ЦСКА може да се радва на мощна подкрепа в двубоя реванш срещу Стяуа за влизане в групите на Лига Европа. Очаква се над 20 000 да дерат гърла на националния стадион „Васил Левски” в четвъртък вечер.
Днес следобед имаше сериозна опашка пред единствената работеща каса на стадион „Българска армия”. Интересът към този мач наистина е огромен – някои привърженици си купуваха по 10-12 билета. Феновете очакват чиста победа с 2 или 3 гола и дори посочиха кои ще бъдат голмайсторите – звездите на тима Янис Зику и Спас делев. Кампанията на мениджъра на „червените” Милен Радуканов и изпълнителния директор Венци Живков със сигурност ще даде резултат. До рано тази сутрин бяха изкупени 5000 билета, като през целия ден опашките не секнаха.От клуба съобщиха , че са отпуснали 1000 билета за поддръжниците на румънския отбор, като има опция да бъдат отпуснати още, ако тази бройка се изчерпи.
ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Билетите за ЦСКА-Стяуа се харчат като топъл хляб
Dani написа:ros написа:Преди час се върнах от касите на Армията. Продажбата на билети тече с пълна сила, а те се харчат като топъл хляб. Имаше опашка от над 100 човека и за моя радост повечето хора купуваха по над 5 билета. Дано ентусиазмът продължи до четвъртък и дано стадионът се понапълни.
Неприятно впечатление ми направи обаче факта, че работеше една единствена каса. Добре че в Борисовата градина е по-хладно и сенчесто иначе на този пек в 14.30 по обяд си е вид самоубийство. дано шефовете на ЦСКА разрешат проблема по-бързо.
Кой от форума вече се е сдобил с билет?
Моя милост, както и баща ми! Надявам се, че стадионът ще се понапълни и заедно ще победим Стяуа!
Аз сега излизам , и ще мина през Германос да си купя билет
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Re: Феновете на ЦСКА готвят истински ад на „Васил Левски”
marto786 написа:ЦСКА може да се радва на мощна подкрепа в двубоя реванш срещу Стяуа за влизане в групите на Лига Европа. Очаква се над 20 000 да дерат гърла на националния стадион „Васил Левски” в четвъртък вечер.
Днес следобед имаше сериозна опашка пред единствената работеща каса на стадион „Българска армия”. Интересът към този мач наистина е огромен – някои привърженици си купуваха по 10-12 билета. Феновете очакват чиста победа с 2 или 3 гола и дори посочиха кои ще бъдат голмайсторите – звездите на тима Янис Зику и Спас делев. Кампанията на мениджъра на „червените” Милен Радуканов и изпълнителния директор Венци Живков със сигурност ще даде резултат. До рано тази сутрин бяха изкупени 5000 билета, като през целия ден опашките не секнаха.От клуба съобщиха , че са отпуснали 1000 билета за поддръжниците на румънския отбор, като има опция да бъдат отпуснати още, ако тази бройка се изчерпи.
Ето и снимки от опашките днес следобед

http://www.novsport.com/news157120_1003_62892.html#gal
[offtopic]на една от тях съм и аз

Последна промяна от ros на 23 авг 2011 16:48, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)
Задължително Трифонов отзад ,вместо Адемар..М.Боли-Бандаловски,Стоянов,Трифонов,Халилович-Янчев,Галчев-Зику-Делев,Платини,Нелсън
ros написа:Преди час се върнах от касите на Армията. Продажбата на билети тече с пълна сила, а те се харчат като топъл хляб. Имаше опашка от над 100 човека и за моя радост повечето хора купуваха по над 5 билета. Дано ентусиазмът продължи до четвъртък и дано стадионът се понапълни.
Неприятно впечатление ми направи обаче факта, че работеше една единствена каса. Добре че в Борисовата градина е по-хладно и сенчесто иначе на този пек в 14.30 по обяд си е вид самоубийство. дано шефовете на ЦСКА разрешат проблема по-бързо.
И аз бях там по това време с 2-ма ои приятели

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:ros написа:Преди час се върнах от касите на Армията. Продажбата на билети тече с пълна сила, а те се харчат като топъл хляб. Имаше опашка от над 100 човека и за моя радост повечето хора купуваха по над 5 билета. Дано ентусиазмът продължи до четвъртък и дано стадионът се понапълни.
И аз бях там по това време с 2-ма ои приятелиИмаше 100 човека като се наредихме и докато дойде нашия ред зад нас имаше 100 човека
Важното е, че си взехме билетчетата, че даже май ни снимаха от ТВ7
![]()
![]()
Точно тогава беше, екипът на ТВ 7 взе интервюта от момчета и момичета от опашката, явно имаше и оператор на новспорт
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
аве човек кой те кара да се редиш на касата ЦСКА е едиствения европеиски отбор в милта ни държава билети се продават в офисланд,германос и пикадили а те в софия и в цялата странна са над 1000 така че има отворени 1000 касиros написа:Преди час се върнах от касите на Армията. Продажбата на билети тече с пълна сила, а те се харчат като топъл хляб. Имаше опашка от над 100 човека и за моя радост повечето хора купуваха по над 5 билета. Дано ентусиазмът продължи до четвъртък и дано стадионът се понапълни.

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)
Колкото толкова, моята прогноза 3:0 до 70-тата минута и 30 000 армейци 

kiko75 написа:аве човек кой те кара да се редиш на касата ЦСКА е едиствения европеиски отбор в милта ни държава билети се продават в офисланд,германос и пикадили а те в софия и в цялата странна са над 1000 така че има отворени 1000 касиros написа:Преди час се върнах от касите на Армията. Продажбата на билети тече с пълна сила, а те се харчат като топъл хляб. Имаше опашка от над 100 човека и за моя радост повечето хора купуваха по над 5 билета. Дано ентусиазмът продължи до четвъртък и дано стадионът се понапълни.
1. На много от магазините, които спомена нямат хартия (клишета) за билети. Това го споделиха и много хора от опашката
2. На Армията се чувствам "у дома си" и присъствието сред хора и съмишленици е доста приятно, независимо колко време е престоя
ми за къв проблем говориш че трябва да ви решат защо трябва да ви отварят още касиros написа:kiko75 написа:аве човек кой те кара да се редиш на касата ЦСКА е едиствения европеиски отбор в милта ни държава билети се продават в офисланд,германос и пикадили а те в софия и в цялата странна са над 1000 така че има отворени 1000 касиros написа:Преди час се върнах от касите на Армията. Продажбата на билети тече с пълна сила, а те се харчат като топъл хляб. Имаше опашка от над 100 човека и за моя радост повечето хора купуваха по над 5 билета. Дано ентусиазмът продължи до четвъртък и дано стадионът се понапълни.
1. На много от магазините, които спомена нямат хартия (клишета) за билети. Това го споделиха и много хора от опашката
2. На Армията се чувствам "у дома си" и присъствието сред хора и съмишленици е доста приятно, независимо колко време е престоя

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.