Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот metodito » 23 авг 2011 08:44

zlatan написа:спрете да намесвате футболиста и ръководителя Гонзо.
Как смеят някои да говорят за футболиста-моля ви не го правете-той беше и ще бъде ЛЕГЕНДА.
За директора Гонзо как да се обединя в нещо което няма да е така кого ще лъжа освен себе си.
Не ме е яд че се държи така с феновете яд ме е че го прави с футболистите и половината от тях вече не му вярват-холандците,Гаджев,Тасевски има и още.За обединение казах преди две седмици -силите ми свършиха аз искам отбора да побеждава,но казах загубите вече не ме болят-има за кого да ме боли.
Цели три години прошка,вяра,любов и накрая какво срам,защо-защото не знае как СЕ РАБОТИ С ХОРА.

Чакай малко. Тук почнах да се подхвърлят намеци какъв футболист бил Гонзо. Как той бил никой като футболист едва ли не? Темата е озаглавена: "Георги Иванов-фен тема", а не "Треньорът Георги Иванов-фен тема". На предните страници се появиха малоумни коментари. Някакви тука съвсем изтрещяват! Какви нулеви години БЕ, ЕЙ?!!!
Играхме ли два пъти в групите на ЛЕ? Ако бяхме влезли тази година отново и по този начин задминем всички други отбори и въобще станем недостижими за Литекс и ЦСКА по поредни участия в еврогрупи, ще има някакви СЕМКАДЖИИ, които ще кажат: "Ема, не! Провал! Четвърта поредна година трябва да сме в групи! Оставка!"
Фифи, ти със всичкия ли си, че наричаш Гонзо "мангал"? Що за неблагодарност, БЕ?!
Какво ти е длъжен "Левски" на теб. Специален ли си, що ли?!
Какви нулеви години като отпаднахме на полуфинал за Купата миналият сезон с дузпи на полуфинал?! Дузпи! С дузпи отпаднахме и сега преди плейофите за ЛЕ. Дузпи! На някой говори ли му нещо това? Заради един глупашки автогол не отидохме на 1/16 финал за ЛЕ.
Две супер прилични евроучастия! Разпиляхме шампиона на Герена миналата година. Сега се надявам, че пак ще го направим. Но пак ще има недоволни! Малоумна работа!
Честно!
Аз лично не харесвам засега работата на треньора Иванов, но не го бъркам нито с Гонзо - футболистът, нито с Георги Иванов - един от най-добрите нападатели в историята на клуба, човек, който бе прегазен от Наско Сираков - само и само да не е в "Левски", да не открадне любовта на публиката и да не постави рекорди по голове!
Успехите на Гонзо като спортно-технически директор не са били постигани от никой за това време!
Хайде посочете ми друг спортен директор или там, както си го казват, който за три години е постигал, това, което той.
Стойчо Стоилов? Тцъ! Спортните директори на Черно море, ЦСКА, или на Локо ПД? Тцъ!
Има ли сътресения в клуба? Някакви административни проблеми? Лицензи и разни такива неща? Самият факт, че от Герена си тръгна треньор, който не плю по клуба и ни разнася из цяла България - Ясен Петров, говори за работата на директора.
Въобще, според мен много хора са настроени предварително негативно към Гонзо и сега им се е паднало да храчат!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 авг 2011 10:05

