99% Е вярно, че е постигнато споразумение между двата клуба, само остава да бъде потвърдено официално
 99% Е вярно, че е постигнато споразумение между двата клуба, само остава да бъде потвърдено официално 
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PeterForsberg написа:Иначе е ясно,че момчето ще е с по-периферна роля този сезон,ако Агер,Кара и Шкъртелс а здрави.

.По-интересното е,че Перейра има клауза за освобождаване,която е доста сериозна и ми е интересно дали Челси ще я активират или ще се пробват с по-ниска сума.Урусите са доста актуални напоследък,Перейра мисля го взеха за 4 млн. евро от Клуж,а сега ще му вземат поне 5 пъти повече.Добри трансфери за тях,но все още приоритет за тях е полузащитник от типа на Модрич
.По-интересното е,че Перейра има клауза за освобождаване,която е доста сериозна и ми е интересно дали Челси ще я активират или ще се пробват с по-ниска сума.Урусите са доста актуални напоследък,Перейра мисля го взеха за 4 млн. евро от Клуж,а сега ще му вземат поне 5 пъти повече.Добри трансфери за тях,но все още приоритет за тях е полузащитник от типа на Модрич  .ако вземат и него,те ще са големия фаворит в Англия.
.ако вземат и него,те ще са големия фаворит в Англия. .С латиносите,които идват директно от Южна Америка трябва търпение и правилна адаптация(напр.Машчерано,Тевез,Форлан и т.н.),за да не се превърнат в провали въпреки сериозните качества,които притежават.
.С латиносите,които идват директно от Южна Америка трябва търпение и правилна адаптация(напр.Машчерано,Тевез,Форлан и т.н.),за да не се превърнат в провали въпреки сериозните качества,които притежават.Gil-galad написа:А слуховете са, че Челси са отправили оферта за Алваро Перейра
PeterForsberg написа:Хм,май Арсенал са договорили Кейхил или поне такива са слуховете,които настояват все повече.Жалко.
PeterForsberg написа:Хм,май Арсенал са договорили Кейхил или поне такива са слуховете,които настояват все повече.Жалко.
suareshampion написа:PeterForsberg написа:Хм,май Арсенал са договорили Кейхил или поне такива са слуховете,които настояват все повече.Жалко.
Виж сега ,явно ръководството са решили ,че ще разчитат и тая година на Карагър и за това взимат млад и переспективен играч ,който няма да се сърди да е резерва през сезона.Ако бяхме взели Кейхил това означаваше ,че Карагър сяда твърдо на пейката .И аз го исках много Кейхил,но това са преценили от тренорския щаб .Аз лично приемам решението на Кени и пожелавам успех на новото момче .Нямам наблюдение върху играта му и не мога да го сравнявам с когото и да е било на тоя етап.
 Но пък не може да сме алчни
 Но пък не може да сме алчни   

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта