Май вече келепира свърши

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Май вече келепира свърши

Мнениеот mike28 » 12 юни 2009 00:08

Ти, като отявлен спец по финансите, би ли ни светнал, откъде адвоката има тези пари? Аз си го спомням, как ситнеше край Чорни в началото и беше по- нисък от тревата и по- тих от водата. Нека да е богат, халал да са му парите, за мен той никога не е имал интелекта и уменията да натрупа честно тези пари и да развие бизнеса си. Факта, че сините са на загуба последните години се дължат единствено и само на неговите недалновидни решения. Не може отбора да влезе в групите на Ш.Л, а преди това и стигна 1/4 финал за купата на Уефа и ти да не надградиш.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 юни 2009 00:15

Батков винаги е бил и си е тъпо парче. Същевременно е комунист, и то отявлен, парите са му от ония партийни куфарчета...

Същевременно, Чорни отдавна няма нищо общо с Левски, много пъти съм го казвал тук. Не от три месеца. Но да смяташ, че мустака няма пари, и че от Чорни му идват парите е меко казано нелепо.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 12 юни 2009 00:31

Батков е набеден богаташ. Всичките активи от предприятия, заводи и т.н. печеливши дейности са пряко или косвено собственост на Миша Чорни и на организациите, които стоят зад него, защото на практика се получава така, че и Чорни управлява да го наречем несвои пари, пари на бившите служби, които се разпореждат какво да става с капиталите. За стандартите на българина Батков е богат, но не чак толкова, че да инвестира и управлява Левски така, както този клуб го заслужава. До момента той на практика не е дал и една стотинка собствени пари, да не говорим, че заплатата му е президентска. Другият момент е, че Левски няма никакви активи към момента. Парите от четвъртфинала и участието в групите на ШЛ /по непотвърдени данни те са около 20 млн. евро/ никога не са постъпвали, като приход в банковите сметки на клуба. Дори и тъй широко рекламирания хубав автобус на стойност около 600 000 евро никога не е бил завеждан в регистрите на ПФК Левски. Той е записан на една от многото офшорни баткови компаний, ако не се лъжа, забравил съм вече на коя точно. Не знам какъв голям данъкоплатец е ПФК Левски към държавния бюджет, при положение, че заплатите на футболистите, истинските по размери се изплащат през кипърската офшорка, а в България се водят на минимална работна заплата и данъците, които плащат са нищожни. Може би се визират обложените с данък печалба пари от УЕФА и ШЛ, но това е просто един единствен епизод. На практика в момента ПФК Левски е затънал до шия в далавери, от които трудно ще се измъкне сух, имайки впредвид, че и Батков е бил игнориран от бизнесите на Чорни преди около 3 месеца и вече не е довереният му човек /или консилиери, както искате така го наречете/. Тук обаче е и разковничето. Ако Батков не успее да вземе заеми, с които да държи ПФК Левски на изкуствено дишане, то следва продажба на клуба, но парите ще отидат при Чорни, и далаверата на адвоката ще прекъсне веднъж завинаги. Така, че мустакатият няма сметка от продажба. Решението е, без селекция, продажби на по класните играчи, драстично намаляване на бюджета, а от там и на заплатите на футболистите и дано се получи нещо в ЕКТ, за да се закърпи бюджета за още една година напред. А ако не се получи,това ще е краят на един славен и обичан български колос, радвал поколения наред, за жалост на многото му привърженици...

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 юни 2009 02:13

plamak написа:Ако това е вярно тогава приятелите на Наско и Мъри могат да се радват, защото ще се завърнат на бели коне и то много скоро. Разбира се с нов собственик.

А бе не мога да разбера, защо всички мислят, че Левски е бащиния на Наско и следователно и Мъри. Левски е на България и не е играчка нито на Батков, нито на който и да било.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 юни 2009 02:18

viroglav написа:Батков е ..............(съкръщавам цитата)...................... радвал поколения наред, за жалост на многото му привърженици...
От къде имаш толкова много информация за сенчестия бизнес у нас... пък и конкретно за счетоводството на Левски???

Квото и да си говорим Батков беше данъкоплатец номер едно в БГ - дано и други набедени или не бизнесмени да перат чужди пари и по някои лев да остава в хазната.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 12 юни 2009 03:53

Мене пък ме БХ за Батков!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - България”