Модератора, знам че ти става навик да ме триеш, въпреки че никога не съм псувал Г.И. Само лек сарказъм. Това го прочети първо, после ако така са ти казали го изтрий. За разлика от теб аз не харесвам Гонзо. Не го харесвах и като футболист. Това е защото съм гледал Гунди, Соколето, Панов, Киро Миланов, Кайзера, Ники Илиев, Петьо Хубчев, Наско, Гибона, Пламен Николов, Тодор Барзов и т.н. и т.н. Цяла плеяда отлични футболисти. Със сигурност изпускам доста други. Виждаш колко много време съм гледал Левски. Позволи ми да си изкажа мнението за твоя любимец. Не го приемай като персонална критика, но...
1. Този човек не може да работи с хора. Не съм сигурен дали изобщо ще се научи някога. Въпрос на характер.
2. Този човек не търпи чуждо мнение.
3. Този човек не е достатъчно образован и интелигентен (едното не е функия на другото)за длъжността директор.
4. Този човек не притежава уменията за старши треньор. Не е обучаван за това. Дадоха му лиценз, но защото е Гонзо.
5. Този човек е болезнено амбициозен, което в комплект с ниския му потенциал е в ущърб на отбора.
6. Този човек за кратко време успя от любимец на публиката (резултат от минали прояви) да се превърне в нежелан, дори нещо повече. Умишлено не употребявам по- силна дума. Хората вече не го обичат. Напротив! Справка: последния мач на Герена. Сектор "Б" обърнати с гръб, сектор "А" крещящи "оставка". Ами ако имаше и сектор "В"?! Вече само онези от сектор "Г" го подкрепят.
7. Футболистите му нямат доверие. По- неопитните са се гипсирали от псувните и крясъците му, че два паса не могат да вържат от притеснение. Старите пушки му кроят шапка, леко, тънко, интелигентно. Гледай по- внимателно мачовете, ще го забележиш. Не може безнаказано да псуваш Владо, Дарко, Милиев, Рисп, Калво, Цветков и да не очакваш съпротива. Това си е физически закон. Нали се сещаш- равно по сила и обратно...
8. Този човек се е нагърбил с всичката власт в клуба което от самосебе си влачи и много отговорности. Той отговаря за слабата работа на кондиционния треньор, за недобрата работа на треньора на вратарите (Пламен Илиев е златно попадение но с него трябва още много да се работи, а напоследак забелязвам лек спад в играта му. Още не сме се срещали със сериозните отбори.), за липсата на синхон в защита ...
Смяташ ли, че има достатъчно капацитет за това с което се е нагърбил. Всички искаме отлични резултати от Левски, посредствеността никого не удовлетворява. Левски никога до сега не е бил посредствен отбор.
Нищо лично. Това за съжаление е действителността.
Не коментирам положителните му качества в сегашно време, защото това е друга тема.
Ако си го прочел можеш спокойно да го изтриеш отново.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 авг 2011 10:41

Кое предпочитат повечето тук?
Поредни титли, Купи, но без Европа или обратното - "калъвки", но стабилно европредставяне всеки сезон? Предполагам, че първото предпочитат по-голямата част. Аз - не.
Виждаме, че общо взето случайности в евротурнирите няма. Испанският шампион и играещ най-добре в Европа клуб - Барселона, изкачи и европейският връх. Английският шампион и един от най-прогресиращите клубове в последните 20 години - Манчестър Юнайтед достигна финал в ШЛ. Порто е хегемон в Португалия и очаквано достигна до Купата в ЛЕ. Белгийският шампион се представи най-добре от местните тимове, а Твенте от холандските. Датският шампион, а не друг достигна осминафинал. И тъ нъ, и тъ нъ...
При нас и в други държави, където не всичко е прозрачно на 100% обаче, шампионът по традиция се представя по-слабо от другите евроучастници, като тази година може да се окаже, че 4-ият в класирането - Локо Сф (дано не съм прав и ЦСКА да опровергае очакванията ми) ще е най-добре представилият се в Европа. Тук няма нищо случайно обаче. И докато си мислите, че да си шампион на България е голямата работа при една абсурдна група в която има тимове, които и в Б група ще са след средата на класирането. Имаме отбори, които след натрупването на определен точков актив спират да играят и всички изведнъж се учудват как така "симпатичният" тим на еди-кой си, се е оказал поредният кръводарител. Докато президенти, футболен съюз и мениджъри работят срещу прогресирането на футбола ни, все така ще е. Всички знаем, че Черно Море трябваше да е на мястото на Локото, нали? Няма значение дали имат мускули за Европа или не.
Сега някой ще каже, формата е виновен, друг - Бойко, трети - Боби, четвърти - мутрите-президенти, пети - не знам си що си и всеки ще има известно право...
Просто "Шампион на България по футбол" е вече звание без стойност. За изминалите три години мерихме сили в реални мачове с отбори като Гент, Виляреал, Спортинг, Лацио, Лил, RedBull , шампионите на Швеция...
Нека шампиона ни да се кефи над мачовете си и мъжката игра над Калиакра, Локо ПД и т.н.
Аз пък гледах мъжка игра срещу шампиона на Франция (сегашен, не тогавашен, но всъщност това бе отбора станал шампион все пак), над коравият тим на Гент, гледах как играхме като равен с равен в два мача с един от най-прогресиращите тимове в Европа в последните години - Виляреал...
За тези неща не знам има ли заслуга Гонзо. Едва ли.
Но не ми казвайте "нулева година" при положение, че сме играли в групите на ЛЕ два поредни сезона и сме се представили прилично в реални мачове, с реални съперници!
А не в измислената А група с измислени отбори без каквито и да е било амбиции, освен съществуването си.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 23 авг 2011 11:05

