Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Иванов-фен тема
Наистина са ми ужасно странни всякакви напъни на хора,защитаващи ГИ,като тренер-хора,осъзнайте се-виждате ли ПОНЕ капка футбол в този отбор??? Няма и да видим.Колкото по-дълго е начело на този пост,толкова повече време ще загубим.
Това, което Методи твърди за онези западните клубове, в които корупцията е повсеместна, които действително използват какви ли не забранени медикаменти в името на успеха, е голяма глупост.
Не е нормално, когато един клуб се представя силно, да мачка наред в Европа. Просто физическите възможности не го допускат. Говорил съм за виртуалната реалност, която се създава около клубчета като Манчестър Юнайтед и Барселона, и ще го казвам винаги. Нека се разгледат внимателно тези успехи, нека се проследи във времето как се постигат тези неща, защото енергичността, с която играят цял сезон, става дума близо седемдесет мача, и после отново и отново няма връзка с реалността. Защо не са същите толкова физически издържливи на световните първенства или европейските, защото явно там контролът е по - сериозен по отношение на забранените стимуланти. А едно е в Англия, Испания и в евротурнирите да те бутат понеже има местни интереси, друго е Англия или Испания, които във футболно отношение не могат исторически да се сравняват с Бразилия, Италия или Германия да се сравняват.
Клубният футбол е функция към силен национален отбор. Аз не виждам това да е точно така. Като се сетя как Уругвай заслужаваха званието световен шампион за трети път в историята и как нагло бяха спрени преди финала, просто нека спрем с подобни глупости.
Така че, Методи, напълно нормално е, когато Левски, ЦСКА или Литекс понастоящем станат шампион, в Европа да не се представят толкова добре. Това не е балкански синдром или каквото и да е. Това е било почти винаги. С много малки изключения. Тук става въпрос за хора, а не за роботи. Е, ако нашите вземат допинг колкото онези на Запад и тренират така като тях, естествено, че ще бъдат същите роботи, но не са по много причини.
В Англия си го признаха за наркотиците и допинга преди десет дни, не ставайте балами.
Не е нормално, когато един клуб се представя силно, да мачка наред в Европа. Просто физическите възможности не го допускат. Говорил съм за виртуалната реалност, която се създава около клубчета като Манчестър Юнайтед и Барселона, и ще го казвам винаги. Нека се разгледат внимателно тези успехи, нека се проследи във времето как се постигат тези неща, защото енергичността, с която играят цял сезон, става дума близо седемдесет мача, и после отново и отново няма връзка с реалността. Защо не са същите толкова физически издържливи на световните първенства или европейските, защото явно там контролът е по - сериозен по отношение на забранените стимуланти. А едно е в Англия, Испания и в евротурнирите да те бутат понеже има местни интереси, друго е Англия или Испания, които във футболно отношение не могат исторически да се сравняват с Бразилия, Италия или Германия да се сравняват.
Клубният футбол е функция към силен национален отбор. Аз не виждам това да е точно така. Като се сетя как Уругвай заслужаваха званието световен шампион за трети път в историята и как нагло бяха спрени преди финала, просто нека спрем с подобни глупости.
Така че, Методи, напълно нормално е, когато Левски, ЦСКА или Литекс понастоящем станат шампион, в Европа да не се представят толкова добре. Това не е балкански синдром или каквото и да е. Това е било почти винаги. С много малки изключения. Тук става въпрос за хора, а не за роботи. Е, ако нашите вземат допинг колкото онези на Запад и тренират така като тях, естествено, че ще бъдат същите роботи, но не са по много причини.
В Англия си го признаха за наркотиците и допинга преди десет дни, не ставайте балами.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- milen.hristov
- Контакти:
wilge написа:Модератора, знам че ти става навик да ме триеш, въпреки че никога не съм псувал Г.И. Само лек сарказъм. Това го прочети първо, после ако така са ти казали го изтрий. За разлика от теб аз не харесвам Гонзо. Не го харесвах и като футболист. Това е защото съм гледал Гунди, Соколето, Панов, Киро Миланов, Кайзера, Ники Илиев, Петьо Хубчев, Наско, Гибона, Пламен Николов, Тодор Барзов и т.н. и т.н. Цяла плеяда отлични футболисти. Със сигурност изпускам доста други. Виждаш колко много време съм гледал Левски. Позволи ми да си изкажа мнението за твоя любимец. Не го приемай като персонална критика, но...
1. Този човек не може да работи с хора. Не съм сигурен дали изобщо ще се научи някога. Въпрос на характер.
2. Този човек не търпи чуждо мнение.
3. Този човек не е достатъчно образован и интелигентен (едното не е функия на другото)за длъжността директор.
4. Този човек не притежава уменията за старши треньор. Не е обучаван за това. Дадоха му лиценз, но защото е Гонзо.
5. Този човек е болезнено амбициозен, което в комплект с ниския му потенциал е в ущърб на отбора.
6. Този човек за кратко време успя от любимец на публиката (резултат от минали прояви) да се превърне в нежелан, дори нещо повече. Умишлено не употребявам по- силна дума. Хората вече не го обичат. Напротив! Справка: последния мач на Герена. Сектор "Б" обърнати с гръб, сектор "А" крещящи "оставка". Ами ако имаше и сектор "В"?! Вече само онези от сектор "Г" го подкрепят.
7. Футболистите му нямат доверие. По- неопитните са се гипсирали от псувните и крясъците му, че два паса не могат да вържат от притеснение. Старите пушки му кроят шапка, леко, тънко, интелигентно. Гледай по- внимателно мачовете, ще го забележиш. Не може безнаказано да псуваш Владо, Дарко, Милиев, Рисп, Калво, Цветков и да не очакваш съпротива. Това си е физически закон. Нали се сещаш- равно по сила и обратно...
8. Този човек се е нагърбил с всичката власт в клуба което от самосебе си влачи и много отговорности. Той отговаря за слабата работа на кондиционния треньор, за недобрата работа на треньора на вратарите (Пламен Илиев е златно попадение но с него трябва още много да се работи, а напоследак забелязвам лек спад в играта му. Още не сме се срещали със сериозните отбори.), за липсата на синхон в защита ...
Смяташ ли, че има достатъчно капацитет за това с което се е нагърбил. Всички искаме отлични резултати от Левски, посредствеността никого не удовлетворява. Левски никога до сега не е бил посредствен отбор.
Нищо лично. Това за съжаление е действителността.
Не коментирам положителните му качества в сегашно време, защото това е друга тема.
Ако си го прочел можеш спокойно да го изтриеш отново.
Toзи модератор аз ли съм

- metodito
- Контакти:
daniel875 написа:Това, което Методи твърди за онези западните клубове, в които корупцията е повсеместна, които действително използват какви ли не забранени медикаменти в името на успеха, е голяма глупост.
Не съм съгласен с теб. Иначе относно корупцията в Премиършип... аз поне не съм чул за изнесени доказателства. Може само да се гадае. Гледах Барса - Наполи, преди това Барса - Реал, преди това Барса - Юнайтед. Еми, това тиранично футболно превъзходство на каталунците над другите е притеснително, но е логично. Въобще, както казах, случайни неща във футбола няма. А изключенията? Те потвърждават правилото.
Иначе това как били лежали по терена, ала-бала са кьорфишеци... и за да продължа с турцизмите...Колко си спомнят маймунджилъците на Мондрагон в края на мача при домакинството на "сините". Ми нали той беше герой за тях, не друг?!
Нормално е когато не е толкова голяма границата между постиженията им в Европа, да речем: втори предварителен кръг шампиона на страната, а третия да се издъни на плейофа, но ако третият отиде на шестадесетинафинал, а първият падне в третият квалиф. ктъг... Не, че е недопустимо, не е логично, а във футбола има логика, колкото и неуловима да е тя, поговорката: "Крива баба си показва

Последна промяна от metodito на 23 авг 2011 19:55, променено общо 2 пъти.
daniel875 написа:Това, което Методи твърди за онези западните клубове, в които корупцията е повсеместна, които действително използват какви ли не забранени медикаменти в името на успеха, е голяма глупост.
Те, ако вземат допинг досега да са измрели всички от Барселона и Манчестър. И никой клуб не изиграва 70 мача годишно или пък футболист Като отидат в националните си отбори зарязват физическата подготовка и го дават на свободно, за което са виновни тамошните им специалисти.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- фифи перото
Май трябва да се примирим.Не да се успокоим,но..Някой и друг сезон,загубен,за да се задоволят болни амбиции,да се предпази някаква обвързаност,предизвикваща "затваряне на очите"...
Лошото е,че никога привържениците на Левски не са били обиждани толкова нагло от ръководител на отбора.Никога не са били така нагло лъгани и не е играно с доверието им в продължение на месеци и години...
Един ме попита с какво ми е длъжен Левски.Без да се замисли дори,че никъде не съм изказал такова мнение.
Но в интерес на истината,да-специален съм..Както и всеки привърженик на синият клуб...В една друга тема бях писал нещо,на което никой не обърна внимание..Може и да не съм прав,може да е патетично,но пак ще го напиша(по памет):
ОТБОРА го няма.НАРОДА е раздвоен.Остана само НА-то,което безнадеждно се люшка в опитът си да събере тези две думи и да им върне старият смисъл...
КОЙ НАПРАВИ ТОВА?
Лошото е,че никога привържениците на Левски не са били обиждани толкова нагло от ръководител на отбора.Никога не са били така нагло лъгани и не е играно с доверието им в продължение на месеци и години...
Един ме попита с какво ми е длъжен Левски.Без да се замисли дори,че никъде не съм изказал такова мнение.
