Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
pehopeho написа:Как ще завърши мача според вас ?
Анкетата е валидна до 25 Авг 2011 14:41
Победа за ЦСКА и елиминиране на Стяуа
56
58%
Победа за ЦСКА и отпадане от Стяуа
10
10%
равен
9
9%
Победа за Стяуа
20
21%
Нещо не ми се връзва!? Сборът от процентите е 98, а не 100!!! Защо?
5kov,5rov написа:pehopeho написа:Как ще завърши мача според вас ?
Анкетата е валидна до 25 Авг 2011 14:41
56
58%
10
10%
равен
9
9%
Победа за Стяуа
20
21%
Нещо не ми се връзва!? Сборът от процентите е 98, а не 100!!! Защо?
Защото са:
56
58,94%
10
10,52%
равен
9
9,47%
Победа за Стяуа
20
21,05%
твърде възможно е и се надявам,дори тайно си мечтая.сино иска да дойде от провинцията,но не смея да го пусна.нямам възможност да дойда.не съм ориентиран дали след такива мачове престъпниците от софия- запад ходят да правят погроми.това ме притеснява.иначе има къде да нощува след мача.Teo написа:Днеска като ходихме до Пикадили в Мола на стамболийски,мацката вика, днес два пъти е идвал доставчик, че бланките за билетите са свършили, ще напълним стадиона, елате и бъдете част от супер евромач, който само ЦСКА може да обърне
slomera написа:твърде възможно е и се надявам,дори тайно си мечтая.сино иска да дойде от провинцията,но не смея да го пусна.нямам възможност да дойда.не съм ориентиран дали след такива мачове престъпниците от софия- запад ходят да правят погроми.това ме притеснява.иначе има къде да нощува след мача.Teo написа:Днеска като ходихме до Пикадили в Мола на стамболийски,мацката вика, днес два пъти е идвал доставчик, че бланките за билетите са свършили, ще напълним стадиона, елате и бъдете част от супер евромач, който само ЦСКА може да обърне
slomera написа:твърде възможно е и се надявам,дори тайно си мечтая.сино иска да дойде от провинцията,но не смея да го пусна.нямам възможност да дойда.не съм ориентиран дали след такива мачове престъпниците от софия- запад ходят да правят погроми.това ме притеснява.иначе има къде да нощува след мача.Teo написа:Днеска като ходихме до Пикадили в Мола на стамболийски,мацката вика, днес два пъти е идвал доставчик, че бланките за билетите са свършили, ще напълним стадиона, елате и бъдете част от супер евромач, който само ЦСКА може да обърне
Avanti_Ragazzi написа:slomera написа:твърде възможно е и се надявам,дори тайно си мечтая.сино иска да дойде от провинцията,но не смея да го пусна.нямам възможност да дойда.не съм ориентиран дали след такива мачове престъпниците от софия- запад ходят да правят погроми.това ме притеснява.иначе има къде да нощува след мача.Teo написа:Днеска като ходихме до Пикадили в Мола на стамболийски,мацката вика, днес два пъти е идвал доставчик, че бланките за билетите са свършили, ще напълним стадиона, елате и бъдете част от супер евромач, който само ЦСКА може да обърне
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ooooooo ти ме разцепи направо!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта