Мнениеот redpride » 23 авг 2011 17:03
Арсенал никога не е отпадал на такъв етап в Шампионската лига. Надявам се да не го направи и сега. Гледайки обаче играта в последните мачове не знам как ще стане. Но дори и да влезе в групите с тези непознати младежи отбора е заникъде. Вече не знам, кой е виновен: Венгер, шефовете или играчите. Голямата ми надежда е в Уолкът напред и отзад във Вермаален. Не знам кой ще си партнира с белгиеца, защото Джуру и Кошелни са контузени. Остават Скилачи ако е здрав и Мигел, който е още дете. При бековете е ясен само Саня, но той се мъчи отляво. Джекингс е переспективен, но дали има качествата да играе титуляр в Лигата. Насри си заминава и така тежеста в центъра ще падне на Рамзи, който е добър футболис, но на приливи и отливи. Може би още не е забравил зверската контузия, която го извади от игра за близо година. По-крилата е ясен Уолкът, но с кой ще играе не се знае. Сериозен е въпроса и с централния нападател. Шамак не е във форма, Бенднер също. Изобщо положението е сложно и шефовете трябва да се замислят за отбора и феновете, а не само за банковите си сметки. Какво ме интересува, че Арсенал завършва сезона на печалба след, като няма трофеи и най-добрите играчи си отиват. Тези шест години показаха, че експеримента на Венгер е неуспешен и ако продължи купите все ще отиват другаде. Все пак завинаги UP THE GUNNERS!!!