е най - после Бартра се появи в игра : ) видях му фанелката на репортажа : )
а Санчес игра ли ... или направо в петък : )
Новините за БАРСЕЛОНА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Офтопик:
Сеск с гол и много голям пропуск. Меси за 15 мин 2 гола и греда 
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
"много голям пропуск" тълкуваш като пропуск от почти нулев ъгъл? 
Mes Que Un Club
Лекция сме изнесли срещу един от водещите тимове в Италия миналия сезон .... Хубава проверка, единственото негативно нещо е , че Вия пак не е вкарал ..... 

tatusindo написа:Лекция сме изнесли срещу един от водещите тимове в Италия миналия сезон .... Хубава проверка, единственото негативно нещо е , че Вия пак не е вкарал .....
Споко, Вия си пази головете за важните мачове. А и Вия е жертва на играта на Барса. Трябва да сте забелязали, че едно 70% от атаките на отбора минават от дясно през Алвеш и после топката достига до Меси в центъра..., а Вия с неговата позиция на ляво крило често остава изолиран и получава по-малко шансове да стреля към противниковата врата...
Като беше реванша с Реал за суперкупата ми направи впечатление как Пике има топката и се чуди на кого да я подаде. Абидал в ляво е непокрит, като цяла лявата зона бе слабо уплътнена, Вия също беше сам непокрит в по-предни позиции, но Пике реши да подава на дясно където беше Шави и около когото имаше трима играчи на Реал... Като цяло отбора ни чувствително по-рядко използва левият си фланг и поне малко от малко на това се дължат по-слабите резултати на Вия.

Barcelona - Mes que un club
megan fox написа:tatusindo написа:Лекция сме изнесли срещу един от водещите тимове в Италия миналия сезон .... Хубава проверка, единственото негативно нещо е , че Вия пак не е вкарал .....
Споко, Вия си пази головете за важните мачове. А и Вия е жертва на играта на Барса. Трябва да сте забелязали, че едно 70% от атаките на отбора минават от дясно през Алвеш и после топката достига до Меси в центъра..., а Вия с неговата позиция на ляво крило често остава изолиран и получава по-малко шансове да стреля към противниковата врата...
Като беше реванша с Реал за суперкупата ми направи впечатление как Пике има топката и се чуди на кого да я подаде. Абидал в ляво е непокрит, като цяла лявата зона бе слабо уплътнена, Вия също беше сам непокрит в по-предни позиции, но Пике реши да подава на дясно където беше Шави и около когото имаше трима играчи на Реал... Като цяло отбора ни чувствително по-рядко използва левият си фланг и поне малко от малко на това се дължат по-слабите резултати на Вия.
За съжаление съм го забелязал,че Вия е жертва на играта на Барса.... Казвам за съжаление, защото за мен той е един от топ 5 в света нападатели, но много го мъчи Пеп на крилото .... На мен лично много ми иска да видя няколко поредни мача , в които Меси да е на крилото, а Вия да е в центъра на атаката .....

tatusindo написа:megan fox написа:tatusindo написа:Лекция сме изнесли срещу един от водещите тимове в Италия миналия сезон .... Хубава проверка, единственото негативно нещо е , че Вия пак не е вкарал .....
За съжаление съм го забелязал,че Вия е жертва на играта на Барса.... Казвам за съжаление, защото за мен той е един от топ 5 в света нападатели, но много го мъчи Пеп на крилото .... На мен лично много ми иска да видя няколко поредни мача , в които Меси да е на крилото, а Вия да е в центъра на атаката .....
Това и аз искам да го видя, ама нейсе...

Вия само с головете си на финала за ШЛ и първия мач на Бернабеу показа каква класа е 

tatusindo написа:Вия само с головете си на финала за ШЛ и първия мач на Бернабеу показа каква класа е
Споко, това никой не го оспорва. Вие е голям, много голям! А гола му на Бернабеу още ми е пред очите.

- liverpool96
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=02Aev5n1HSw&feature=feedrec_grec_index[/youtube]