбор, който ако не бъде побутнат и в Европа, трудно ще успее. Много мръсни пари се наливат на Острова, много смешни съдии гледаме всяка една седмица, особено на мачовете на Юнайтед. Не, че и на другите не са такива. Главните арбитри имат прекалено голямо уважение към сър Алекс за случилото се през 1999, което беше заслужено, но беше постигнато и с голяма доза късмет.
За Барселона е същото. Няма такова чудо силен в Европа - силен в първенството. При толкова силни първенства това не е възможно. Това, че Барселона през 2006 направи дубъл, много добре помним как се случи, колко бутания бяха. Това, че Юнайтед през 2008 сториха същото, спомни си през какви отбори минаха Челси и през какви Юнайтед. Спомни си просташката постъпка на Видич в последните минути на продълженията, за която той повече заслужаваше червения картон от Дрогба. Неманя Видич е всичко друго, но не и спортсмен, не и голям футболист.
Следващите два дубъла на Барселона през 2009 и 2011, както и на Интер през 2010 са същата история. Зад всяко едно такова постижение винаги е стояло, стои и ще стои огромно съмнение.
Не забравяй - Много хубаво, не е на хубаво.
Толкова за виртуалната реалност.
А Гонзю винаги има място на трибуните, но не и в ръководството. Жалкото е, че той наистина не беше нищо особено като футболист. Наистина , наистина, когато той игра в Левски през всичките години, ЦСКА или взимаха калъфка, или оставаха зад нас в крайното подреждане. Единствено през 1999 взеха онази купа срещу Литекс. Затова и цесекарите няма за какво да обичат Гонзо, но спортно - техническите качества на този футболист са характерни за играч от мутренските години в нашия футбол.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 23 авг 2011 21:19

metodito написа:
magga написа:
А дали е искал да привлече ??? Това е въпроса,защото всеки български треньор би зарязал отбора си ако Левски го поиска без изключение !!! За какво му беше Достанич ??? Да беше оставил Кокала имаше ли я тая опция ? Сигурно ... Ако имаше малко акъл щеше да го направи,а не да ми търси някакъв анонимник,я Ясен работата е същата,кой помни кога за последно е имал отбор ? Преди 4-5 години май :? Гонзо просто си плетеше кошницата,за да може да поеме цялата власт-ФАКТ

Така, за Достанич съм съгласен. За Кокала - не. Ясен се оказа, че не е толкова лош треньор...за България.
Това последното: за кошницата, човек, няма как нито ти, нито аз да го твърдим с такава убеденост като факт.
;)

Първо Кокала си беше водил подготовката и трябваше да остане ! Ако си съгласен за Достанич ми е странно как не мислиш като мен :? За Ясен до колко беше треньор и тн никога няма да разберем ... А за кошницата просто помисли и разгледай събитията и безсмислените действия на Гонзо,като Ратко и уволняването на Ясен и факта,че не е подал оставка след 3 години без купа,а Хора с повече успехи бяха гонени след един лош сезон,а някой и след като са станали шампиони ... Та с други думи Гонзо да не е всевиш,че да му се дава безкрайно доверие след като няма резултати ????

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 авг 2011 21:30

magga написа:
metodito написа:
Първо Кокала си беше водил подготовката и трябваше да остане ! Ако си съгласен за Достанич ми е странно как не мислиш като мен :? За Ясен до колко беше треньор и тн никога няма да разберем ... А за кошницата просто помисли и разгледай събитията и безсмислените действия на Гонзо,като Ратко и уволняването на Ясен и факта,че не е подал оставка след 3 години без купа,а Хора с повече успехи бяха гонени след един лош сезон,а някой и след като са станали шампиони ... Та с други думи Гонзо да не е всевиш,че да му се дава безкрайно доверие след като няма резултати ????

Кокала спечели титла благодарение на Гонзо. Отборът играеше много по-хаотично от сега и малко по-подредено от при Ратко.
Пак казвам, и да спечелим титлата, Гонзо като треньор моето доверие трудно ще го върне, особено ако е титла като на Кокала. З а другите не знам. Просто ми се струва, че го нападате доста остро. Не заслужава чак пък така. Кажи: некадърен треньор е и това е. Защо трябва така ...?
Даниеле, не казах, че няма на Острова корупция. Няма доказателства. И Юнайтед и Барса в последните 3 години са най-силните тимове в Европа.
Знаеш ли как ми се иска да е Милан? Ама...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 авг 2011 21:38

magga написа:
Blue_Girl написа:

Гледам мачове и ходя често на стадиона, за да подкрепям любимците си.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 23 авг 2011 21:52

След всяко твое изказване изпадам в недоумение ... Ти мачове на Левски да си гледала ??? Или това,че си жена те оправдава :roll: Има хора,които поне си защитават твърденията,а ти само говориш без грам обосноваване :!: :!:[/quote]
Гледам мачове и ходя често на стадиона, за да подкрепям любимците си.[/quote]

:lol: :lol: Аз какво ти говоря ти какво ми пишеш :mrgreen: Ще те питам в прав текст,че явно не може да ме разбереш ... Харесва ли ти това което виждаш ?? И ако ти харесва ти препоръчвам да спреш да гледаш футбол,а също така ми е интересно от кога гледаш ??? Защото ако за теб Левски е Гонзо за много други това са десетки други играчи много по-добри и като хора и като футболисти,а и с много повече успехи... Аз не съм гледал на живо повечето ни легенди,но съм гледал записи и съм чел статии от преди 30-40 години и като сравня Гонзо с който и да било друг просто няма база за това,а ти какво гледаш май никой в тоя форум няма да разбере

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 авг 2011 22:02

metodito написа:
milen.hristov написа:Опс хайде да ти припомня един спортно-технически директор,какво свърши за три години след като се завърна в отбора"умишлено споменавам период 3 години"
1 ва година отпадане от Беверен ,Спечелване на Купата на България
2-ра година ШАМПИОН на БЪЛГАРИЯ,Четвърт-финал в ЛЕ
3-та година ШАМПИОН на БЪЛГАРИЯ,Участие в групите на ШАМПИОНСКА ЛИГА

Чисто и просто база за сравнение няма!!

Да, прав си за Наско. А защо не остави Люпко или Муслин по-дълго? Някои неща, въпреки, че съм негативно настроен към него като ръководител не мога да ги отрека.
Истината е, че Гонзо не е привлякъл нито треньор от ранга на Муслин, нито на Люпко. Дали обаче е имал карт-бланш да привлече такъв специалист, не знам. А и едно е Чорни в "онези години", друго е Батков "в тези времена"...
А ако бяхме стигнали 1/16 финал на ЛЕ с Ясен (една глава може би ни раздели...) щеше ли Гонзо да е супер ръководител?

Сираков си тръгна първият път точно защото искаше да оставят Муслин,но никой не го попита,решението се взе от Т.Батков и Г.Марков.
Ами ако онези два гола на реванша срещу Тампере не бяха от засада.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 авг 2011 22:21

Blue_Girl написа:Гледам мачове и ходя често на стадиона, за да подкрепям любимците си.

[offtopic]Последният посетен от теб мач е? :roll:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”