dzhambov написа:Сами сме си виновни.
Така е, факт ... сега наглед сигурни 3 точки срещу Каварна могат да станат под съмнение ... Лично с очите си видях на мача със Спартак Варна как един от нашите се ядоса за една вдигната засада откъм Трибуна Изток и хвърли дъвката си по съдията. Имаше нещастието един от тарторите да е зад него и изяде такъв шамар зад врата, че повече надали ще го повтори, камо ли с по-голям предмет ... така че - това е начинът, по който публиката може да се научи на обноски, както беше написано по-горе в темата.

)и е хвърлил полупразна бутилка на пистат????.Да виновни сме,много сме виновни,направо човек сме убили,(друг е въпроса,че тоя не е човек,аот друга страна си беше за убиване
 )и е хвърлил полупразна бутилка на пистат????.Да виновни сме,много сме виновни,направо човек сме убили,(друг е въпроса,че тоя не е човек,аот друга страна си беше за убиване  ) И сега кво наказват ни,ама лично аз съм виждал на Герена след мач,как феновете хвърлят стотици(буквално)бутилки и полицаите пазят съдиите с щитовете си,ама не съм чул да ги наказват!!!!!!!!Ама нали е Локото,та дай да покажем,че сме много принципни,нещастници
 ) И сега кво наказват ни,ама лично аз съм виждал на Герена след мач,как феновете хвърлят стотици(буквално)бутилки и полицаите пазят съдиите с щитовете си,ама не съм чул да ги наказват!!!!!!!!Ама нали е Локото,та дай да покажем,че сме много принципни,нещастници  

И да голяма дисциплина е настанала при вас,няма нахлувания,няма нищо,нали
 И да голяма дисциплина е настанала при вас,няма нахлувания,няма нищо,нали