Съставът, с който според мен ще излезем:
----------------------М Боли---------------------
Бандата------Халилович---------Стоянов-------------Трифонов
------------------------Янчев-------------Галчев-------------------
Мораес(би трябвало да го картотекираме)----------Зику---------------Нелсън
------------------------------------------Платини-----------------------
Очаквам победа с 0-2!
Монтана - ЦСКА - 0:5 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Монтана - ЦСКА - 27.08 / 18:00
Dani написа:Съставът, с който според мен ще излезем:
Очаквам победа с 0-2!
Мораес не е дясно крило

Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Бандата--Халилович-------Стоянов---------Трифонов
Зику-------------------Платини--------------Нелсън
-----------------------Мораес-----------------------
Според мен ще е нещо такова. Все пак Радуканов изтегля Платини на зад, а Мораес си е 100% нападател.
Бандата--Халилович-------Стоянов---------Трифонов
Зику-------------------Платини--------------Нелсън
-----------------------Мораес-----------------------
Според мен ще е нещо такова. Все пак Радуканов изтегля Платини на зад, а Мораес си е 100% нападател.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Единствения начин Монтана да ни вземе точка е ако играем продължения и дузпи със Стяула или се контузи още някой. Това обаче може да се случи само ако отпаднем по този начин. Иначе има, кой да смени Делев и Адемар няма страшно. Надявам се и на Мораес, защото влезе ли в игра победата ще е наша. Играчите ни трябва да мислят единствено, как да победят румънците. Направят ли го ще минем през Монтана, като малка гара. Смятам, че Лига Европа е важна главно, заради финансите и клафициента, но по-важна е титлата на България. Ако станат и двете годината ще бъде прекрастна. За първи път от много години имаме отбор, който може да се бори на всички фронтове. Трябва и Радуканов да покаже малко смелост и повече да пуска в игра Костов, Живец, Крачунов и Карачанаков. Все пак те са бъдещето на отбора и им трябват мачове.
shumnaliq написа:Dani написа:Съставът, с който според мен ще излезем:
Очаквам победа с 0-2!
Мораес не е дясно крило
По принцип е нападател, но може да играе и като крило! Ще видим дали и къде ще го пусне Радуканов!
Нека да мине мача със Стяуа и тогава да правим сметки с какъв състав ще играем 

[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Joni_ написа:Нека да мине мача със Стяуа и тогава да правим сметки с какъв състав ще играем
+1948
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
Аз пък смятам,че е крайно време Радуканов да пуска П.Стоянов.Това момче има чудесна физика, отиграва много добре високите топки,прави много умни пасове и като цяло би бил много по-полезен за отбора,отколкото в момента Галчев
-
- Контакти:
ако бях на мястото на ЦСКА, щях да си мисля повече за мача с Монтана. Срещу Стяуа нещата са ясни-реваншът е протоколен, Цска отпадна още в Клуж, в София просто бай Танас и компания ще довършат започнатото.Но ако някой в "червено" си мисли че мачът с Монтана ще е лесен-жестоко се лъже.Стефан Грозданов е хитра лисица, винаги спъва Цска-и с Локо(СФ), и с Пирин-редовно им краде точки в домакинските мачове. Прогнозата ми е здрав хикс-1:1 

- Roger_Federer
- Контакти:
Момчета,стига с тази умора.Всеки,който тича на това топло време и е спортувал по това време,знае,че е тежко,но все пак те са професионалисти.Първо е мачът със Стяуа,ако бием там,съм сигурен,че минаваме без проблеми и през Монтана.Не че иначе могат много да ни затруднят.Монтана е стабилен отбор,но измъчената победа на Левски над тях да не ви заблуждава,просто сините са много зле в момента и нямат треньор,ние сме класи над домакините и ще бием с лекота,2:0 за ЦСКА.Вероятно Радуканов ще разчита на повечко резервни играчи,но в това няма лошо,стига той да им има доверие и да е сигурен,че това няма да повлияе на резултата от срещата.В първенството трябва да сме безгрешни и да взимаме макс. точки във всяка една ситуация.Ясно е,че сезонът е дълъг,но сме длъжни да взимаме мачовете срещу отбори като Монтана.В крайна сметка миналата година записахме два хикса с Литекс,които станаха шампиони,но те за разлика от нас биеха наред отборите от 6 място надолу почти винаги.Затова и взеха толкова точки,по един или друг начин.Тази година те пак не прощават,ето биха 6:0 тези пичове от Светкавица,които е ясно,че ще са боксовата круша тази година,но все пак нашите сигурно щяха да спрат на 2:0 и да почиват.Трябва да сме уверени в себе си и мачкаме наред.Но сега,когат имаме мачове в Европа,дано и да продължим и през есента,е нормално победите ни да са с по малък разход на енергия на терена.Милен си знае работата и е готов за един успешен сезон на ЦСКА.