Кое предпочитат повечето тук?
Поредни титли, Купи, но без Европа или обратното - "калъвки", но стабилно европредставяне всеки сезон? Предполагам, че първото предпочитат по-голямата част. Аз - не.

Предпочитам Европата.Но тая годиа нито Европа ще видим ,нито титла ще видим или ако не стане някакво чудо.Ако искаш да влзезш в групите на ЛЕ трябва да бъдеш поставен в play-off-a.Ако не си поставен е почти невъзможно.Най-лесният път е като станеш шампион и като стигнеш play-off-a...но и това не достигна на микренци.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 23 авг 2011 11:30

Дайте му кредит на доверие, нека довърши делото си! тази година сте 5-и! :)

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 23 авг 2011 12:15

Аз предлагам да свиваме всякакви лозунги и байраци против ръководството. Нека оставим Гонзо да работи на спокойствие и резултатите ще дойдат, само ако обстановката е спокойна. Много сте истерични и Фабио Капело да дойде ще се хване за главата. Двете нулеви години са в историята, чакат ни светли бъднини с тандема - Бат-Баж-Гон
Изображение

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 23 авг 2011 13:56

Както е тръгнало с този кредит на доверие, Гонзо ена път от легенда на ЛЕВСКИ, да се превърне в легенда на цска.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 авг 2011 14:25

Още нещо за четене на адрес-http://football.sportal.bg/news.php?news=321597
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 авг 2011 15:49

TB1957 написа:Аз предлагам да свиваме всякакви лозунги и байраци против ръководството. Нека оставим Гонзо да работи на спокойствие и резултатите ще дойдат, само ако обстановката е спокойна. Много сте истерични и Фабио Капело да дойде ще се хване за главата. Двете нулеви години са в историята, чакат ни светли бъднини с тандема - Бат-Баж-Гон

Малииииииии....
Много ме развесели тодоре :lol:
Последна промяна от фифи перото на 23 авг 2011 16:07, променено общо 3 пъти.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 23 авг 2011 15:52

metodito написа:
zlatan написа:спрете да намесвате футболиста и ръководителя Гонзо.
Как смеят някои да говорят за футболиста-моля ви не го правете-той беше и ще бъде ЛЕГЕНДА.
За директора Гонзо как да се обединя в нещо което няма да е така кого ще лъжа освен себе си.
Не ме е яд че се държи така с феновете яд ме е че го прави с футболистите и половината от тях вече не му вярват-холандците,Гаджев,Тасевски има и още.За обединение казах преди две седмици -силите ми свършиха аз искам отбора да побеждава,но казах загубите вече не ме болят-има за кого да ме боли.
Цели три години прошка,вяра,любов и накрая какво срам,защо-защото не знае как СЕ РАБОТИ С ХОРА.

Успехите на Гонзо като спортно-технически директор не са били постигани от никой за това време!
Хайде посочете ми друг спортен директор или там, както си го казват, който за три години е постигал, това, което той.
Стойчо Стоилов? Тцъ! Спортните директори на Черно море, ЦСКА, или на Локо ПД? Тцъ!

Опс хайде да ти припомня един спортно-технически директор,какво свърши за три години след като се завърна в отбора"умишлено споменавам период 3 години"
1 ва година отпадане от Беверен ,Спечелване на Купата на България
2-ра година ШАМПИОН на БЪЛГАРИЯ,Четвърт-финал в ЛЕ
3-та година ШАМПИОН на БЪЛГАРИЯ,Участие в групите на ШАМПИОНСКА ЛИГА

Чисто и просто база за сравнение няма!!

Върни се в “Левски”