Но в интерес на истината,да-специален съм..Както и всеки привърженик на синият клуб...В една друга тема бях писал нещо,на което никой не обърна внимание..Може и да не съм прав,може да е патетично,но пак ще го напиша(по памет):
ОТБОРА го няма.НАРОДА е раздвоен.Остана само НА-то,което безнадеждно се люшка в опитът си да събере тези две думи и да им върне старият смисъл...
КОЙ НАПРАВИ ТОВА?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
santi_santi написа:metodito написа:zlatan написа:спрете да намесвате футболиста и ръководителя Гонзо.
Как смеят някои да говорят за футболиста-моля ви не го правете-той беше и ще бъде ЛЕГЕНДА.
За директора Гонзо как да се обединя в нещо което няма да е така кого ще лъжа освен себе си.
Не ме е яд че се държи така с феновете яд ме е че го прави с футболистите и половината от тях вече не му вярват-холандците,Гаджев,Тасевски има и още.За обединение казах преди две седмици -силите ми свършиха аз искам отбора да побеждава,но казах загубите вече не ме болят-има за кого да ме боли.
Цели три години прошка,вяра,любов и накрая какво срам,защо-защото не знае как СЕ РАБОТИ С ХОРА.
Успехите на Гонзо като спортно-технически директор не са били постигани от никой за това време!
Хайде посочете ми друг спортен директор или там, както си го казват, който за три години е постигал, това, което той.
Стойчо Стоилов? Тцъ! Спортните директори на Черно море, ЦСКА, или на Локо ПД? Тцъ!
Опс хайде да ти припомня един спортно-технически директор,какво свърши за три години след като се завърна в отбора"умишлено споменавам период 3 години"
1 ва година отпадане от Беверен ,Спечелване на Купата на България
2-ра година ШАМПИОН на БЪЛГАРИЯ,Четвърт-финал в ЛЕ
3-та година ШАМПИОН на БЪЛГАРИЯ,Участие в групите на ШАМПИОНСКА ЛИГА
Чисто и просто база за сравнение няма!!
Същият този директор при първият си престой на Герена за три години постигна:
1-ва година рейд в купата на Уефа с равен на Ювентус в Италия,Шампион и Купа на България
2-ра година отпадане на границата на ШЛ от Бешикташ,Шампион
3-та година отпадане на границата на ШЛ от Галатасарай(актуалният носител на купата на Уефа)след загуба 2:1 в Истамбул и 1:1 в София и от Уефа от Челси,Шампион и Купа на България
- metodito
- Контакти:
milen.hristov написа:Опс хайде да ти припомня един спортно-технически директор,какво свърши за три години след като се завърна в отбора"умишлено споменавам период 3 години"
Да, прав си за Наско. А защо не остави Люпко или Муслин по-дълго? Някои неща, въпреки, че съм негативно настроен към него като ръководител не мога да ги отрека.
Истината е, че Гонзо не е привлякъл нито треньор от ранга на Муслин, нито на Люпко. Дали обаче е имал карт-бланш да привлече такъв специалист, не знам. А и едно е Чорни в "онези години", друго е Батков "в тези времена"...
А ако бяхме стигнали 1/16 финал на ЛЕ с Ясен (една глава може би ни раздели...) щеше ли Гонзо да е супер ръководител?
-
- Контакти:
olfix написа:Наистина са ми ужасно странни всякакви напъни на хора,защитаващи ГИ,като тренер-хора,осъзнайте се-виждате ли ПОНЕ капка футбол в този отбор??? Няма и да видим.Колкото по-дълго е начело на този пост,толкова повече време ще загубим.
Вие се осъзнайте, че го плюете всяка секунда!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
metodito написа:milen.hristov написа:Опс хайде да ти припомня един спортно-технически директор,какво свърши за три години след като се завърна в отбора"умишлено споменавам период 3 години"
Да, прав си за Наско. А защо не остави Люпко или Муслин по-дълго? Някои неща, въпреки, че съм негативно настроен към него като ръководител не мога да ги отрека.
Истината е, че Гонзо не е привлякъл нито треньор от ранга на Муслин, нито на Люпко. Дали обаче е имал карт-бланш да привлече такъв специалист, не знам. А и едно е Чорни в "онези години", друго е Батков "в тези времена"...
А ако бяхме стигнали 1/16 финал на ЛЕ с Ясен (една глава може би ни раздели...) щеше ли Гонзо да е супер ръководител?
А дали е искал да привлече ??? Това е въпроса,защото всеки български треньор би зарязал отбора си ако Левски го поиска без изключение !!! За какво му беше Достанич ??? Да беше оставил Кокала имаше ли я тая опция ? Сигурно ... Ако имаше малко акъл щеше да го направи,а не да ми търси някакъв анонимник,я Ясен работата е същата,кой помни кога за последно е имал отбор ? Преди 4-5 години май